ortak arkadas cevresinden bi cocukla tanıstık. bana yürüdügünü hissettim. sohbet aralarında iliski hayatının istedigi gibi gitmediginden falan yakınmıstı. iliskisi su an yokmus. fakat ben instasına baktım. 4 yıl önce bi gönderi paylasmıs art arda 10 foto var gönderi icinde, o fotoların birinde sevgilisi ile bas basa cekilmis foto da var. ve o gönderi hala duruyo yani. kızla hala takiplesiyolar. en son 7 ay önce foto paylasmıs kız onu begenmis. acaba son 7 ay icinde yeni mi ayrıldı diyecegim de, o zaman takipten cıkması ve o fotoyu silmesi gerekmez miydi?
Güncellemeler
+1 yıl
guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
unutamamış, kafasında bitirememiş. çabucak uzaklaş ondan
yeni mi ayrıldı bilmiyorum ama ayrılmıssa bitirememis, daha kötüsü hic ayrılmamıs ve kadınları avlamak icin yalan söylüyo da olabilir nedense aklıma ilk bu geldi.
Seni yara bandı olarak kullanacak bi güzel tekmelicsk sonra o sevgilisine geri dönecek seninle mikiş için beraber o kızı gerçekten seviyor oysaki
ben yara bandı degilim askım. zaten bundan sonra mesafe koyacagım. uzun yıllarını bi kızla gecirmisse onu sevmis olması da normal tabi ki, ama ben de sevilmeyi gercek askı hak eden bi kadınım degerimin farkındayım
zaten ayrılmıs bile olsa yakın zamanda ayrılmıs bi erkegi ben kabul etmem, benim de önceden iliskim vardı bitti ama üzerinden nereden baksan 1 yıl gecmistir
Kız zehir gibi kafa var çözdü olayı 😄
yok olmaz bundan hala bitirememiş.
hadi iliski bitmistir kafada bitmemistir bi ihtimal de, benim düsündügüm ortada biten bi iliski bile yok hahshahs
Yok kanka ne yalan söylemesi
hahshahs
Erkekler genelde fotoğraf saklarlar net yakaladim bende.. mesajlari bile saklarlar silmezler
hadi telefon silmemesini anladım da foto saklamak ne demek ya kıyamet koparırım ben
Uzak dur bence bak gördün gerçek yüzünü. Bana göre eski adi üstünde ona dair her şeyi silmeli numara ne için kalıyor o da mantıksız yani sil gitsin
belki bas basa fotolar vardı da sildi bilemicem öncesini, ama toplu arkadaslarla olan bi gönderide o kızın fotosunun da olmaması lazım silmesi gerekirdi, tabi ki uzak durcam ne isim var
Benim için takipleşmesi bile problem hiç yakınlaşmadı mı bunlar hiç öpüşmedi mi her an birbirlerine mesaj atabilirler boşta kaldıklarında çünkü cepte tutuyor ikisi de birbirini eski sevgilisiyle işi olan erkekten hayir gelmez bir şeyler bitmemiştir onda
heh onu unutuyodum. iliski bittikten sonra hadi 1 hafta 2 hafta kalsın, ardından silersin listenden.. ne zaman ayrılmıs o kadar detay sormadım ama.. bana nedense hala iliskisinin devam ettigi ama avlanmak icin ayrıldım diyebilecegi de geliyo aklıma.. bunlara güven olmaz
Kesinlikle canı isteyince kıza döner belki çünkü çıkarmamış hani boşta kalırsam kafasi hemen vur tekmeyi kıçınaaaaa askimmmcimmmmm sektir et
kızlar genelde ilk silen oluyo erkek cidden ümidi kesince siliyo demek ki ya cocugun hala bi iliskisi var yalan söylüyo ya da cok yakın bi tarihte ayrılmıslar. ikisi de birbirinden red flag
+111 bi etrafı kolacan etme asaması su an. mesafe koycam
Bence yarılmış olsa bile erkekler silmiyor tekrar yüzsüz gibi barışmak ister. Eğer istediği gibi birisini bulamazsa ama bulırsaaaa o da ekli kalir bende aynısını yaşadım. Eski flörtümün eski sevgilisi hala ekliydi bana dediği şey biz iyi bitirdik yaaa onunla. Hemen soğudum çocuktan
sogumakta iyi yapmıssın canım benim de bi arkadasım vardı eski kız arkadasından ayrılmıstı fotoları silmisti ama takip listesinden bi süre birbirlerini cıkmadılar, sonra kız cıkardı cocuk hala takipteydi, bi ara iliski yaptı ama kızdan o kadar hoslanmadıgı icin eskisi hala ekliydi, sonra o kızdan da ayrıldı, cidden hoslandıgı bi kız hayatına girince baktım iliski adını koymadan eskisini kendi silmis. cidden begendikleri ve en önemlisi ugruna ugrasacakları bi kızla karsılasınca kendileri siliyolar. daha iyisini bulunca tabirini kullanmak istemiorum cünkü tüm kadınlar birbirinden essiz ve güzel
Doğru askim. Benim 2 yıllık ilişkimde aynısını yaşadım benim için çıkarmıştı kizi. İkici yılın sonunda aldattı snaa şu kadar söyleyim çok soğudum kiz erkek ekleme fotoğraf beğenme konularına bakiyorum tanıştığım erkeği bir kaç gün o vibe veriyor zaten. Her yerden kiz eklemiş kaçiyorum doğru adam kendini her şekilde belli ediyor zaten umarım en iyisi seni bulur 💘💘💘 byeeee
o kadar haklısın ki. kesinlikle hislerimize güvenmemiz sart bi erkekten kötü bise hissettigimiz an kacmamız lazım. öpüyorum canım :**
Siz kızlar çok fenasınız be.. dıdısının dıdısını araştırmışsın. Çok kasma olursa olur olmazsa salla
ona göre mesafe koycam cocuga adım cıkmasın arkadas ortamında diye
Yani geçmişe özleminden olabilir tehlikeli
sanmam ya, uzun iliskisi yakın zamanda bitmis bile olsa benim icin kabulü yok ama yine de siler takipten cıkardı bence
Yalan söylemiş bariz belli zaten
bundan sonra mesafe koyacagım acık sekilde