Bi kadın yüzünden tartışmıştık kadının num kayıtlı bunda kadın saç ekim merkezi var ve bu saçlarını orada yaptırmıştı aramızda bir şey yok diyor ama kadın çok güzel kıskandım açıkçası ve kadının tavrını beğenmedim bana karşı neyse Bayadır açılmıyor bunun konusu sımdı telefona baktım kadının vatsab durumunu sona almış neden?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kadın cidden çok güzel bende biliyorum onu arada bir görüşüyorum
Kim?
ismini söylersem ortalık karışır boş ver
Arada görüşüyorum derken
Cinsel birliktelik var mı kocanla
Var
Eskisi gibi arzulu mu
Yani evet normal
Eskisi gibiyse aldatma yoktur ama sana karşı farklıysa ve cinsellik de azalma varsa sıkıntı
Anlamadığım kadının durumunu neden sona alması?
Sen kontrol ediyorsun ya sana yaranmak içindir
Nasıl yanı
Kontrol ettiğini biliyor ya o kadınla ilgilenmiyorum ayağına yatıyor
Sona almak ilgilenmiyorummu demek
Evet sana karşı davranışları da normalmiş
Yok bana karşı davranışlarda problem yokta benm o kadından haz etmediğimi bildiği içinmi acaba görmemimi istemiyor acaba
Aynen öyle
Şüphelen
Nasıl yanı
Burcun ne? İçine doğmuşsa vardır birşeyler en azından eşinin hoşuna gitmiştir
Yengeç
Benimde yengeç , yengeçlerin 6. Hissi çok kuvvetli inan bana neyden şüphelenirsem vardır bir doğruluk payı
Biz o kadın yüzünden tartıştık ben onu evden kovmuştum 3.4 gün dışarda kaldı bu birdaha o kadın seni arayıp mesaj atarsa benden saklamayacaksın bak bişey yok ama sakladığın için ben yanlış anlıyorum dedim şimdi baktım durumu sona almış
Sessize almış onu … neden kovdun nasıl yazışmışlar?
Tamam ama neden sessize aldı onu merak ediyorum
Yazışmalar görmedim ya aralarında bir şey olduğunu düşünmüyorum eşim polis ve kadının işi düşünce bunu arıyor bende kızdım neden saklıyorsun diye sen o kadını sevmiyorsun dıye sana söylemek istemiyorum diyo
Kadın eşine yazıyor sırf ileti gelmesin diye sessiz almış kadını işte … eğer yazarsa görme diye …. Apaçık belli arada yazacak yani kocan o yüzü vermiş ve ona karşı o kapıyı kapatmıyor
Yoksa direk siler atar konuşmaz bile
Kadını sessize aldığını nasıl oğrenebilirim vatsabtan
Yazışmaları yok çünkü
Wp ayarlarından
Aradım bulamadım nasıl giriliyor sessize alınan kişiler
Telefon ıphone mi? Ben ondan anlarım
Evet
Sona almış onu, paylaşımın üstüne uzunca tıkla sona aldan kaldır yazacak bas
Ben sımdı kadının num girdim catsabtan orada diyorya sessiz hayır diyor yani almamış sessize kadını sadece durumunu sona almış
Demek almamış
Korkulacak bişey yok ozmn
Birde kadın güzelse kocana bakmaz belki polis diye kunnıyordur
Peki ben direk sessize aldığı kişileri nasıl görebilirim
Evet kullanıyor zaten ama kocamda yakışıklı boylu poslu ben zaten o yüzden kıskanıyorum
Boylu poslular yakışıklı mı 😂
Tipide yakışıklı ama
Tabi ben yanında daha çıtır ve genç duruyorum o ayrı e güzelde bi kadınım kendi tercihi gitsin o 40 yaşındaki kadını tercih etsin herkes kendine yakışanı yapar
Görünen temiz fakat belli olmaz
Yaparsa sende yaparsın güzel ve bakımlıysan bakarlar sanada
Evet erkek milletine güven olmaz 😁
Zaten bakıyorlar kuduruyor benle çıkmak istemiyor artık sürekli uzun kapalı bişeyler giydirmeye çalışıyor bana ben zaten çok açıl degılim dozundayım dekolte mini falan giymem ama yinede çok dikkat çekiyorsun onu giy bunu giy fiziğini belli edicek evliler giyme diye söylenip duruyor yani kısacası her dışarı çıktığımızda kavga ile çıkıyoruz
Allah korusun aldatmam onu Allah o yola düşürmesin boşanıp öyle hayatıma biri ile devam ederm
Demek seninde fiziğin güzel
Kadında fizik önemli bence
Evet fiziğime yediklerime dikkat ederim spor salonuna gidecektim izin vermedi bende evde kendi imkanlarımla yapıyorum
Yine bir spor salonu kadar olmuyor tabiki ama sabahları 2 saat yürürüm erkenden
Merak ettim seni açıkçası
Peki benm bu saçma ayrıntıları sana söylemem 😃
Yo bence sıcakkanlı birisin 😄
Eşim bunada kızar mesela neden sürekli gülüyorsun neden her sabah çıkıp yürüyorsun bilmem ne bilmem ne
Hayata karşı sıcak birisin enerjin var bunları elde etmek herkese nasip olmaz … ben müteahhitlik yapıyorum inan hayata karşı enerjim 0
Ya benm işimden kaynaklı galiba tasarımcıyım ben müşteri geldiği zmn sürekli pozitif güler yüzlü olmak zorundasın bazen bu pozitifliğim sayesinde çok güzel işler alıyorum beni hemen sevdiklerini hissediyorum
Aaa ne güzel ne tasarımı?
Öyle deme hayat çok güzel gerçekten hangi tarafından bakarsan o taraftan yaşarsın sevmediğin bi meslekse devam ettirme diyecem ama bu ekonomide bence harika bir işin var değerini bil aldığın her nefesin sağlıkla uyandığın her sabah için şükret Rabbim bunları bize vermiş daha bizmi şikayet edelim
Kıyafet tasarlayıp ihracat yapıyorum fuarlara defilelere katılıyorum