Benim için bir şey yapsın istiyrom. Neyse bir şey oluyor. O sıra ben önem vermiyorum gibi oluyor. Öyle yapmak istemiyorum ama öyle oluyor işte 🤷🏼♀️. Beni geri tutan bir şey var ama onuda bilmiyorum. 🤨. Ama ona hislerim de var. Ne gidebiliyorm ne kalabiliyorm
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşındakine tam olarak güvenemiyosun ne yapsan da.
Kesinlikle bu ama bir tarafım ikna olmayı da istiyor.
Bence emin olunmayan konularda adım atılmamalı. Hele ki ilişkiler de asla. Güvensizliğin geçmişte yaşadığın bişeyle alakalı. O yaşadığın her neyse seni yokluyor arada. Ondan kurtulmak lazım kuzu 😊
Belki bu konuda haklı olduğumu çok ii biliyorum. Ama tamamen silmek zor geliyor😏
Emin olunmayandan kastım karşındaki kişiydi. Emin olsan güven sorunu yaşamazsın. Güven sorunu olan kişiyle herhangi bi yola çıkılmamalı.
İşte bende diyorum ki ona güvenmemek de haklıyım. Ama maalesef hislerim ölmüyor
Duygular ve hisler bi kenara lütfen. Mantığı sahneye davet edelim 😉 Senin önce kendinle olan sorununu çözmen gerek. Yoksa sadece o değil hiç kimseyle sağlıklı ilişki kuramazsın, yürütemezsin.
Zaten hisle davranabilsem uzak duramazdim.
Merak ettiğim soru; benim kendimle sorunumun ne olduğunu düşündünüz 🤔
Yukarıda geçmişte yaşadığın bişeyle alakalı dedim. Ama hissettiğim eski erkek arkadaşın ya da aileden biriyle ilgili. Doğru mu bilemem, hissim bu.
Hmm aslında güvenimi sarsan bir şey yasamadm. Ama hiç bir zamanda güvenemedim. Ben karşımdaki kişinin yanlışlar yaptığını kastettim.☺️. Ama bu konuda haklı olduğunuz şey , gönül meselesinde iyi olmadığım ☺️
Bilinçaltında var bişe, biraz kurcalamak lazım. Hiçbi zaman güvenememek ciddi bi sorun. Ve buna sebep olan bişe mutlaka var. Şahsi olmasa da çevresel faktörler de etkili oluyor. Örnek veriyorum, baba anneyi aldatırsa ya da şiddet uygularsa (psikolojik olarakta dahil) çocukta karşı cinse güven sorunu ciddi derece de olur. Ya da tam tersi aldatmaya çok meyilli olur. Ya da akrabalarda görürse de etkiler. Bi yerde bişe kaydoldu yani bilinçaltına.
Yani tabiki gördüklerim , anlatılanlar her şey etkili. Burada yorum yazanlar bile bunlarda etkili. Genel olarak söylemeliyim. pek de yaniltmiyorsunuz. İnanmak istediğim içinizde farklı olanların da olduğu, varlığı. Bu pekde aşılacak bir şey değil. Sadece güvenmeyi tercih edebiliriz. Yani ne halt olduğunu biliyorum. Ama sana bunu hissettirmemeyi tercih edeceğim. Ama dikkatli ol ilk hatanda ben yokum. Diyoruz
Karşı cinse güven sorunu seninki. De birinin yaptığı hata herkese mâl edilemez ki. Benim de 3 sevgilim oldu şimdiye kadar. İkisi aldattı, biri eski sevgilimle denemeye kalkıştı. Travmaysa al dibine kadar yaşamışım işte. Ben burada bana bunu x kişi yaşattı, y kişinin suçu yok ki açısından bakıyorum sorun yaşamamak için. Y kişisinin de yapma ihtimali elbette var, bunu reddemem. Ama ihtimali var diye yapacakmış gibi de davranamam ki. Böyle yaparsam y kişisine çok büyük haksızlık yapmış olurum.
Aslında derin bir konu☺️. Bir sürü faktör var. Ben emin olmadan kendini belli edemeyen ( ışık yakamıyorum sizin deyiminizle) biriyim. Ama asla da emin olunamadiginin bilincindeyim. Bende zor muşum be 😂😂
Güven meselesi, emin olma meselesi tamamen karşımızdakiyle alakalı. Ektiği kadarıyla var olur bu duygular bizde. Ne kadar çok ekerse o kadar çok olur. Eğer az ektiyse bu karşımızdakinin sorunu. Ama yine de senin ilişkiye başlamadan önce kendinle olan sorununu bulman ve çözmen gerek. Bu kadarı gerçekten fazla sana.
Sorunum sağlamcı olma. Ve yanlız yaşamayı çok sevme.
Tehlikeli şeyler yani. Sağlamcı olmak uzun süreç demek. Ve bu süreçte his belirtemem. Erkek milleti ise bu süreci bekleyecek kadar sabırlı değil.
Genelleme yapmadan konuşur musun? İkidir genelleme yapıyosun ve bu hoşuma gitmiyor.
Hakkınızdır ☺️. Peki bazılarınız
Bugüne kadar 3 sevgilim oldu. Bir sürü de arkadaşım. Bir tanesi bile benimle ilgili en küçük bi güven sorunu yaşamadı. Belki inanmayacaksın ama iki sevgilim aldatma sebebi olarak çok fazla sevmemi söyledi. Hal böyleyken genelleme yapıp beni de benim gibi olanları da bahsi geçen zırtapozlarla aynı kefeye koyman doğru değil.
Evet rahatsız olmanızı anlayabiliyorum. Saygı gösteriyorum. Dikkat ederim.
Teşekkür ederim anlayışın için 😊 O süreci aslında herkes beklemek zorunda. Yani herkes karşısındakine kendini tanıma, az da olsa karakteri ve kişiliğiyle ilgili fikir sahibi olma ve karar verme konusunda zaman vermeli. Ki böylesi ilişkiler için çok sağlıklı 😊
Konu kafamda dağıldı 😂. Ben tam olarak neyden yakınıyordum.😂.
Aslında bir nefret gibi anlatıyorum gibi oldu. Tam olarak öyle değil. Çok az sayıda hissettiğim bir olayın sancıları diye bilirim. Kafamda çok soru var sadece umduğum teselliyi duyarım diye yazdığım bir soru. Cevabı bilmediğimden değil bir rahatlama terapisi diyebiliriz😂
Umduğun neydi peki?
Umduğum yerde olmadığımı söyleyebilirim. 😂
Umduğun yer nereydi reis 😂
Kafamda olan herşeyin sonuç aldığı 😏
Kafandaki herşeyi bi kenara bırak, önce kendinden başla. Gerisi sonra 😉
Ben iflah olmam. O sorudan baslamasam olmaz mı. Az insaf et
En zor kısmı bu dostum, en zoru hallolmazsa başka hiçbişe hallolmaz. Hadi bi gayret 😉
Hayat çok kısa be. Zorda takılıp kalırım ben şimdi. O zaman hiç baslamayim 😏. Hoca da diğer soruya geçmeme izin vermiyor 😂😂
Hayat hiçte kısa değil, yaşamasını bilene. Ben seni yaşatmaya çalışıyorum. Bana uy, kendinden başla. Gerisi yavaş yavaş hallolur 😊
Sorunun cevabını buldum. 😱😱
Birine inanmak. Ama çözüm yolunu bilmiyorm.
Çözüm sende değil, karşımdakinde. Dedim ya karşımızdaki ne kadar ekerse o kadar var olur bizde.
Bak hocam soruları farklılaştırıyorsun. Şimdi aklım soruyor. Bunu kimse başaramamış bende neden?
Ben ne halt etmeye önce kendinden başla diyip duruyorum? Çünkü verileni alma, kabul etme konusunda sorunun var. Çünkü seni bu noktaya getiren bişe oldu. Onu bulmadan, çözmeden karşındakiler ne kadar çabalarsa çabalasın kabul edemezsin.
Otur sıfır diyorsun ☺️. Ama neden bu kanıya vardınız merak ettim. Çözümleme yaparsanız sanki bana bir şey anlatacak gibi. Sorunu sorgulaya ilirim
Basit Bi örnek vereyim konuyla ilgili. Elimde bi çikolata var, seninle paylaşmak istiyorum. Yarısı kopardım uzattım sana. Şimdi uzattığım çikolatayı almayı kabul etmezsen, nasıl verebilirim sana? Kabul etmediğin sürece veremem değil mi? Bu durum da aynısı işte. Ben seni ne kadar sevsem de, güvenmen için çabalasam da sen sevgi ve güveni almak istemezsen nasıl verebilirim?
Şimdi o çikolata zehirli olabilir işte emin olmalıyım.(yine güven sorunu 🤭) ama şöyle düşünün çocuklara ne diyoruz başkasından bir şey alıp yeme. Aslında koruma isteği. İşte tam güven sorunu değil. Çikolatayı bana vermek için. Önce duvarlarımı bilmelisin. Ve şifreleri çözüp ulasmalisin. Süreç zor demem de bundan sebep
Senin bu tutumun karşına çıkanlar da ters tepmiş olabilir. Yani dışardan bakınca seni sorunlu, ayarsız vs biri olarak görmüş olabilirler. Yani kurduğun o duvarları aşmaya çalışmamışlar. Bence azıcık çabalasaydı biri o duvarın arkasında çok güzel seven, nazik, anlayışlı, dürüst, güler yüzlü, hoş sohbetli, espriden anlayan, iyi niyetli birini bulurlardı. Nasipsizmişler işte 😊
Teşekkür ederim. Böyle biri olup olmadığımı anlamaniz için fazla erken. Belki hiç değilimdir.😏
Geçen bir bayan arkadaşım bile çok ciddi durdugumu söyledi o kadar deyim işte sen anla 🤭🤭
Bazı şeyleri anlamak için anlatmak gerekmez. İnsanın hali, tavrı çok şey anlatır. Sen tam da yukarıda anlattığım gibi birisin. Emin oldum 😉
Bu Faslı uzatmak istemiyorum. 😉
Ama dışardan algılandığım kişi benim duvarlarım. O yüzden fazla özgüvenli , sert ve insan umursamadigim şeklinde okunuyor. Sorunda bu kendimle ilgili olan.
Eyvallah, uzatmayalım. Ben nasılsa alacağımı aldım 😊 şu an zihninde bu sohbetimizle ilgili huzursuzluk var sanırım.
Kazancın ne. Umarım dolandırmadin beni🤭
Cevap olarak aldım alacağımı ya. 😂
Allah'ım espirimin havada bir daha kaldığını gosterme Ya Rabbim. 🤲Amin
Amin amin 😂😂yaptım itiraf ediyorum 😂
biz nasıl bilelim be ablam