Erkekler iddialı ve güzel buldukları kızları istemezmiş. Bu doğru mu?

Erkekler bana yanaşmıyor, hoşlandıgım erkeklere instagramdan istek atsam geri dönmüyorlar.
Abim bu durum için, erkekler havalı iddialı süslü kızları sevmezler dedi. Sen devamlı instagramda influencer gibi sık sık paylaşımlar yapıyorsun dedi. Kendi halinde kızları beğeniriz dedi. Sade olanları.
Ben 4 sene modellik yaptım profesyonel olarak, dedigi gibi aşırı şık giyinen biriyim, moda tasarımıda okumuştum mesleki alışkanlık , baya duygu özaslan gibi falan pozlar verip atıyorum, tip olarakta yüz olarak aynı tuba büyüküstüne benziyorum onun sarışın olanı.
acaba erkekler bu sebeple mi beni istemiyor

Doğru erkekler iddialı kadın sevmezler
Hayır severler sana denk gelmemiş
Kişiye göre değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar konu bu arada benim güzel olup olmadıgım degil burada yalan söyleyecek degilim gizli kullanıcıyım, burdan bir çıkarım yok, zaten konu buda degil. Beni geçin , bir kız var yakın arkadaşım inanın çok güzel. Havalı falan. Kız bekar ilişkileri yürümüyor, ama nerede iddialı olmayan biri varsa, bakımlıda degil erkeksi giyinen hatta , evleniyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben bu soruyu tartışma ortamı olsun diye sormadım, bazı kendi dünyasında mutsuz kompleksli kişiler demek ki güzel degilsin yazıyor, konu bu degil üstte'de belirttim zaten bunu , bu konuda , tartışmaya tenezzül etmem. :) Bu soruyu soran kişiden bağımsız olarak baz alıp cevaplarsanız sevinirim kimse kimseyi kırmasın :)
Erkekler iddialı ve güzel buldukları kızları istemezmiş. Bu doğru mu?