İşe girdikten sonra değişti? ya da hep mi böyleydi? Değer görmemek canımı acıtıyor.. ?

Merhaba Sevgilim 5 ay önce işe girdi ve sürekli başkalarına hediye alıyor bide bana tek tek söylüyor şuna bunu aldım buna bunu aldım vs diye kendisi içinde sürekli alışveriş yapıyor fotoğrafını falan atıyor bana. bi benim için bişeyler almak gelmiyor içinden sanırım. Neyse işte teyzesine eniştesine bile hediye almaması benim moralimi bozuyor biraz ki ben dalından gül koparıp vermesine bile razıyım ya da ucuz bir hediyeye bile razıyım öyle pahalı şeyler istemiyorum. Hadi almıyorsun neden başkasına aldığını bana söylüyorsun değil mi. Bende mezunum önceden param vardı onun için bişeyler alıyordum içimden geldiği için şimdi param yok diye alamıyorum yoksa yine içimden geliyor almak kitap alacak param bile olmamasına rağmen ona hediye almalıyım diye düşünüyorum alamadığım zaman da yemek yapıp gönderiyorum. Tabiki karşılık beklediğim için yapmıyorum ama beni umursamadığını düşünüyorum artık

Güncellemeler
+1 yıl
Biraz karışık yazmışım kusura bakmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem ilişkimizi biliyor evlilik haberi bekliyorlar bu yüzden kurtarmaya çalışıyorum ilişkimi
İşe girdikten sonra değişti? ya da hep mi böyleydi? Değer görmemek canımı acıtıyor.. ?