Yüzük mü atsın, devam mı etsin?

Benim 7 yaşından beri tanıdığım dostumun başına gelen bir olay şu an kendiside yanımda zaten ama ağlıyor o yüzden ben yazıyorum. Millet şimdi benim bu dostum dediğim kız arkadaşım 2 yıllık sevgilisinden evlilik teklifi aldı ve bu ayın sonunda istemeye geliceklerdi çocuk bunu bugun birsey konuşmak için çağırdı buluştular neyse çocuk demiş ki ben tek başıma kira ödemem tek başıma fatura ödemem tek başıma mutfak masrafı yapmam ben ne kadar para harcıyorsam sende o kadar harcıcaksın hersey yarıyarıya olucak ileride hamile kalırsan işi bırakmıcaksın çocuğa annelerimiz bakar sen çalışmaya devam ediceksin demiş tabi bizim kız şok olmuş ve 32 yaşına gelmiş bir adamsın evlilik mi düşünüyorsun yoksa kendine ev arkadaşımı arıyorsun demiş en azından kirayı öde ben geri kalan masraflarda ortakcı değil ama destekci olurum maddi olarak sıkıştığında tabikide sana destek veririm ama ortakcı olmam demiş çocukta ben orasını anlamam git iyice düşün kararını ver eğer tüm masraflara yarıyarıya ortak değilsen bu iş bitsin demiş. Millet şimdi benim bu kız arkadaşım ne yapsın ben bir erkekten ilk defa böyle birsey duydum yani bende şok oldum kıza ne desem bilemedim ağlıyor garibim?

Yüzüğü atıp bu çocuktan net olarak ayrılsın
Hayır ayrılmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Yüzük mü atsın, devam mı etsin?