Sizce erkekler mi daha çapkın kadınlar mı?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce erkekler mi daha çapkın kadınlar mı?
Tamam tabii ki erkekler daha çapkın cinsel yönelimlerimiz ve isteklerimiz kadınları göre biraz daha ön planda olduğu için duygularımızı çok belli edemiyoruz genelde şöyle bir şey olayı duygusal olarak bakmıyoruz kadın bedeni bir cinsellik olarak bakıyoruz ama kadınlar cinsel isteklerini ve beden isteklerini erkekler kadar belli edemiyor, bir de şöyle bir şey erkekler artık hep ön planda olduğu için adı çıkıyor dokuza inmiyor 8'e misali kadınlar genelde aldatsa dahi erkekler kadar belli etmeden yapıyor bu işi
Çapkınlık davranışları cinsiyete bağlı olarak değişmez. Hem erkekler hem de kadınlar arasında çapkınlık davranışları gözlemlenebilir. Çapkınlık, kişinin ilişkilerde bağlılık eksikliği veya sadakatsizlik gösterdiği bir davranış biçimidir ve cinsiyetle ilgili bir şey değildir. Çapkınlık, bir kişinin ilişkisinde veya partnerindeki eksikliklerle başa çıkmak için dışarıda başka ilişkilere yönelme eğiliminde olması olarak tanımlanabilir. Bu tür davranışlar, ilişki sorunlarına veya partnerler arasındaki iletişim eksikliklerine işaret edebilir. Önemli olan, sağlıklı ve saygılı bir ilişkiyi sürdürmek için her iki tarafın da bağlılık, dürüstlük ve iletişim konularında çaba göstermeleridir. İlişkilerde güçlü temeller ve açık iletişim, çapkınlık davranışlarını önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca, ilişki sorunları veya sadakatsizlik gibi ciddi meseleler ortaya çıktığında, bir ilişki danışmanı veya terapisti ile çalışmak da faydalı olabilir.
Erkekler beğensin beğenmesin hedefte tek şey var cinsellik
Ama kadınlar öyle değil beğendiği erkeğin peşinden gider onunda sonu cinsellik
Aynı b*kun laciverdi😂
şu an tanıdığım arkadaşlarım çoğu çapkın kızda var. Erkek de var yani tek erkeklerde varmış gibi tanımlanmasın kadınlar da var bu durum cinsiyet farketmiyor seven bakmaz maalesef günümüz şartlarında bunu çok görüyoruz
Cevap
14Cevap
Görünürde erkekler gerçekte kadınlar. Özellikle günümüzde.
Kadınlar. Burada bile kaç tane evliyim ama diyen kadın gördüm..
Yani kişiden kişiye değişir genelde bu. Kadının çapkın olanıda var erkeğin çapkın olanıda var. Ama genelde erkekler kadınlara göre bence bir tık daha çapkın.
Yapılan araştırmalarda kadınların daha çok çapkın olduğu görülmüş.
Ben şahsen aynı fikirde değilim. Bence erkekler bu konuda bir numara. Yani kadınlarında aldatanları var yok değil ama genelde en çok aldatanlar taraf bence erkekler.
Çapkın çapkındır erkeği kadını olmaz.
Fakat yuzeyselliğe daha düşkün olan erkek bir adım daha önde bu konuda.
Erkekler çapkın gözüksede Kadın her zaman şeçicidir
Erkekler çapkınlığını megafonla ilan etme ihtiyacı hissettiği için daha çapkın gibi görünüyor. Kadınlar bu konuda daha akılcı yaklaşıyor.
Erkek de kadın da çapkın bunun bir ayrımı yok
erkek tabikide ağaca bile yürürler
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Erkekler bu konuda bence birinci sırayı alabilir. Kadınlar erkeklere göre çok daha sadık her zaman. Erkeklere biraz daha çapkın ve gözü dışarıda.
Kadınlar çapkın artık adamları biz kacircaz o hale geldik sankide🤭🤭
eskiden erkeklerdi şimdi liderlik hergün el değiştiriyor bence
erkekler tabiki
Aynen katılıyorum. Erkekleri bu konuda bence kimse geçemez. Kadınlar erkeklere göre çok daha sadık ve dürüst diye düşünüyorum ben. Erkekler aldatmaya bir tık daha meyilli gibi.
Erkekler çapkın ama kadınlar gizli çapkın 😄
cinsiyeti yok bence
Bu kişiden kişiye göre değişir
Olunca her ikisi oluyor
Erkekler.
Bende aynı fikirdeyim. Erkekler bence çok daha çapkın. Kadın milleti öyle sevdinmi bence tam sever ve sevdiği insandan başkasını gözü dönmez diye düşünüyorum.
Erkekler
İkiside
İkisi de eşit
Erkekler
Erkekler
Erkek tabi
Net kadınlar derim
Kadınlar
Erkekler.
Erkekler
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?