Hani samimiyiz gerçekten bana kardeşim der. bende ona abi derim hep
Hani bu aralar. kızım, yavrum, kardeşim, ve bugünde laf arasında bana konuşurken kurban olduğum, dedi ben sok oldum. ama hani ne kadar abim bile olsa hani bu laf denir mi yani. normal mi karşılamam lazim. arkadaşlar. yorumunuz nedir.
Hani bu aralar. kızım, yavrum, kardeşim, ve bugünde laf arasında bana konuşurken kurban olduğum, dedi ben sok oldum. ama hani ne kadar abim bile olsa hani bu laf denir mi yani. normal mi karşılamam lazim. arkadaşlar. yorumunuz nedir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belli yorumlarından, hoşlanıyorsun, abi söylemin lafta kalmış.
Yokvalla hoslanmiykrm sevdiğim biri var. ama kafama çok takıldi o yüzden. erkek siniz sen hem cinsini iyi bilirsin. insan sürekli kardeşim dediğine bu sözü söylemesi normal mi.
Samimiyetten ve sevdiğinden söylediği dostane bir söylem. Sevdiğinde olsa kanın ısınmış bu kişiye.
Bilmiyorum. ya kafam çok karışik. acaba o beni kardeşi gibi goruyomdur gerçekten.
Yalnız ortamlar oluyor mu ikinizin.
Normal bir kelime altında bieşey aramaya gerek yok.
Siz3de her şey normal zaten..
Abi diyorum diyorsun ozaman fesatlık sende.
Yok ama alışık değilim boyle şeylere kendiside ciddi agir bir adam hani her kıza boyle konuşacak biri değil.
Cevap vermedim say.
Neden
Cevap yazmayacağım.
Sağ ol
Sana cevap veriyorum sen ne diyorsun size her şey normal
Ben evlilik görüyorum hocam
Ciddimsin Ya olaftan sonra yanina gittiğimde. yine kardeşim demeye devam etti.
Senden beklediği tepkiyi göremediği için aradaki bağın da kopmaması için eski yaklaşımına dönmeye çalışmış bence
Öyle dediği de ben hala abi demeye devam ettim valla
Hissin varsa yaklaş ona eğer yoksa ama bu arkadaşlığı seviyorsan nasılsanız öyle davranmaya devam etmelisin
Ya ben samimiyim çok komigimde biraz bana olgunoldugimu söyledi bugün kendisi benden büyük ben 19 . kendisi 30 yasında sıkıntılarını anlatım ona şey dedi takılma eskiye dedi önüne bakuzme kendini gibi şeyler konuştu daha önce sozlendim onu anlatım ına iste dedim kafayı benle bozmuş. takıntı haline getirmişti. beni dedi. Hani sevgi boyle bi şey değil dedim dedi ki şöyle ona gitsin Hır piskologa görünsun. Normal değil dedi.
O zaman abi deme belki lazım olur
Ciddimsin ya normal değil demi yani. ya ya kardeşinden çık yavrumu kullanır oldu. ama çok samimiyiz yani yanlış anlaşılacak bir laf değil mi acaba altan altan niyetini beli etmeye çalışıyorsa benmi anlamıyorum salagim bilmiyorum ya
Altında bir şey var bence
Ne gibi
Bi nabız yokluyor sen yeşil ışık yaksan iş başka tarafa gider
Ne Işığı yakacam ona ya abi demeye devam.
Ayin mi varmış ne kurbanı
Yok is için yanina gittim. kurban olduğum. dedi isler nasıl boyle geldi dedi. sik oldum. İste * bilerek konuşmaya devam ettim sonra yine gittim kardeşim dedi. Boyle boyle konuştuk ya
Bence ukalalık yapmış yani ne olursa olsun birine kurban olurum sana diyemesin o kişi sevgilin aile bireyin eşin olmadıgı sürece
Bunda bir mana aramalimiyim
Kaç yaşında sübyancı ihtiyar
Degil
Sizce ne düşünmemiz lazim..
Anlatikalrimdan ne cikardinzi
Kurban olurum demek bağlılık tir
Bir istek vardir
Ne gibi?
Yani insan oz kardeşi değilim öyle desin demi hani ilk defa öyle dedim içimden dedim acaba ağzından mi kaçırdı yanlışlıkla.
Yani aşk olabilir cinsellikte olabilir
Yani bu sözü diyen biri kardeş anlamında demez diyon yani kararlisin
Normal
Size de her şey normal canim aaaa
Normal bir şekilde söylemiş olabilir bütün kelimeleri deşecek altında bir şey mi arayacaksınız hiç arkadaşın veya samimi olduğun biri sana bu cümleyi kullanmadı mı üzüldüğün bir durumu anlatırken ya da konuşurken herşeyi anormalleştirmeyin cinsel içerikli bir cümle değil bu cümle şaşırdınız valla