Yasanamamis ihtimaller?

Herkes hata mı yapmisim vb. Gibi birşeyler yaziyo bende yazmak istedim
Normalde kendimden cok kimseye deger vermeyen adım atmayan bi insanim sevsemde sevdigimi dile getirip karsi tarafi pek yuceltcek şeyler yapamıyorum Şu an 18 yasindayim biz daha 15 yasindayken tanistik dershanede tanismistik gercekten cok seviyodum ama cekingen bi tarafimda var cok yuklenmiyodum hersey cok iyiydi dershane biticekti kavga ettigimizde kendini aciklardi benimle yürürdü öpmeye kiyamazdi cok seviyodum dershane bitti bulusmaya gidemedim acil sebeplerden dolayı oda ailesiyle yurtdisina gitmek zorunda kaldı aslinda cok kendine guvenen ozguvenli bi insandim koc kadını hahxudbdn ama o zamanlar hem cok kucugjm hem o bende 1.5 yas buyuk ikimizde cok ilgi gören insanlardak benim oldugu gibi illaki onunda pesinden kosanlar oluyodu araya mesafeler girdi ayrildik cok kez özür diledi ama sevmeme ragmen kabul etmedim hala cok seviyorum aklim yasanamadik ihtimallerde 2 yıl oldu kendini spora vermis bende degistim sizce Ankara bizi bir gün bi sokakta göz göze getirir mi onun disinda kimseyi sevemedim doner mii?
Yasanamamis ihtimaller?