Selamss
Ölüm değilse bizi ayıran, yazık olmuş.

#sosyetic
Oğuzhan Koç-Engeli kaldır şarkısından esinlenmiştir.
Love it❣️
Selamss
Ölüm değilse bizi ayıran, yazık olmuş.

#sosyetic
Oğuzhan Koç-Engeli kaldır şarkısından esinlenmiştir.
Love it❣️
Beni 9 gün önce engelleyen o kadına şunu söylemek istiyorum.
Sana karşı duygusal zaafı olan ama senden sevgi dilenmeyen bir insana o kadar çok saygısızlık edip kendinden uzaklaştırdın ki; hayatında bugüne kadar tüm maddi manevi değerlerin toplamından daha fazlasını kaybettin.
Hani sen manifestonda diyordun ya.
"""Kıyafetle değil ruhla ilgilenmeyi öğrenebilmiş, okuyan, araştıran, öğrenen ve öğretmeye âşık erkeğe zaafım var benim. Derimle değil derinimle bütünleşecek, benim iyiliğim, ilerlemem uğruna benimle bile kavga edecek, bana aklıyla rehber olacak erkeğe zaafım var benim."""
Bu yeryüzünde senin kıyafetine değil ruhuna bakan tek erkek bendim hayatın boyunca. Her erkek, seni bir et parçası gördü. Her erkek, seni ulaşması gereken bir hedef olarak gördü.
Oysa ben bu yeryüzünde derine hiç dokunmadan derininle bütünleşen tek erkektim. Her gün okuyan araştıran, öğrenme ve öğretme delisi olmuş bir erkektim.
Beni sevmek zorunda değildin. Senden sevgi dilenmedim. Ben sana hep saygı duydum ama son zamanlarda senden gördüğüm saygısızlığı kaldıramadım. Sınırları aşmıştın çünkü. Ben de üslubumu bozmak zorunda kaldım.
Beni engelledin sonra. Canın cehenneme. Ben kaybetmedim sen kaybettin. Sevgime karşılık vermediğin için değil saygısızlık ettiğin için kaybettin tâbi ki.
Bir insanın gerçek değerini öğrenmek istiyorsan ona ya ilgi göster ya da onu kızdır.
Yazılarında okuyorum hep... Sen bir erkekte 70 tane özelliği birarada istediğin sürece 700 yıl da yaşasan yine de yalnızlığa mahkumsun tıpkı bugünkü gibi. Çünkü öyle bir erkek yok yeryüzünde. Hayal mahsulü mitolojik bir varlığın peşindesin sen.
Yarın bir gün senin yeryüzünde burun kıvırdığın çok erkek, senin standartında kızlarla evlenip yuva kuracak. Sen de bu alçak gönüllü geçinen ama özünde kronik erkek düşmanlığı barındıran narsizminle yalnız başına yaşlanıp çürüyeceksin.
Sana karşı duygusal zaafı olan ama senden sevgi dilenmeyen bir insana o kadar çok saygısızlık edip kendinden uzaklaştırdın ki; hayatında bugüne kadar elde ettiğin tüm maddi manevi değerlerin toplamından daha fazlasını kaybettin.
Hayatında 3 yıllık tek bir ilişki yaşadın. Onda da söz aşamasında ayrıldın. Çünkü ihanete uğradın. Çünkü o senin ruhunla değil kıyafetinle ilgileniyor. O senin derininle bütünleşmeden derini ele geçirdi çünkü. Seni bir objeden ala görmedi. Sana değer vermedi. Çünkü o bir badboydu. Senin badboylara zaafın vardı. Badboydan ağzın yanınca tüm erkeklere düşman oldun.
İşte bu yüzden şimdi hiçbir erkeğe güvenemiyorsun. Her erkekte kötülük, kötü niyet arıyorsun. O yüzden yalnızsın.
Şu an itibariyle senin bir erkekte aradığın şey ne tip ne para ne de karakter...
TASMA TAKIP GEZDİREBİLECEĞİN ERKEĞE ZAAFIN VAR SENİN.
Benim de böyle bir adam olmayacağımı/olamayacağımı bildiğin için bana binlerce kez hayır dedin.
Erkekte maçoluk sevmiyorsun, ataerkil görüşler sevmiyorsun. Yazılarında. okudum. Demek ki sen erkek değil oğlan seviyorsun. O zaman ne diyeyim. SANA OĞLANLARLA MUTLULUKLAR!"
NOT: Bütün feminist kadınların geçmişinde kazığını yediği bir badboy vardır. Badboydan ağzı yanan kadın, kızgınlığıyla, nefretiyle tüm sağduyu ve iyi niyetini kaybeder ve tüm erkekleri aynı kategoriye iterek hepsine düşmanlık besler.
Red Pill der ki;
ULAŞILMAZ KADIN YOKTUR, VAZGEÇİLMEZ KADIN DA YOKTUR. BADBOY OLMAYI BAŞARAMAMIŞ BETA OLARAK KALMIŞ ERKEK VARDIR.
Merhaba,
Evet önceden çok fazla takıntı haline gelmiş olurdu, birisi beni engellediği zaman farklı kullanıcı hesapları açarak konuşmaya çalışıyor ve aramı düzeltmek için gayret ederdim, ama şimdi yine de gayret ediyor helallik almak için uğraşıyorum, çünkü kimsenin hakkının geçmesini istemem, ama karşımdaki insan beni dinlemek istemezse uğraşmam. Açıkçası engelleyen insanlar şu anda dönecek olsaydı aynı hataları tekrar tekrar yapmamak için elimden geleni yapardım. Tabiki insanlar ne isterse onu yapıyor. 🙂
Bazen özellikle burada birinin sorusuna görüş atmak istedim diyelim, yazıyorum bakıyorum engellemiş beni :D :D Daha önce hiç bir soruda denk gelmemişiz, hiç konuşmamışız, hiç kontak kurmamışız, hayır görüşlerimde millete sulanan birisi de değilim diyelim ki gördü bir görüşte merak etti görüşlerime baktı iğrendi desem öyle bir şey de yok. Eee o zaman canım ablacım beni niye engelliyon ki sen şimdi? Ön yargı ne kötü şey :D
Kullanıcı adından dolayı dhsh
Aynen öyle, kendileri bilirler pff ne şen şakrak sohbet kaçırdıklarını bilseler keşke umursamıyorum ama bi şaşırıyorum Allah Allah nerede canını acıttık acaba diye bi düşünmüyo değilim :D :D
Cevap
43Cevap
Hayır yok, mümkünse bana engel atan o engeli asla kaldırmasın.
Hayır engeli kaldır demek istediğim kimse yok. zaten birini engellediysem o engel kalır. ve açmam bir daha da. kendi keyfi bilir gitmek isteyene dur demem. beni engellemeyeni de engellemem zaten, sadece rahatsız ediyorsa engellerim o kadar. o da uğraşmamak için ve zamanımı almaması için. ama sevgililerin çoğu zaten engeller sonra da geri açar sürekli bir de engelleyip yazmaya çalışmaları yok mu :D madem yazacan niye engelliyorsun bazıları aşkı takıntı ile karıştırıyor işte.
Ulaşmak isteyen her türlü ulaşır engele rağmen Iban ne güne duruyor 😅
Hiç işte jdjd
Çok güzel söylediğim bir durum var ama ne yazık ki yapacak bir şey yok insan yedisinde ise 70'inde öyle olur derler ya aynı o hesap insanlar değişmiyor keşke o engeli kaldırsa da birazcık hayatı yaşayabilse hayatı hep belli bir kriter kıstaslar kapsamında yaşamasa Ama işte o ne zaman ortaya çıkıyor Bir yakında veya bir sevdiğini kaybettiği zaman
Soruyu cevaplayana kadar destan geçmek zorunda kaldım indiriyorum indiriyorum başka bir foto/video çıkıyor ksdjks. Neyse kim beni niye engellesin ki zaten engelleyen varsa vardır bir bildiği hayatıma devam ederim. Kısaca öyle birisi yok
Ne güzel soru be 😃
Değilim 😃
Ay kız hiç engellenmedim yaaa jxbxjdj ama engellensem kolanyayla evinin önüne 'Beni niye engelledin ****' yazar çakmak çakardım.. Bak bakalım nasıl kalkıyor engeller 😂😅
shsj küfür mü ettin sen 😅
Ahahaha bak bu çok iyiydi 😃
Hayır yok da engelleyenlerin neden engellediğini anlamıyorum tanımıyorum bile o yüzden önemsemiyorum. Bide görüşlerde laf soktuğunu sanıp engel atarak kaçanlar var onlara çok gülüyorum.
Tanımadığın biri tarafından engelleniyorsan, net kendiyle problemi vardır 😅
İyi ya ne güzel işte benden ötede çözsün problemlerini sakınsın beni kendinden 😄
He o sebepten engellemiş işte djdj :D seni gördükçe kudursun mu hayret bir şey ya biraz anlayış! Yeto.
Giden hiç kimseye geri dön, engeli kaldır demem. Bana geri dönen de eski beni bulamaz, paçavra gibi kullanirim. Tek kullanımlık benim aşkım😈
Booaah ey! Ego akıyor bu yorumdan
Egolu olduğumu kabul ediyorum ama ego değil bu, gerçek ben 😂
Adını ego koysalarmış
Keşke ama daha baskın bir adım var 😂
Kimin engellediğini bilmediğimden, kaldır diyesim de yok. Engelledilerse de bilmiyorum banane yav. :D
😒😒 tipik aslan egosu djdj
Mmmm bayılıyorum. Egomu her zaman gerekli ve işime yarar yerlerde kullanırım. Boş ego yok bizde. 😂
Djdjks 😃 yürü git
Engelleyenler mümkünse hiç kaldırmasınlar😂 Onlara buradan bu mesajı iletiyorum 😂
Şımardın sen ha djdj
Sana benzedim desene😂
Hayır, kimse yok.
Engelleyen varsa mümkünse hiç kaldırmasın..🤤
Seni kimse engellemiyor mu
Ne tersliyon be
yırtık jeanlerin bu görseldeki işlevini olduğunu bilmiyordum bak 😂😂😂😂
Uuu :D nasıl bilmezsin
valla bilmediğim bir detay 😂
Yok.
Ne işim olur engelleyen kişiyle.
Olamaz zaten de :D
Çoluk çocukla evet.
Engellemek çoluk çocuk işi mi
Muhabbetinin olduğu birini engellemek evet.
Ne benim gibi cümlenin sonu nokta koyuyon. Neyse :D ne yaptın da engellendin orası önemli
Noktayı da aldı elimizden... Beni engelleyen profilime çabuk ulaşabilmek için yapar bunu :) Bak ne kadar iyimserim.
Sen almışsın be. 😒 o nasıl oluyor? Profiline ulaşamamak için engellenir diye biliyorum
Listende yoksa üyeyi bulmak güç. Engellediğinde engellenen üyelerde ulaşılabilir oluyor. Muhtemelen doğrusunu sen biliyorsundur. Bizim bildiğimiz yanıldığımıza yetmez.
Hııı, tamam
Engellenenin bir yüzü kara , engelleyen zenci.. hayır zencilerle işim olmaz
Bu komik değildi 🙄
Engellenmekte komik değil 🤦🏻♂️
Komik 😒
Hayır yok engel yedikten sonra bir daha zaten uğraşmam
Amanda aman 😃
Çizgiler net.. 😄 Bir kere ayrılınca biter engel kısmı zaten hikaye kalıyor. Bu durum tabi gönül ilişkilerinde geçerlidir
Bıd bıd bıd :D asıl gönül yayları gevşektir
O taraf daha sıkı olmalı bir kere giden bir daha gider ((:
Kim demiş onu 😏
Ben.. Sensei noname
Her katil olay yerine geri döner derler halbuki, iletiniz.
Tutuklamak lazım, sebebini öğrenmeye çalışmamak lazım ((:
Hangisini yapacağımızı şaşırdık 😅
Orası öyle tabi, kaçınılmaz 😅
Engelleme durumuna geldiyse açıkçası benim diyeceğim hiç bir şey olmaz. Kolay kolay engel yemem. Engeli yediysem demek ki sabrımı fazla zorlamış
Peşinde koşmam. Kendisi bilir.
demek ki öyle biri var :D dedikodu vaaar
Ayh suratsız 😃
Dedikodu var dedin geldim sosicim 😂
Geldim*
@lotus-patra ser verip sır vermiyor 😅
Çapraz sorguya alalım çiçeğim 😂
@lotus-patra bu ara pek bir yorgun :D pek bi enerjisi düşük. Ağlar sonra
Selpak vererek yardımcı oluruz😂
Selpak kaç kuruş haberin var mı senin 🙄 bunu alsın 🧻
😂😂😂Gelir şimdi huysuz huysuz söylenir
Evet knk var hatta ne istiyorsa yaparım onun için yeterki bana dönsün ölümü bile göze almışım sebepsiz yere terk etti beni
Daha engelleyen olmadı, benim engellediklerim oldu. Demem yani öyle bir şey olmuş olsa, gurursuzluğa doydum yeterince sfghj
Hayır engelleyen umrumda olmuyor fark etmiyorum bile
hayır tabı kı engelleyenı bende engellerım zaten D:
Hayır yok. Engelleyen olsa bile umrumda olmaz, kaldırmasın.
Nope! Engellediği gün geçmiş olsun. Hasta benim için ex. Hayatının kalanında başarılar dilerim.
Var tabi kaldırsa da bakmayacağım profiline boşuna ego yapıyor .
Yok ya hiç olmadı da :D takmam gereken bir engel de yemedim hiç 🥲
Engel koyan birisiyle hiç uğraşmamayı daha mantıklı buluyorum.
Hayır yok öyle biri 😄
Bana engel atacak adamın alnını karışlarim 😅
djdj vur kır parçala 😃
😂 olacağı o..
Aklımla mı yoksa kalbimle mi cevap vermeliyim?
Bilmem 😅
engelleyene bir şey söylenemez ki
Gönderme yaparız, adettendir djdj
Öyle biri yok varsa da demem kendisi bilir 😄
Yani var ama demiyorsun dhsh
Ağzınla kuş tutsan da kaldırmam diyeceğim insan çok 😂
Yok demem çocuk gibi bir kaldırıp, bir engelliyor.
Yok. İsteyen herkes engelleyebilir. Pek umrum dışı.
Engeli kaldırda bir ırzına geçeyim dediğim biri varda cesareti yok galiba. d
O değil de engellediğim eski sevgilimin geçenlerde ulaşmak amacıyla hiçbir yol bulamayınca para gönderdiği aklıma geldi telefonu kırıyodum niye bunu hatırlattınnn
Hani öyle çok yüksek bir rakam da değil seneler seneler önce 50 tl para yeni😂 50 tl borç istemiştim bundan verdim sonra zaten geri. Ayrıldıktan sonra sen hayvan at o hesaptan para mal beyinli cümle kuramadım sinirden
Seneler önce 50 tl paraydı---
Engellemek isteyen engelleyebilir. Umrumda bile olmaz.
Yok herkes karakteri kadar sonuçta kalbi yetemeyenlere bir çözümüm yok...
Yok sanırım kimse de olmayacak
Kimse beni engelleyemez
Bir gün olacak umudumuz var
Hayir kalsin gelmesinler daha
Açmadı bir türlü.
engel atan biri eski sevdigim olur
Hayır yok engellediyse kendi kaybeder
Yok bir engelim
Engel koyan birisiyle artık olmaz.
yok diyen var
Hayır kimsenin peşinden koşamam
Hayır yok
Hayır yok öyle biri
Hayatımda o kadar değer kazanan kimse olmadı
O engeli sakın kaldırma dediğim var
İster kaldirsin ister açsinnn kapatsin açıp kapatıp kafayı bozsun zerrre umurumda değil artik
Sevgilim bni engellediğinde bankadan TL göndermiştim acıklama kısmını mesaj olarak. Kullanarak
Yok valla 😀
Bir daha düşün 🤔
Valla yok sosicim 🙄
Engelleyen bizden değildir.
Engeli kaldır diyecek kadar kimseye önem vermediğimden yok dedim 😂
Okii
Beni engellemesini istedigim üyeler var
Yok valla
50 kişi var
Yuh üç kişiydi
Neden engelliyorlar seni 😃
Sesli sesli oku o yazdığı kelimeyi ya uydurukçu