Kocam herseyde qnnesine tanisiyor?

selam arkadaslar 4 senelik evliyim esimin huylarini yeni yeni ogrenmeye basladim annwsine cok bagli evde bisey hakinda karar almaya kalksak gizlice annesine soruyor evde bi konu olsa annesine anlatiyor eve birsey alsak yapsak annesine diyor kisacasi anne kuzusu annesi bana laf vuruyor esim bana uyma bos ver diyo ben annesine bsy desem surat asiyor agiz burun yapiyor benim bi bebegim var esiminde kucuk bi kardesi var 9 10 yaslarinda benim bebegimde 5 aylikti hic durmuyordu ustelik sezaryanliydim bebegim evin isi zor idare ediyordum annesi gil bayramda baska sehire gitiler bayramlasmqya oglunu bana sormadan bize birakmis cok yaramz bi cocuk benim cantami deserken yakaladim yaltiginin yanlis oldugunu soyledim uyrdim esim bana ters ters bakti sanki onun aylesi degilim gibi bebegime dogum etigimde bile surati 5 karisti yanima gelip ne guzel bi soz dedi nede nasilsin siye sordu eve gidip uyudu baskalarinin esleri ilk bebekleri oldumu eslerine bebeklerine napacagini bilmez benim esim sanki ben esi degilim cocuk onun degil gibi davrandi nedenini sordum babam ona kizmis demis bu kiz dogumda aylenden kimse neden yok dogumumda aylesinden 1 kisi bile yoktu annemle babam vardi esimde o soruya agiz burun yapiyormus dogum yalali 1 sene oldu ama esim halen ayni ne ilgi ne gzuel bi soz duydum saka yaliyor sozde lakap takiyor vs ama zoruma gidiyor kadinligmi unutum artik😔
Kocam herseyde qnnesine tanisiyor?