• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Birisi sırf seninle olabilmek için sevgilisinden ayrılsa kabul eder miydin?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
621
Yapay Zekaya Sor

Senin için sevgilisinden vazgeçen birini kabul eder misin?

Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
29 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Ben, benim için sevgilisini terk eden bir kızı tercih etmem. Ben sevgilisi olmayıp da bana teklif eden bir kızla da sevgili olmam artık.

Yakın tarihte böyle bir hatayı yaptım. Bana iki kez yürüyen bir kızı iki sefer reddettim. Üçüncü sefer kabul etmek zorunda kaldım. Sevdiğim için değil sebebini hiçbir şekilde bilmeden duygusal bir zaaf içinde bağlandığım ama karşılık bulamadığım kadını unutmak için. Sırf bu yüzden kızı üçüncü sefer de kabul ettim ama bir hafta sonra kız kendisi ayrıldı benden.

Çünkü kızla flört aşaması dahil olmak üzere kızla 15 günlük muhabbetim boyunca her gün onun adı geçti. Kız o kadar bıktı ki her gün onun ismini terennüm etmemden sıkıldı. Bir hafta sonra kendi başlattığı ilişkiyi kendisi bitirdi.

Ayrıca benim şöyle bir prensibim var. Kadın, erkeğe teklif etmemeli. Doğada erkek avcı, kadın avdır. Kadın tarafından avlanmak, erkeğin avcı ruhuna aykırıdır.

Bir erkek, bekar ve yalnız bir kadına tertemiz ve ciddi duygular içinde ilgi alaka gösterip kendimi sevdirebilirse ne mutlu ona. O alfa bir erkektir. Bır kadının sevgisini, muhabbetini kazanabilecek görsel ve davranışsal niteliklere sahip değilse ya da kendisine karşı muhabbeti olan bir kadına ilk adımı atacak cesareti yoksa o erkek zavallı bir betadır.

Maalesef fizik olarak güçsüz, duygusal olarak zayıf karakterli erkekler, hem bedenen, hem ruhen güçlü olduğu kadar idealist kadınlara bağlanırlar, onlara duygusal zaaf gösterirler. Onlara çok saygı duyarlar. İsteseler de istemeseler de kendilerini onlardan koparamazlar. ÇÜNKÜ İNSANLAR KENDİNDE OLANA DEĞİL OLMAYANA AŞIKTIR, KENDİNDE OLMAYANA MUHTAÇTIR.

Bir de şu konuya değinmek istiyorum. 34 yıllık hayatım şu gerçeği 3 defa yüzüme vurdu. Aşık olmak, erkekte bir beta özelliktir, zayıflıktır. AŞIK OLMUŞ BİR ERKEK, BİR KADININ GÖZÜNDE BİTMİŞ ERKEKTİR. Hiçbir kadın, kendisine aşık erkeği tercih etmez. Her kadın, kızları kendine aşık edebilecek ama asla hiçbir kadına duygusal zaaf geliştirmeyecek yüksek değerli alfa erkeği ister.

Fazla uzatmak istemiyorum. Konuyu hemen toparlayıp bugün bu köşede yazdığım son yazımı şiir demeyeyim şiirimsi bir yazıyla tamamlamak istiyorum.

Artık bu saatten sonra hastalık düzeyinde takıntılı aşk hikayelerimle maşuğa rahatsızlık vermek istemiyorum.

BU KENDİSİNE YAZDIĞIM SON SEVDA MANİFESTOSU, SON AŞK DESTANIMDIR.

Aşkın tezgahında piştim yıllarca.

Yüreğim mangal değil gemi kazanı olmuş. Zihnim gerçekleri görüyor kristal kadar berrak ve net.

Hangi çılgın bana yalan zinciriyle vuracakmış şaşarım. Yalanın da yalancının da alnını karışlarım.

Kükremiş sel gibiyim tüm yalanların bendini yıkarım.

Kurban olayım çehrene ey nazlı hilalim. Senin ışığın doğmasaydı üstüme ben hayattan çok ölümü arardım.

27 Mayıslarda Yassıada versinler infazımı. Senin gönlünde yerim yoksa ebediyyen. Özgürlüğün su tanesi kadar yoktur değeri

12 Martların baharında üç asılmışlar gibi darağacına çıkarsınlar beni. Denizin, Yusufun, Hüseyinin devrim sevdası gibisin gözümde. Bu yolun sonuna varamasam da yeter bana bu yolda ölmenin şerefi.

12 Eylül'ün buz gibi kışındaki işkence kabir azabından beter. Yüreğimde senin sevdanın ateşi varken soğuk serinletir mı sanırsın yüreğimi. Sanır mısın ki işkenceler senin yolundan döndürür beni.

28 Şubatların soğugunda saldırsınlar mukaddesatıma dört koldan. Tüm şehrin ışıklarını yakıp söndürsünler aptalca. Kim kör edebilir beni. Işıl ışıl parlayan bir güneşin etrafında dönerken kim karartabilir günümü. Kim kamaştırabilir gözümü.

Senin umutsuz aşkınla kırdım yıllardır aklıma vurulmuş zincirleri. Senin ölümsüz sevdan ile yıktım yıllarca kalbimin üzerinde postallarla tepinmiş vesayeti.

Sen benim ancak 15 Temmuzların kurşunlar ve bombalarla aydınlattığı gecelerde yazılacak özgürlük ve aşk destanımsın.

#FİKRETDOĞAN

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _GeceMuhafızı_
    _GeceMuhafızı_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Merhaba,

- Sevgilisini terk eden kişinin neden böyle bir karar verdiğini anlamaya çalışın. Bu kararın sizinle ilgisi var mı? Yoksa başka bir sebebi mi var? Bu kararın arkasında yatan duyguları ve motivasyonları ne kadar biliyorsunuz?

- Sevgilisini terk eden kişiyle olan ilişkinizin ne kadar ciddi olduğunu düşünün. Sadece eğlenmek mi istiyorsunuz, yoksa uzun vadeli bir bağlantı mı arıyorsunuz? Bu kişi sizin beklentilerinize uyuyor mu? Sizinle aynı şeyleri mi istiyor?

- Sevgilisini terk eden kişinin eski sevgilisiyle olan ilişkisinin nasıl sona erdiğini öğrenin. Bu kişi eski sevgilisine karşı nasıl hissediyor? Onunla hala iletişim halinde mi? Onunla yeniden bir araya gelme ihtimali var mı? Bu durum sizin ilişkinizi nasıl etkiler?

- Kendinize dürüst olun. Bu kişiyle birlikte olmak sizi mutlu ediyor mu? Sizin için doğru bir seçim mi? Bu kişiye güveniyor musunuz? Bu kişi sizi seviyor mu? Siz bu kişiyi seviyor musunuz?

- Son olarak, kendi duygularınızı ve mantığınızı dinleyin. Kalbiniz ve aklınız size ne söylüyor? Bu kişiyle birlikte olmanın avantajları ve dezavantajları neler? Bu kararın sizin için ne anlama geldiğini düşünün. Bu kararı verirken acele etmeyin, kendinize zaman tanıyın. Bu kararın sadece sizin hayatınızı değil, aynı zamanda sevgilisini terk eden kişinin ve eski sevgilisinin de hayatını etkileyeceğini unutmayın. Bu yüzden, bu kararı verirken hem kendinize hem de diğerlerine karşı sorumlu olmam gerekiyor.

Bu kararı verirken kendi duygularımızı ve ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurmam önemlidir. Kendime dürüst olmak gerekirse ben istemezdim.

1
    0 Yorumla
  • Selamete
    Selamete Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl

Duygular karşılı olmalı , güven olmalı. Başka birisine ilgi duyduğu için sevgilisinden ayrılan, bir gün senide terk edebilir. tavsiye etmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Benimde duygularım varsa kabul ederim, niye etmeyeyim ki en fazla dener hevesimi alır olmazsa ayrılırım. Daha sonrasında keşke dememek için bir şans veririm. Ayrıca sanki ben mi git sevgilini bırak gel demişim kendisi terk etmiş, o onların sorunu beni ilgilendirmez. Bir başkası için beni terk edecekse de buyursun gitsin dünyanın sonu değil. Ne o tek erkek, ne ben tek kadınım. :D

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

48

Cevap

71

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Yarın bir gün de başka birisi için benden ayrılmayacağının garantisini kim verecek.

6
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Hemcinsime yapılan bu hareketin gün gelip aynı şekilde bana da yapılabilir olduğunu kavrayacak seviyede bir kadınım. Bunu kimseye yapmak istemem basit erkekler ondan ona gezerler kalite şart

3
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Sevgisinden ayrılıp gelen yarın bir günde başkası için benden ayrılır

4
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Hayatında birisi varken eğer başka birisini gözüne kestirmiş ve karşılık bulması durumunda da şu an hayatında olan kişiden vazgeçen birisiyse bu zaten onun sadakatsiz ve gözü dışarıda birisi olduğunu gösterir.

Kendimi 3 5 gün mutlu etmek için niye hayatıma karakterinde eksiklik olan birisini dahil edip sonrasında hep o kişi için şüpheyle yaklaşacağım bir hayata sahip olayım ki yani mantıklı bir tarafı yok. Kimileri kullanırım sonra nasılsa ayrılım kafasıyla kabul ederdim diyebilir ama bu benim yapıma ters o yüzden gözü dışarıda olan, güvenilmez bir insan dünyanın en güzeli de olsa o kişiyle işim olmaz.

1
    0 Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Hayır kabul etmezdim.. Yarın bir gün başkası için de benden ayrılır.. Böyle adam benden uzak olsun..

2
    0 Yorumla
  • Keskin58
    Keskin58 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır bugün ona benim için yaptığını yarın da bana bir başkası için yapar tabiki , lakin insafsız biri olsam tabiki kabul ederdim sonra da ben onu başkası için terkedip nasıl oluyomuş bunu ona tattırabilirdim lakin insafsız değilim

1
    0 Yorumla
  • Oğuzhanınkarısı
    Oğuzhanınkarısı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Etmem ya merhametli bir insanımdır ve her zaman empati kurarım o kızın yerinde olduğumu Düşünürüm çok karaktersiz bir davranış

4
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Başkasından sırf benim için ayrılıyor ise hayır kabul etmem, başkasından ayrılan benden de ayrılır bir başkası için hiç uğraşmam öyle karaktersizler ile

2
    0 Yorumla
  • Rakıfeller
    Rakıfeller Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Benden kaçmak için bir hata yapıp pişman olup bana dönmüşse evet. Ben sevgili olduktan sonra başkasına gidip sevgili olursa boşuna ayrılmasın. Bende daha hiç bir yeri olmaz. Çünkü ihanettir

2
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Hayir asla kabul etmem bugun ona yapiyosa yarinda bana yapar aynisini mutlulugu elindekinde arasin bulamiyosa ayrilsin kalbini dinlendirsin sonra arayisa gecsin

2
    0 Yorumla
  • yolcununbiri
    yolcununbiri Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Kimsenin benim için birinden vazgeçmesini, onu bırakmasını istemem. Başkasının mutluluğuna gölge düşüren mutlu olamaz. Ki zaten kabul etmiyorum kimseyi de

1
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Bu gün benim için sevgilisini bırakan bir kişi, yarın öbür gün de bir başkası için beni bırakabilir.
    Güven duygumu zedelerdi
    Bu hareketi ile
    Bu sebepten olumlu düşünmezdim

1
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Benim için bunu biri yapmıştı. İzmir'e gelecegimi söylediğim gün sevgilisinden ayrılmış. Kabul eder miyim peki etmem, yarın vazgeçilen olmak istemem çünkü ☺️

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Offf güvensiz kadın profili amannnn benden uzak dursun. yarın başkası için de beni sktr eder. Hem ben o çocuğa aşırı üzülürüm , yapamam :D

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Hayır etmem çünkü sonra beni de eker hiç düşünmeden çünkü o nun niyeti benim bir şeyimden istifade etmektir..

2
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Millet neleri neleri kabul ediyor yaa bunu mu etmeyecek😂😂 haa ben etmem milletten farkımız o zaten

2
    0 Yorumla
  • SayYesMaster
    SayYesMaster Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Etmezdim. Başka birisini terk edip benimle sevgili olacak insan yarın bi gün başkası için beni de terk eder.

2
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Çok keskin bir soru. Bir şey söylemek mümkün değil

2
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bir şey söylemek neden mümkün değil olsun biraz abarttın sanki 😅

Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      +1 yıl

Başıma gelmeden bilemem yani

Yorumla
  • Lotus____
    Lotus____ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Benden iyisini bulunca da ona gidecektir 😄 güven vermez, kalsın

3
    0 Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Mantıklı bir sebebi vardır ki ayrılıyordur diye düşünüyorum. Bence mutlaka aşk bitmiştir bitmese beni sevmezdi sanırım karşıdaki kişi.

1
    0 Yorumla
  • mine13
    mine13 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır asla kabul etmem, bugün benim için kızı terk eden yarın başkası için de beni terk eder. O riske girmeye değmez :D

1
    0 Yorumla
  • _rüz_gar_
    _rüz_gar_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

"kadın isterse olur" sevgi karşılıklı ise sevmediği birinin yanında durması doğru değil kabul ederdim

1
    0 Yorumla
  • ZurafaninBiri
    ZurafaninBiri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bu konuda keskin yorum yapmam yanlış olur. Kabul etmem demek büyük konuşmak olur eğer o kişiden hoşlanıyorsam.

1
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Hayır, bu ne seviyesizlik? Aldatmakla eşdeğer.

2
    0 Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Onunlayken gözü beni gören.. benimleykenn neler neler görür. 🙄

2
    0 Yorumla
  • efulimmm88
    efulimmm88 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Eeee önüne başkası cıkar o zamanda beni bırakır welcome kısır döngü😅

2
    0 Yorumla
  • Punisher-34
    Punisher-34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Sevgilisi varken benimle işi neydi yani böyle birine kimse güvenmez ..

2
    0 Yorumla
  • Bischocolata
    Bischocolata Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yarın bir gün başkası içinde benden ayrılacaktır istemem öyle ilişkiyi geltenmem dahi.

2
    0 Yorumla
  • çılgınaura
    çılgınaura Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Büyük konusmak lazım ama vazgeçen bendende vaz geçer

2
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Sevgilisinden vazgeçen birisi yarın senden vazgeçmeyeceği ne malum?

3
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Bugün benim için yarın başkası için de benden ayrılır

2
    0 Yorumla
  • Kanma
    Kanma Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 66%
    +1 yıl

Karsi tarafin ne yapacagina ben karar veremem akilda vermem.

1
    0 Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Evli erkeklerle birlikte olan kadınlar ne cevap verdiler acaba 😂

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Sevgilisi olan birisine bakmam. İnsanların geçici heveslerini karşılayacak şey yok bende

1
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

tabi ki demek benim diğerinden üstünlüğümü keşfetmiş tercih etmiş sorun etmezdim hahahahaha

1
    0 Yorumla
  • 3_FourLeafClover_2
    3_FourLeafClover_2 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır başkası için sevgilisinden ayrılan yarın birgün başkasını bulur benden de ayrılır

1
    0 Yorumla
  • mervesse_
    mervesse_ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Etmem. Bugün o kıza yaptığı şeyi yarın başka bir kız için bana da yapacak.

1
    0 Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7991
    Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Bunun nedeni ne acaba diye bir düşünürdüm, neden benim için sevgilisinden ayrılıyor?

1
    0 Yorumla
  • Blossom01
    Blossom01 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hayır, ama zaten herkes bir birinden ayrılıp geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır etmem onu bırakan bir gün başkası için beni de bırakır

1
    0 Yorumla
  • Danışabilirsin
    Danışabilirsin Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.

<Günü geldiğinde başkası için beni terkedeceğinin garantisi var mı ozaman?

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi duygularından bir haber biriyle olmam.

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır bugün başkasından gelen, yarın benden de başkasına gider

1
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

bu sevgilisi varken tanismisiz demektir
    oleyse ben ona o cesareti asla vermem

1
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Benim O'na karşı olan duygularımın da önemi olmalıdır...

1
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendissss
    AskeriiMühendissss Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Daha sevgilisi olmayanlar bakmıyor sevgilisi olan benim için sevgilisi bırakmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

”Unutma; senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer.”

- Hz. Mevlana

2
    0 Yorumla
  • Orcnnn
    Orcnnn Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bugün benim için başkasını terkeden, yarın başkası için beni terkeder

1
    0 Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı.

Başkası için bu bende olsam ihanet eden gün gelir banada ihanet eder.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O tarz serserileri, belki şuursuz bir sıyırtık ancak kabul edebilir...

2
    0 Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Beni seviyorsa sevgilisi neden var, B planı olan insan güven vermez hiçbir zaman

1
    0 Yorumla
  • merru
    merru Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Amaç takilmaksa farketmezdi ama sevgili olacaksak kabul etmem.

1
    0 Yorumla
  • Dostoviski
    Dostoviski Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Yok ya bu gün ondan ayrılan yarın başkası için benden ayrılır.

2
    0 Yorumla
  • cem0658
    cem0658 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

merhaba bu durumi kendi adima kabul edemem sevgilisini baska biri icin terk eden biri ilerde ayni seyi bana da yapmiyacaginin bir garantisi yok onun icin istemem guzel gunler...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Cinsellik icinse evet diger turlu hayir iliski kaldiracak kafada degilim

1
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Net şekilde hayır derdim

1
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kabul etmem bunu Yuva yıkamam
    Yaşıyor musun @PiLLy_BheBek

0
    0 Yorumla
  • Gamsızzzzz
    Gamsızzzzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Başkasını silip seni hayatına alan biri, seni de siler gün gelir, bi başkası için

0
    0 Yorumla
  • Cloudrain
    Cloudrain Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Evet ederim. Benim için onu terk ediyorsa eğer, terk edilene iyilik olur bu.

0
    0 Yorumla
  • Deliceözlem
    Deliceözlem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Etmezdim bugün senin icin sevgilisini birakan yarin baskasi icin seni birakir canim …

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birisi sırf seninle olabilmek için sevgilisinden ayrılsa kabul eder miydin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevdiginiz birini sizi sevmedigi için bırakırmıydınız? 10 cevap verildi
Sizi çok seven birini bırakırmıydınız ? 8 cevap verildi
Çok seviyor olsanız bile sizi istemeyen birini terkeder miydiniz? 7 cevap verildi
Sizi istemeyen birinden vazgeçer miydinizz? 7 cevap verildi
Sevdiginiz kişiden zorda olsa vazgeçebildiniz mi? 16 cevap verildi
Sevgiliniz sizi terk etse, gitmesine izin verir miydiniz? 86 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨