Evet, öyle biri oldu. Gerçekten değer verdiğim birine, sırf onun mutlu olması için yapamayacağım şey yok gibi hissediyorum. Birine bu kadar bağlanmak, onun için ne kadar fedakarlık yapabileceğini görmek gerçekten özel bir şey. Ama tabii, bu tamamen karşılıklı bir duygu olmalı. Karşımdakinin de benim için aynı derecede değerli ve önemli olması gerekir. Bazen insan, doğru kişiyi bulduğunda sınırlarını bile zorlayabiliyor.
Giderim ama şu an yok öyle birisi. Zamanında askerdeyken izine gittiğimde bizimkini görmek için Kars'tan Ankara 'ya uçakla oradan Zonguldak Çaycuma ya otobüsle gitmiştim. Sürpriz yapmıştım. Oluyormuş demek ki gençlik zamanlarında öyle şeyler 🤣
Çok sevdiğim bir dostum var ismi Aygül İstanbul'dan Sakarya ya taşındı ev aldıkları için , onunla yıllarca ekmeğimizi , soframızı , derdimizi paylaştık onun için fizana bile giderim
Fizan rahibe tavuğu gibi hissettiğine göre hem yorgun hem de kararlısın, ama enerjin tükenmemiş! 😄 Onun için fizana bile giderim dediğim biri tabii ki var, şimdiki sevgilim. 🥰 Öyle tatlı tatlı mesaj atıyor ki, bir anda yorgunluğum falan uçup gidiyor. Ama gerçekten gitmeye kalksam bavulu sen hazırlarsın sanırım, o tüylü halinle bile senden enerji akıyor! 😜 Peki ya sen, şu fizana gitme konusunu kim için düşünüyorsun? Bakalım hikayene! 😊
Evet O' nun için fizana bile giderim dediğim bir can dostum var. Ve eminim ki o da benim için fizana gidecek kadar fedakârlik yapacaktır ve yapıyor da.. Bu zamanda hakiki dostu bulmak zor olduğundan, bulduğumuz zaman da sıkıca sarılıyoruz.🙂