Eşim evdeyken kuzu gibi çok uysal benim ailemin yanındada aynı ama kendi ailesinin yanında mesala annesi gile gidicem demi muhakkak bir tartışma çıkartıp bana soğuk yapiyo veya tartışma çıkarmasa bile benimle mesafeli oluyor nisanliyken böyle değildi ne zaman evlendik boyle oldu işin garip tarafı bir tek bana değil mesala benim annemede kendi ailesi yokken çok iyi ama kendi ailesi gelince annemede banada mesafeli konuşuyorum neden böyle yapiyorsun diyorum inkar ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ve benim ailemin yanında çok sıcak canım gülüm ama kendi ailesi olunca o adam gidiyor yabancı biri geliyor
Soğuk bizede soğuk mesela evlerine gittik. Eşimin eniştesi de bizle geldi. Görümcemin kocası eniştem adamla konuştu eşim melek gibidir eşimle muhatap olmadı. Ortamda kim popüler se modu çocuk aklı. Annemden nefret eder eniştem. Adam hırslı her ortamda gözde olmak istiyor ablamıda eziyor ama ablam kocam bana hasta modunda. Oturuyoruz durduk yere ablama geçen seni arayan yabancı no kimdi diyor dengesiz. Ailesi namussuz bizi kendi gibi sanıyor
Ay kıyamam ya çok zor öyle insanla evli olmak 😐 yok benimki oyle değil benimki bana bal gibi tek başımiza olsun benim ailem olsun yanımızda mesala aşırı sıcak normalde nasıl sevecense o zaman da öyle ama kendi ailesi olunca yanımızda o adam gidiyor tam tersi bir adam geliyor yabancı bildiğin mesala annesigil bizde ya eve geliyor eşim hoş geldin diyorum opmeden içeri giriyor nisanliyken böyle değildi ne zaman evlendik o zaman nisanliyken annesi uyarirdi
Tamamda benim ailem varken utanmıyor ama gayet sevecen benim ailemin yanında kendi ailesinin yanında benimle muhattap olmuyor öpmeyi gectim hadi diyelimki bana öyle annemle normalde çok güzel sohbet eder cana yakın davranır ama kendi annesiyle benim annem bir araya gelsin annemi beni yok sayiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi ailesinin yanında bazı şeyler hatirliyordur.
Anıları depresiyor olabilir.
Veya kendi annesi ve babası dolduruyor olabilir.
Aaa evet doğru çünkü nisanliyken böyle değildi kaynanam ne zaman uyardı bıraktı
👍🙂
Peki ne yapayım annemede böyle
Bilemem. Onlar ön yargılı olduğu için ne yapsan boş.
artist
Nasıl yani egomu kasıyor diyorsun
yani
Hay sıcam onun egosuna
sıçç
Urfa lı mı eşin
Hayır Karslı
Urfa lılar öyle egolu eşin. Parasına kariyerine göre insanlara değer verenden. Seni aileni küçümsüyor
Kendi ailesinide benim eşim bakıyor ama
Eşin seni küçük görüyor ailenide. Ablamın kocası böyle bu tavırları var ablama sorsan kocamda kocam kocası egolu görgüsüzün teki
E peki ablanın kocası sizin yaninizda nasıl sogukmu davraniyor yoksa sicakmi
Soğuk bizede soğuk mesela evlerine gittik. Eşimin eniştesi de bizle geldi. Görümcemin kocası eniştem adamla konuştu eşim melek gibidir eşimle muhatap olmadı. Ortamda kim popüler se modu çocuk aklı. Annemden nefret eder eniştem. Adam hırslı her ortamda gözde olmak istiyor ablamıda eziyor ama ablam kocam bana hasta modunda. Oturuyoruz durduk yere ablama geçen seni arayan yabancı no kimdi diyor dengesiz. Ailesi namussuz bizi kendi gibi sanıyor
Ay kıyamam ya çok zor öyle insanla evli olmak 😐 yok benimki oyle değil benimki bana bal gibi tek başımiza olsun benim ailem olsun yanımızda mesala aşırı sıcak normalde nasıl sevecense o zaman da öyle ama kendi ailesi olunca yanımızda o adam gidiyor tam tersi bir adam geliyor yabancı bildiğin mesala annesigil bizde ya eve geliyor eşim hoş geldin diyorum opmeden içeri giriyor nisanliyken böyle değildi ne zaman evlendik o zaman nisanliyken annesi uyarirdi
Utanıyor o zaman ayıp zaten evde aileden biri varken öpmek vs
Tamamda benim ailem varken utanmıyor ama gayet sevecen benim ailemin yanında kendi ailesinin yanında benimle muhattap olmuyor öpmeyi gectim hadi diyelimki bana öyle annemle normalde çok güzel sohbet eder cana yakın davranır ama kendi annesiyle benim annem bir araya gelsin annemi beni yok sayiyor
Egolu eşin eniştem aynı. Küçümseme belirtisi bu belli kendini beğenmiş
Bende annesi gilin yanında bana nasıl davranıyorsa onlar gittikten sonrada ben ona aynısını yapıyorum hak ettiği bu neyse saol teşekkür ederim 🙏🫶💞
Aynen öyle ya da sende onun ailesine aynı tavrı koy hesap sorarsa sen yaparken iyiydi de
Nasıl yani benim ailem gelince bende onun yaptığı gibi sogukmu davranayim
Onun ailesine ona soğuk yap sana ne yapıyorda kopyala olay çıkarırsa deki sen yaparsan bende yaparm nasılmış de