Aşk İlişkileri Erkekler mi daha çapkın kadınlar mı? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha çapkın oluyor Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkekler mi daha çapkın kadınlar mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. bence değişir karaktere göre.. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kadınlar çapkın durmaz ama o kuyrukları sürekli sallanır.. Sorsan, yan komşunun kuyruğudur o derler.. 1 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl eskiden olsa erkekler derdim şimdi kadınlar diyorum 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 2+2=4 eder gibi basit ve nesnel bir şey bu erkekler tabikide. 0 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hiiiiiç katılmıyorum Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cinsiyet değil şahsiyet meselesi galiba 2 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kesinlikle Yorumla
iamayazzz Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Tc erkeği kadar kızı da abaza ve çapkın bi yakışıklı bir erkeğin yorumlarına bakın anlarsınız ne demek istediğimi😅😅😅 1 0 Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aslında karılarda kimseye çaktırmazlar 1 0 Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Erkolar 1 3 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ön yargıl gibi biraz😄 Yorumla Bilgenazceylan +1 yıl Yüzde 99.9 doğru malesef🤷♀️ Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kadınalar da fena son zamanlar da sadece derinden yapıyorlar Yorumla
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Aynı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence değişir karaktere göre..
Kadınlar çapkın durmaz ama o kuyrukları sürekli sallanır.. Sorsan, yan komşunun kuyruğudur o derler..
eskiden olsa erkekler derdim şimdi kadınlar diyorum
Kesinlikle öyle
2+2=4 eder gibi basit ve nesnel bir şey bu erkekler tabikide.
Hiiiiiç katılmıyorum
Cinsiyet değil şahsiyet meselesi galiba
Kesinlikle
Tc erkeği kadar kızı da abaza ve çapkın bi yakışıklı bir erkeğin yorumlarına bakın anlarsınız ne demek istediğimi😅😅😅
Aslında karılarda kimseye çaktırmazlar
Erkolar
Ön yargıl gibi biraz😄
Yüzde 99.9 doğru malesef🤷♀️
Kadınalar da fena son zamanlar da sadece derinden yapıyorlar
Aynı