Hayır severler, erkeklerin güzel bulmadığı kız yok ki onlar için iyi bir vücudu olsun yeterli hepsi cinselliğe düşkün olduğu için kızları yoldan çıkarmaya uğraşırlar, tabi bu hatayı sadece erkekler mi başlatıyor hayır kızlar da onlara bu şansı veriyor ve sonra da pişman olanlar da oluyor
Ben hiçbir zaman sevdiğim kızlara karşı böyle bir şey düşünmedim sadece evlenince yapmayı istedim istiyorum da, ben kötü biri değilim onlar kötü02 Yorumla
Soran+1 yılneden peki bende böyle? kimse bana yanaşmıyor, bir ortama girince dönüp bakanlar oluyor, dikkati çeken biriyim , ama yanaşmıyorlar. Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, doğru söylemek gerekirse benimde bugüne kadar 20 ye yakın reddedigim erkek oldu ama kafa yapımız vs uymadıgı için. Birinden hoşlanırsam tipi parası vs önemsiz benim için. Mesela birinden hoşlandım, 10 yaş büyük benden, yakışıklı degil, evlenip boşanmış, zengin degil, ama inanılmaz kültürlü birisi, mumtazam bir kafa yapısı var, baya araştırdım. Onu ekledim instagramdan geri dönmedi. Neden böyle?
- +1 yıl
Sana bir tavsiye 10 yaş büyük birisi ile olma, kendi yaşıtına uygun birini bul ve öyle her erkek sana bakıyor diye hemen aşık olmuyor, aşık olmak kolay bir değildir öyle hemen gördün a dış güzelliği var böyle aşık olunmaz
Aşık olmak hissetmekle ilgilidir, ve evlenip boşanmış birisi ile ne işin var sende sanırım ergen tayfadansın yaş ile olgunluk olmaz kafa yapısıyla alakalı ben çok genç yaşımda olgun düşünceli biri oldum ve hâlâ öyleyim
Ama bedensel engelliyim diye kimse beni istemiyor ne yazık ki, zaten benim kaderime görücü usulü evlilik yazılı tabi o kişi de beni sevecek mi belli değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir önyargı herhalde bilmiyorum ama böyle model gibi takılan ve influencer olan kızlarla arkadaş olurum en fazla.
Maddi durumum vs. iyi, evim vs. var, hani olaya " sen ezik misin " diye soru soran olursa diye söyledim...
Üstüne alınma ama genelde böyle kızlarla aşk ilişkisi yaşanmaz gibi. Çok fazla beklentileri olur, 10 tanesinden 9 nu karşılasan ve 1 ni karşılamasan tekmeyi basarlar veya aldatırlar gibime geliyor.
Nereden geliyor bu ön yargı diye soracak olursan da, aklıma direk instagram ünlüleri, aşko kızların hayatları vs. geliyor. Özellikle çok fazla arkadaş çevrelerinin olmasından ötürü güven vermiyorlar.
Ha, ünlü olmayan, influencer olmayan kızlardan da böyle olan vardır elbet ama bu bir toplum ön yargısı. Kendime güvenen biriyim ama o tarz riskleri almayı da pek sevmiyorum. :/
Umarım karşına istediğin birisi çıkar.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKi aynı zamanda gayet kültürlü biriyim belirli alanlarda.
15-20 civarı farklı ülke gezdim vs.
Film ve dizi kültürüm geniştir
Opera kültürüm, konser vs. her şeyi de yapan bir insanım hani öyle kıt biri de değilim ama işte bilemiyorum yani bu tarz kadınlar beni kaçırıyor kendisinden. Belki de denemek lazım , hiç denemedim risk almamak için. Üzülmek istemiyorum çünkü :D
Soran+1 yılBelkide dediklerin doğrudur, ama aşırı şaşalı bir hayatım yok, bende bir erkekle görüşsem egolu mu çevresi nasıl ona bakıyorum yani ama bu durumdan ötürüde yalnız kaldım. Hoşlandıgım bir erkek var, benden 10 yaş büyük, evlenmiş boşanmış baya önce, yakışıklı degil, zengin degil, ama inanılmaz kültürlü bu sebeple hoşlandım zaten. İnstagramdan istek attım geri dönmedi mesela
Cevap sahibi+1 yılBelki de ilişki istemiyordur. Sırf sana dönmedi diye öyle düşünme bence.
Soran+1 yılbilmem, ama genelde insanlar hayatında birini ister ya, tamam istisnalar vardır ama genelde böyle.9 sene önce boşanmış, eğer gizli saklı tutmuyorsa sevgiliside yok olsa neden saklasın
+1 yılBelki de senden hoşlanan çocuk yazdığın her kişiyi bulup onu korkutuyor. Ay çok güzel aşk romanı çıkar bundan skhskavsjs. Bu bir şakaydı tabikide. Yorumları okudum ve nasıl bir karaktere sahip olduğunu biraz çözdüm ve yazıyorum şu an. Kimse için karakterini değiştirme böyle bir düşünceye sahip olduğum için sana şöyle yap böyle yap demeyeceğim. Bence o seni reddedenler doğru insan değiller. Haketmiyorlar demek ki çünkü bahsettiğin kadarıyla anladığım şu güzel ve alımlısın ayrıca iyi kalplisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorumun için teşekkür ederim :) Ben birinden hoşlandıgım zaman, parası, tipi vs önemli olmuyor. Erkeklerde öyle degil ama, buradan da yola çıkarak, geçimsiz biride degilim cidden anlayışlıyım ama nedense kimse gelmiyor. Hani bilmem şu kadar kişi ile flörtleştim olmadı demiyorum bak, tek bir flörtüm oldu onda da sevgliliğe ramak kala ilk buluşmadan hemen önce bıraktı gitti. Hiç kimse yanaşmıyor bana, anlamıyorum üzülüyorumda. Çabalıyorum instagramda bazen birini görüp beğeniyorum paylaşımları hoşuma gidiyor kafa yapısı falan , geri dönmüyor mesela. Birinden hoşlandım ben 10 yaş büyük, objektif olarak söylüyorum yakışıklı degil , uzun degil zengin degil, ama mumtazam bir dünya grörüşü var ve neredeyse okumadıgı kitap yok, onu ekledim sevgiliside yok baya baktım, geri dönmedi.
- +1 yıl
İyi de tatlım her sevgilisi olmayan sevgili arıyor mudur sence. Dediğin gibi kitap okuyan ve kültürlü birisi belki de hayatını öyle devam ettirmek istiyor ya da cidden aşırı güzel ve tatlı bulmuştur seni ve bu bana bakmaz diyordur. Ben hiç bu bana bakmaz duygusuna kapılmadım ama empati yapınca eğer kendisinin yanında durunca insanların beni küçük göreceği bir kişi var ise ben de çekinirim.
Soran+1 yılYani o açıdan düşünmedim , ama tatlı bulsa oda geri istek atmazmıydı ya? mesaj falan belki.. Bilmiyorum belki ben yazarım ama nolur sonra bilmiyorum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ne yaptığı belli değil gerçekten seni seviyorum der çok aşığım sana der ben seni hamile bırakıp kaçmam ben sana sahip çıkarım der ve istemeyince ben seni unutamam ki seni çok seviyorum der ne dersen sorun yani
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenenler nasıl evleniyor sevilenler nasıl seviliyor? bu soruyu sormamdaki sebep bu , benim gibi olanlar yalnız, bakımsız, erkek fatma gibi gezenler evli ve çok seviliyor hayır yanlış anlaşılmasın kimse küçük görmüyorum ama senelerce erkekler tipe bakar dendi demek ki yanlış :D geçimsiz degilim paracı degilim anlayışlı biriyim ama gel gör ki kimse yanaşmıyor tanımaya bile çalışmıyor
- +1 yıl
Ya erkekler değişik tür her türlü numara var bazılarında her türlü insan var zaten
Soran+1 yıldoğru insanla karşılaşırız umarım ya
- +1 yıl
Amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır severler sana denk gelmemiş. zaten erkekler genelde kadın olsun yeter der nefes alsın yeter der.. ama güzelliğe bakıp seçerler.
10 Yorumla
+1 yılBu dediğin kısmen doğru kendini yetersiz gören, O kadınların yanına kendini bir türlü koyamadığı için yaklaşmak istemeyen çok fazla erkek var özgüven denilen şey aslında tam bu nokta da devreye giriyor normal bir kadınla konuşmak kolaydır zeki güzel ve iddialı bir kadınla iletişim kurmak onu etkilemek zor gelir bu nedenle bu tip kadınlar hep yalnızlıktan şikayet eder bu çirkin erkek seven güzel kadın psikolojisine benziyor biraz
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum cidden, bak instagramdan ekliyorum bazen geri dönmüyorlar, birinden hoşlandım benden 10 yaş büyük 9 sene önce evlenip boşanmış, zengin mi yakışıklı mı hayır degil ama baya kültürlü kafa yapısı mumtazam, onu ekledim instagramdan geri dönmedi
- +1 yıl
Dönmek zorunda değil ki ☺ kadınların bu kafadan acilen çıkması lazım. Bazı erkekler vardır ekleyen her kadına geri dönüş yapar bu senin özel olduğundan değildir adamın yapısı budur. Bazıları da kayıtsızdır doğru zamanı bekler gözlemlemek ister ilgi alanına girmeden özel alanına girmene müsaade etmez kadınlar bunu çok yapıyor ve aksi bir davranış görünce narşist, egoist ukala olarak yaftalıyor. Senin ne tür paylaşımlar yaptığını bilmiyorum üzerine sağlıklı bir yorum getiremem fakat güzel ve iddialı olman beğendiğin insanı sana getirmekte yeterli olmayacaktır bunu bil mutlaka birbirleri çekersin ama neyle çektiğine dikkat etmek gerekir
Soran+1 yılbir kısmı manzara doğa fotoğrafları bir kısmı kendi fotoğraflarım bu şekilde, nasıl onun dikkartini çekebilirim sence?
- +1 yıl
Dikkatini çekmek için yöntemlere mi başvuracaksın☺
Diyelim ki sana tavsiyeler verdim ve onun dikkatini. Çektik ki bu muhtemelen olacak ama bu taktiksel becerilerle dikkat çekmek olacak ve sen kendi özünle onun dikkatini çekmiş olmayacaksın. Yani nitelikli dolandırıcı gibi olacağız bir de işin içine örgütlenme girecek :)) boş ver bunları sadece kendin ol kendini ortaya koy beğenen alsın kalıplara bürünmeyin bir başkasını etkilemek için
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sahsen ben evet abinin anlattigi gibi biriyim ama genelleme yapmak dogru degil. Fahriyeyle Burak mesela. 😄 ama senin karakterinle de ilgili bu. Benim bi is arkadasim var ig fotolarina baksam yok derim ben bunu kaldiramam ama kisiligi gunluk yasami cok farkli. on yargili da olmamak lazimmis.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Çoğu zaman Bu Bana Bakmaz Mantığı ile Yola devam Ediyoruz. heralde çok güzel olduğun için öyle oluyor, birde evet sade kızlar severiz. Model falan benlik değil yani
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Şöyle Söyliyim yanlış anlama, ben bir model Falan görsem kendi kendime bunun çok sevgilisi olmuştur falan filan düşünüyorum, Bence bir çok kişi böyle düşünüyor , Ve s. bu psikolojik olarak böyle, modellere ve ya Aşırı Güzel Kızlara Psikolojik olarak bu gözle bakılıyor falan filan , Ama Sade bir kız Olunca sadece bana Ait Psikolojisi Oluyor. Kişiden kişiye değişir, Tabi Kıskançlıkta devreye girerse. Modeller falan benlik Değil. Umarım Anlata bilişimdir.
Soran+1 yılbelkide ama bu ön yargı degil mi
+1 yılAslında çoğu erkekler öyle üstün kızlardan kaçınır çünkü ukaşılmaz olduklarını düşünyorlar. Yani bence öyle yapmalılar da fazla özgüven zararı çok. Kendiniz karşı cinse deper olup olmadığını anlamak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir ama ciddi bir ilişki arıyorsa standart bir erkek tabikide özgür ruhlu ve havalı bir kızı istemezler. : )
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? çevremdeki tüm kendi halinde hatta güzel olmayan kızlar evli, bir arkadaşım var kız çok güzel, her girdigi ortamda dikkat çeker ve bekar :D
- +1 yıl
Güzel olduğunuz için kızım ve dediğim gibi özgür ve yönetici bir ruha sahip olduğunuz için ki böylesiniz büyük ihtimalle karşıdaki kişiye de bunu yansıtıyorsunuz oda diyor ki lan bu bana bakmaz zaten ben hiç uğraşmıyim kafasıyla yaklaşıyor biraz standartlarınızı düşürün hani güzel değil normal bir elbise giyin öyle çok makyaj falan yapmayın o zaman belki standartların ilgisini çekersiniz : )
Soran+1 yılya makyaj falan yapmıyorum, açık saçık fotolarda atmıyorum. Sadece dedigim gibi, ama yazan eden yok, yolda yürürken insanlar dönüp dönüp bakıyor, ama elde var sıfır.
- +1 yıl
ahahahsahd oluyor öyle şeyler ya yaş kaçtı?
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
E ideal yaşındasın nasıl bulamıyorsun ben anlamadım bence sen git konuş : )
Soran+1 yılgeri dönmüyorlar. Çalıştıgım yerde az kişiyiz hoşlandıgım biri yok. İnstagramdan beğendiklerime istek atıyorum geri dönmüyorlar :D
- +1 yıl
hahsahdhsadh sen şimdi böyle anlattın ya merak ettim harbiden :D neyse kafamı karıştıraram şimdi...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının aşırı iddialı olması, erkeğin ''ben buna ulaşamam'' düşüncesiyle, baştan pes etmesini sağlayabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ki ama istek atan benim
- +1 yıl
Seni doyuramayacağını hissetmiş olmalı. Doyurmak derken yanında kendini ezik hissedebilir, senin girip çıktıgın mekanların yabancısıdır gibi şeyler özellikle :)
Soran+1 yılne yapmalıyım peki
- +1 yıl
Sen yakınlık göster Ona! Bu yolu birlikte yürüyebileceğinizi hissetsin. Mütevazi oldugunu, çok uç noktalarda olmadıgını, sahide simiy ayran bile içebilecek birisi oldugunu görsün! Sonra O'na ''teklif etme zamanı'' geldiğini beklentilerinle hissettir ;) Bakalım ne olacak ;)
Ezik kendini gelistirememis ozguvensiz kişiler yapar ben mesela kendi sorununu çözen ayakları yere sağlam basan aklı başında kadınları daha çok seviyorum
00 Yorumla
+1 yıl"aşırı şık giyinen biriyim"
Seni mutlu edemeyeceklerini düşünüyorlar, kendilerini maddi olarak yetersiz buluyorlar.(bence)
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide kıyafet paramı onlardan isticek degilim, ben parasını kimsenin yemedim bir gram, bundan sonrada yemem yani
Güzellikten uzak durduklarını sanmıyorum. Zeki kadınlara yaklaşmak istemedikleri söylenir hep. Cesaret işi bence de zeki kadına yaklaşmak idare etmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi erkekler senle birlikte olur at hırsızları kaçar tabii
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
İddialı ve yakışıklı erkekler senle birlikte ola bilir ama kendini zaten bişey bilmeyen erkek seni kaldıramaz güçlü kadınları zayıf erkekler beğenmez. Ama iddia konusunu egoya çevirme
Soran+1 yılçevirmiyorum , abim öyle dedi diye yazdım. Zaten ben anlamıyorum hoşlandıgım erkek benden 10 yaş büyük, yakışıklı degil, hatta 45 duruyor ama ben baya hoşlanıyorum, o da takmadı beni :)
Soran+1 yılama çok sempatik :D ve baya kültürlü biri
+1 yılValla ben aksine senin gibi kızlarla olmak istiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte nedense böyle düşünen az önemli olan karaketr aslında tanımaya calıssalar bir, yanaşmıyorlar
- +1 yıl
Valla bana göre insanın ilk önce kendisine saygısı, güveni olacak. Hayatta hedefi olacak.. İddialı olması da beni kendine çeker
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok merak ettim sarisin beyaz tenli falan mısın boyun kaç rus falan mısın
01 Yorumla
Soran+1 yıl170 boyum, öyle aşırı uzun degilim :D beyaz tenliyim, ama vampir teni gibi degil , serenay sarıkayanın ten rengini düşün fi dizisindeki öyle. Sarışınım, ama platin sarı degilim yani serenay gibi. Göz rengim tuba büyüküstünle aynı. Yüz hatlarımda zaten tuba ile aynı, tek fark o esmer :) Zayıfım, fizigim aynı tuba gibi omuzlarımız falan , rus degilim izmirliyim :) bir emily didonato gibi güzel degilim ama erkeklerin istmeyecegi biri asla ama asla degilim bundan sordum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şehir efsanesi. İstediklerinin peşine düşüyorlar çünkü.
014 Yorumla
Soran+1 yılYa çevreme baktım, benim gibi olan ya da işte süslü olan gezen tozan kızlar bekar. Erkeksi olan, kendi halinde olan, spor takılan kızlar evli
Soran+1 yılneden böyle ya , bak üniversite 3 kişilik arkadaş grubumuz vardı. Ben, diğer kız seda ( ismini degiştirdim şimdilik :D ) ve leyla diye. Leyla inanılmaz sıkıcı, asosyaldi resmen, alımlı güzel falanda degildi. Objektif söylüyorum. Seda inanılmaz güzeldi, her ortamda dikkati çekerdi, çevresi genişti. Bende baya sosyal biriydim. Bil bakalım kim evlendi :D leyla tabiki :D
Soran+1 yılaaa olabilir bak hiç öyle düşünmemiştim :D
- +1 yıl
Bizim bir kız vardı, Eda kız kapalı görünüş olarak kendi halinde bir kız. Üniversitede 3 ciddi ilişki yaşadı, çocukları köpek etti. Kafeye gidip bakışları ile çocuk ayartırdı. Zenginlik düşkünü, maddi olarak yerdi hwpsini. Üniversiteden mezun olup zengin bir çocukla evlendi , bir tane çocuğu olmuş 😄
Soran+1 yılyook artık :D nasıl böyle olabiliryorlar anlamıyorum ben birine paltonik olsam senelerce sadık kalıyorum :D bizim leyla da öylemiydi acaba bilmiyorum :D
Soran+1 yılya özeniyorum mutlu ilişkisi olanlara :) bu soruyuda sordum yanlış anlaşılmaya da musait hani , kendini aşırı güzel bulan egoist kız gibi, inan degil, sadece kimsenin bakmayacagı biri degilim, ve moda meraklısıyım :D ama hep yalnızım. Geçimsizde degilim halbuki. Ama nerede kendini salmış biri varsa onlar evlendi:D
- +1 yıl
Aşkım ben uzun zaman sonra birine bişey hissedip ilişki içerisine girdim. şu an sevgilim basit saçma sapan tiplerin resimlerini beğeniyor, kimseyi aşağılamak gibi olmasın ama onların çöp seviyor oluşu bizim suçumuz değil sineğin suçu. Değerini bilen biri olmayınca hayatına giren çıkan olmasının da önemi kalmıyor. Sanırım erkekler bir alt segment seçip aldatılma oranını düşürmeye çalışıyor :)))
Soran+1 yılbelkide bu bakış açısıda doğru :) benimde hoşlandıgım biri vardı üstelik 8 senedir tanışıyorduk ama yakın degildik, çocuk birden flörtleşmeye başladı, ne ilgili anlatmam.6 ay böyle yazıştık, tam buluşucaktık seneler sonra cocuk ghostladı birden gitti :D bir degişikler ya
Soran+1 yılSanırım manipülasyon teknigimiş :D ilgi gösterip kişiyi kendine bağlamak bırakmak sonra onun peşinden gelmesini sağlamakmış amac :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır severler bende tam aksine güçlü kızları seviyorum
Seninle tanışmak istiyorum
Senin gibi güçlü akıllı bir kızla sevgili olmak istiyorum
Ne dersin00 Yorumla
+1 yılKnk kendini sergileyen kas4ri napsin erkolar. Birlikte olanlarda ztn ayni meslek veya gvat
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Beni bıraktı güzelsin çevren var üzersin dedi gitti tesettürlüye.
00 Yorumla Kafalarina göre takilmalari gerekir, begenirsek gerekeni yapariz sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğinden dolayı çekinmem ama burnu havada birisiyse istemem.
00 Yorumla
+1 yılerkek gibi giyinenden kastın daha kapalı giyinense erkekler öyle kişilerle ciddi düşünür genelde , açık olanlarla daha çok takılırlar ama evlilik gözüyle bakmazlar
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle degil, kapalı giyinmek okey bende açık giyinmem. Böyle erkek reyonundan alınmış gibi duran kıyafetler işte, nasıl desem , 10 yaşında erkek cocugun giyecegi şeyleri giyenler
- +1 yıl
ıy lan çok kötü öyle
- +1 yıl
burdakilerde genelde şımarık saçma sapan davranan kızları tercih ediyorlar
Soran+1 yılYa anlamıyorum, amacım burada kendim övmek degil zaten gizli kullancıyım. Dünya güzeliyim demiyorum, emily didonato diye biri var bak onun gibi falan degilim kız baya super güzel. Ama bakılmayacak bir kişide degilim. Zayıfım , kibarım, anlayışlıyım, paracı degilim ama nedense yaklaşmıyorlar, nerede bu bahsettigim tipler varsa onlara gidiyorlar.
- +1 yıl
kendilerini kullandırmayı seviyor herhalde bu erkekler zaten bu türk erkekleri çok kaliteli değil ya boş ver
Güzel olanı her erkek ister ama gidip açılmazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yıliddasını bilmem ama güzel kız istiyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güçlü karakteri olan kadına bayılırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılSen çitaları bilir misin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen şanssızsın, ya da bizler🤷♂️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. ne alaka..
05 Yorumla
Soran+1 yıl170
Soran+1 yılgüzellik konu degil ki , bende abartı degilim yani :D sadece erkekler hep bakımsız sıradan ve erkeksi kızları seçiyor. Nerede bneim gibi varsa yalnız
+1 yılKesinlikle doğru
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bissürü adam yazacak bakacak edecek sinirleneceksin hadi dövmeye kalksan elemanları yetişemeyeceksin uzun iş yani yorucu olue
Soran+1 yılkıskanclık yani
- +1 yıl
Tam da öyle denemez
Alaka yok acaip yanaşırlar hemde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılBu sizden kaynaklı
00 Yorumla
+1 yılBeni isteyen yok iddealiyim o zmn
00 YorumlaÇok alakasız
00 YorumlaBana bakmaz diye yapıyorlar
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişiyor
00 Yorumla
+1 yılYanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbimiz*
00 Yorumla