AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gecmis olsun artik onla olmanin bir anlami yok baskasiyla ol
Teşekkürler. Umarim geçer. Bunaliyorum . Namussuz bir insanin varlığı beni boğuyor
E sende seni degerli kilicak biriyle ol
. Belki size komik gelebilir zaten hali hazırda benim değerli olduğumu hissettiren bir sesin varlığı buna hiç mi hiç iktiyac duydurmuyor. Sanırım Allah o.. ya da vicdanım bilemiyorum çok güçlü. Ayriyetten resmi olarakta evli görülen birisi iken bu durumda birisinin bana vereceği değeri çöp görürüm.
Oyle olmuyor iste
Benim olurum bu sorun değil.
Hahahah seninle kocanın burcunu merak ettim nasıl dovdun adamı 😁
Koç burcuyum akrep yukselenim. Oda yay burcu.
Yanında durma sende bu lafları söyleyip de duruyorsan hata sende olur
Bence onun hatası degilmi ben ona hakaret ediyorum. Ve o bunu seviyor sanırım.
Bazı insanlar hakaret ten anlamaz farklı tepkiler vermen gerekir
2 gün önce onu dövdum belki size tuaf gelebiir ama avucumun içi morardı.
O kadar mı niye duruyor hala sebebini sormadın mı
Sen benim karimsin diyor son nefesime kadar seninle olmak istiyorum tipik yemleme kelimeleri. Geçeceğine inanıyormus Ben sana yapsam ne hissederdin dediğimde sen yapmazsın sana güveniyorum asla böyle bir hata yapmazsın diyor. . oda biliyor. Yapmayacagimi. fakat bilse ne ki ben kendimi duzeltemiyorum bir türlü artık ona karşı
Düzeltme ihtimalin de olmaz zaten sakin şekilde konuşmayı denedin mi ayrılmak için
Önce oğluma bı böyle durum var dedim 18 yaşında bu şekilde duyunca çok etkilendi saç dokulmesi yaşadı hala devam ediyor. Sonra bana sende aldat anne dedi. Babasına kin duymaya başlayınca ben r yaptım oğlumun psikolojisi için omuzlarima bu pis yükü aldim.
İlk gün Bir kaç saat şok yaşadı gözlerini kipirtadamamisti. Ama bir buçuk senedir belasını veriyorum eşm denilen adama. Öğünden sonra yaptığım tek şey erkek işlerinde kullnamk alışveriş elektrik yatırma banka işleri mutfak işleri. Vs. Gecen gün ilk defa bıçak çektim. Bı erkegin namusunu koruması benim için inanilnaz önemliydi fakat o başaramadı.
Oğlunun sana öyle cümle kurması sende aldat demesi mantıksız bi cümle geçirdiği şokun etkisi belli zaten ama yaptığın hersey oğlun da iz olacak dır buna dikkat et
O sadece kin duydu. Annesiyim sonuçta intikam duygusu yaşadı. Oğluma gerekli yolu gösterdim ben bu şekilde davranılması bana zarar verir diyerek. Onun psikolojisi geçen şeye göre iyi biraz daha. Araba aldım ehliyetini yaptırdım. Ve devamlı sosyal olmasını sağlıyorum. O benim herşeyim. Hata yaptım ona söylemekle. Bunun suclugunuda hissediyorum. her şey yük.
Öncelikle böyle Bi yükü taşıman çok güçlü biri olduğunu gösteriyor tebrik ediyorum seni ayrıca oğluna bu şekilde destek olman da iyi Bi anne olduğunu gösteriyor gene tebrik ediyorum seni 🙂
Teşekkürler. Allah sayesinde.
Ama kafan dalgın belli kafanı dağıtman lazım yorumda muhabbet edebiliriz sorun yoksa senin için
Yanlış anlaşıldım galiba kusura bakma
Kafam hazmedememe atakları geldiğinde bugulaniyor. Bu hafta o ataklardan birisiydi. Aslinda meditasyon yapıyorum. Köpeğim var onunla yürüyüş yapıyorum.
Muhabbet etmeye var mı sin onu söyle
Elimden gelen bişey olursa destek çıkarım kafan dağılsın diye
Hayır burada yeterli. Özelde muhabbete ihtiyacım yok
Özel demedim zaten yorumları okursan yorumlar da dedim
Yapacağın şey belli aslında
Dertleşmek istersen konuşalım
Bosa gitsin öylelerinden fayda gelmez
Ayrıl sen değer görüp sevmek sevilmek halkın
E boşan o zaman
Normal
Fareye bas zehri😅
Ayrıl