+1 yılDurumu özetle şöyle anlatayım.
İki ihtimal var.
1 - İlişkinizin başında o sana daha çok ilgi gösteriyor seni çok seviyor ve kaybetmekten korkuyordu. Şimdilerde ilişkide biraz daha bakın hale geldi ve dediğini yaptırıyor. Yani köprüyü geçene kadar afedersin ayıya dayı demiştir.
2 - Başlarda seninle pek de ciddi değildi. Öylesine çıkarım bir süre sonra postayı koyarım kafasındayken seninle zaman geçirdikçe sana aşık olup, seni sahiplendi. Yani o zamanlar seninle ciddi bir şeyler düşünmüyorken bugün seni kimselerle paylaşamıyor demektir.
Hangisi olursa olsun. Sonuç olarak iyi bir noktaya varmış. Artık seni sevip sahiplendiği kesin ;-)15 Yorumla
Soran+1 yılilk başta beni kaybetmekten korktuğunu hiç belli etmiyordu çok ilgi göstermiyordu şimdikinin yanında hiç hatta ben de tınlamıyordum onu zaten gururundan söylemezdi hiçbir şey şimdi seni kaybetmekten çok korkuyorum diyor itifat etmeye başladı etmezdi çok güzelsin diyor beni bırakma falan demeye başladı 2. ihtimale gelince o elbiseyi almadan önce daha ilk ay istemediğim halde zorla ailesiyle tanıştırdı istemeye gidicez dedi ailesi ne zaman geliyoruz diye baskı yapmaya başlamıştı sanırım 2 ihtimal de değil
- +1 yıl
İyi de ilgi illa açık açık gösterilecek diye bir şey yok. Seni çok seviyordur içten içten senden aşırı hoşlanıyordur ama dışa vuramıyor ya da vurmak istemiyordur. Burada ilgi göstermek yazdıysam da aslında kasteddiğim şey değer vermek. Sana verdiği değerin çok olmasından bahsediyorum. Sana sezdirmesi gerekmiyor ;-) Demek ki birinci ihtimal geçerliymiş. Çok sevdiği için ses çıkartmamış. Sonra kendi otoritemi kurup giymesini engellerim kafasındaymış.
Ancak anladığım kadarıyla şu an giderek seni kaybetmekten korkmaya başlamış. Şayet bunu çok sık yapar. Aşırı da ilgi gösterirse yakınsa ondan sıkılır ve ilişkiyi bitirirsin ;-) - +1 yıl
Yani gösterdiği ilgi ve değerde bir denge kuramazsa sıkılırsın demek istedim ;-)
Soran+1 yılanladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal bir süreç bu ilk başlarda acaba olucakmı diyordu şimdi inandı ve kanaat getirdi şöyle hissediyor '' seviyorrum bu kızı '' o yüzden sahiplenme duygusu devreye girdi.
Dip not : Erkek haklı bu konuda ben erkekten yanayım.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılBenim sevgilim de 1.5 yıl boyunca hiç bir şey demedi kiyafetlerime zaten açık giyinmiyorum ama dar pantolon falan giyorum sonra bibirden kılmaya başladı noldu birden diyorum bilmiyorum artık kiskaniyorum birinin sana bakması düşüncesi delirtiyor beni falan dedi bir şekilde idare ediyoruz şu an ortasını bulduk onun yanindayken istediğimi giyebiliyorum ayrıca yani demek erkeklere oluyor böyle artık iyice sahiplenmis demek seni kadını bellemis bence bu yüzden ve tabi namaz demişsin o d alabilir insan dini konulara yönelince böyle şeyler daha kötü görünüyo gözüne
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
+1 yıldeğişimin sebebi şu ilk başlarda şuanki kadar yoğun duygular içinde değilmiş arkadaş yani ne giyerse giysin kim bakarsa baksın modundaymış şu an sana aşık olmuş ve sahiplenip benimsemişki benim gözüyle bakıyo ve bizler bize ait bişeye başkasının el göz dil uzatmasını asla istemeyiz sevinmelisin bu duruma adam aşık :D
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ben de öyleyim onun bir kız sesini duysun istemiyorum sanırım sevmeyi abarttık :D
- +1 yıl
abartma gider ;)
Soran+1 yılanladım tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi, istersen her gün mini etek giy, kimseyi ilgilendirmez; baskalarinin laflarina kulak asmamani oneririm.
Ikincisi, ekledigin bilgide namaz kilmaya basladiktan sonra boyle oldugunu belirtmissin; cevabi vermissin gibi görünüyor. Ancak, bu durumu bahane ederek kiskancligini gizlemeye calisiyor da olabilir tabi.
Her ne olursa olsun, kimse icin hayatindan, fikirlerinden ve zevklerinden ödün verme. Basit bir etek mevzusundan baslar, sonra bir bakmissin ki her seyine karışıyor. Cizgilerin olsun. "Yok, ben onu dinlemekten memnunum" diyorsan da senin bilecegin iş.12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ön yargılı olmadığın için
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılAsırlardır bir minidir gidiyor yahu ! :)
KIZLARIN YAPMASI GEREKENLER !
- Miniyi sevebilirsiniz. Ama lütfen milletin içinde giymeyin! Erkeklerin düşüncesini ancak bir erkek daha net bilir. Evde isterseniz tayt isterseniz mini isterseniz free takılın.
Dışarda kıskanıyoruz kardeşim işte :) Bunu net olarak kaç kere daha belirtmemiz gerekiyor.
HA dışarda erkek arkadaşım birisi laf attığında azını burnunu kırsın, bol bol kavga etsin, güç gösterisine bayılırım diyorsanız giyin miniyi! O zamanda kro oluyoruz :)03 Yorumla
Soran+1 yılsen de dertliymişsin :D
- +1 yıl
Dertliyim walla :))
Soran+1 yıl:)...
+1 yılKadın veya erkek, insanlar da fikirleri de değişebilir sonuçta. Çok fazla kafanı karıştırma ve doğal karşıla bu durumu. Sakince oturup konuştuğunuzda mantıklı bir cevabı varsa ne alâ, ama veremiyorsa kendini ifade etmede sorunu olabilir. Hatta tutarsızlığa kadar gidebilir ucu. Bu da geleceğiniz açısından bir sorun olur tabii ki. Bence neden izin vermiyor şimdi diye sormaktan ziyade, kendini ifade edebilme kısmı üzerine düşün.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler.
+1 yılel oğlu sonuçta güzelim sen özgürlüklerinden vazgeçmiceksin. kendine güveniyosan giyeceksin. böyle söylemezsen ve burnunu sürtmezsen daha çok seni yönlendirir. ve evlenmeden de her dedigini yapmak zorunda degilsin. örn senin onu yönlendirdigini düşünsene buna izin vermez anca yol verirler.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok o benim sözümü dinler zaten normalde giyen birisi değilim düğün de giyecektim sadece
- +1 yıl
canım dügünde giymek istiyosan ve seni mutlu edecekse giy. yaşın kaç bilmiyorum ama 10 yıl sonra bu yıllarına dönemiceksin. ve aslada pişman olucagın şeyi yapmaa
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Bütün erkekler bakımlı mini etekli kızlara bakar onlarla çıkmak sevgili olmak ister. Ama sevgili oluncada ona bakmasını sağlayan herşeyine karışır, mini giymesini yasaklar, makyaj yapmasına kızar, kızı rahibeye çevirir. Sonrada sen artık kendine bakmıyorsun diye ondan vazgeçer ya da aldatır...
02 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj da yasak saç yapmakta güzel giyinmekte abartıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişiliği oturmamış. en başlarda seni korkutup elden kaçırmamak için sesini çıkartmamış ama sonra ilişki ilerleyince kendinde sana karışma hakkı bulmaya başlamış. şaşırma sevgili arkadaşım. insanları tanımak çok zor. ama seni temin ederim o çocuğun gerçek yüzü bu. içinde psikopat bir kıskançlık yatıyor onun.
12 Yorumla
Soran+1 yılCok fena hem de coook ama ben de asiri kiskancim o yüzden sesimi pek cikartamiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zman birbirinizi tüketene kadar yiyin ne diyim..
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılO zamanlar senle sadece takılıyordu önemsemiyordu sana geri kafalı ya da aşırı kıskanç görünmemek içinde seni sıkmıyordu ama sonralarda aşık oldu sana seni sahiplenmeye başladı o yüzden önemsiyor bu konuyu...
Çünkü elalemin lambası gece gündüz yansa umursamam ama evimde sadece oturduğum odanın ışığını açık tutarım bilmem anlatabildimmi :)05 Yorumla
Soran+1 yılörneğe bak ya :D
- +1 yıl
Mantıklı gelmedimi :)
Soran+1 yılgeldi :D
- +1 yıl
Işıkları kapat o zaman :)
Soran+1 yıltamam :)
Yolda biriyle yürürken mini giyen birine laf atıldığını görmüş olabilir. Yani kısaca o zamanki düşüncelerini değiştirecek bişi ile karşılaşmış. Uzatmaya gerek yok. Erkeğin içini en iyi erkek bilir. Kısaca giyme. Üşürsün zaten :D
01 Yorumla
+1 yılSevgilin bazı şeylerin farkına yeni varmış.. şimdi seni daha bir sahiplendiğine göre fazlasıyla aşık seni kıskanıyor.. .
Bide namaza başlamışsınız ne güzel inş. devamlı olur.. O yüzden daha bir dikkat ediyodur..01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
Üstünde güzel durmuştur aklına getirdikce başka birilerinin bakcağını beğeneceğini düşünüp vazgecmiştir benim sevgilime aldıgım etegin resmini attım hiç giymem normalde düğün için 2 gün sonra giyemezsin kırarım bacaklarını dedi kıskanılıyorsun seviliyorsun ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılevet ya ben de geçen yeni bir etek aldım fotoğraf attım az daha ayrılıyordu :(
Soran+1 yılaynen ben de karşılığını fazlasıyla ödetiyorum
Soran+1 yılyanii haklısın
siz yaşayış tarzınızı değiştirmişsiniz neden garipsedin ki? daha muhafazakar bir hayata geçmişsiniz.. bunlar değişcek tabi ama sana yarın öbür gün kapanman teklifinde bulunursa şaşırma derim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler görüşün için
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. hareketlerine seçimlerine davranışına karışıyosa..
ki karışıyo anladığım kadarıyla..
çocuğa kapıyı göstermenin zamananı gelmiş13 Yorumla
Soran+1 yılama çok seviyorum o da sevdiğinden yapıyor
Soran+1 yılteşekkürler
Elbiseyi beraber almasanız neyse de, beraber aldıysanız neyin kafasını yaşıyor merak ettim
Böyle ergenlerle takılmayın14 Yorumla
Soran+1 yılergen de değil ki 26 yaşında
Soran+1 yılpeki
+1 yılşimdi şöyle ilk seni o kadar önemsemiyordu sevmiyordu sonra sana bağlandı daha çok sevmeye başladı bu yüzden giydirmiyor açık ve net.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılDemek ki görüşleri ya da düşünceleri değişti sonradan. Ya da sizi o şekilde gören bir arkadaşı olduysa sevgilinizi doldurmuş olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
kafayı yemiş hem beraber alıyor hem sonra arıza çıkarıyor deli mi ne , alırken aklı başka tarfındamıymış
01 Yorumla
Soran+1 yılben de anlamadım
Kaybetme korkusu. Arkadaşlarından seninle ilgili cümleler duymuştur. Örneğin abi sevgilin çok boş bu elbiseler ona çok yakışıyor gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle cümle kuramazlar asla izin vermez
Soran+1 yılarkadaşları ilişkisi hakkında yorum yapamaz izin vermiyor çünkü bu konuda çok sert
+1 yılDaha bekarken tum isteklerini kurallarını demezsen ewlendıkten sonra hıc dıyemezsın bence
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani demezsen derken
- +1 yıl
Hayat gorusun farklıdır illakı her insan aynı bakamaz hayata esin olcak insan seni guzellıgın kusurun dogrun yanlısın ile sewip begenebilme istegi kabul edebilme dusuncesi olucak sen bu durumlardan rahatsız oldugunu en azından belli kısma musade istedigini dile getirebilirsin.
İsin ilmi kısmı kalpte basladıgı icin sen istedikce zaten yapabilirsin bunu yas ilerledikce insan kendisini kapatıyor kesin olan bu ya sen isteklerini diyerek ondan kabul goreceksin ya da kendin isteyerek onları kabul edeceksin alternatifler bunlar bence
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s0WOUjO9CF9X bence tek sebebi olabilir
111 Yorumla
Soran+1 yılses kaydı yapmışsın bir de ya :D
- +1 yıl
hahahahahhahahahahaa
Cevap sahibi+1 yılhep yapıyorum ki :)) hemen hemen her soruya bu olabilir belki onunla almaya gittiğin için sadece ona özel düşünmüştür yoksa imkanı yokk gebertirdim ben :)
Soran+1 yılöyle değil çünkü akrabamızın düğünü için almıştım normalde de giymem giymedim daha önce onun için giymemi istese giysene kısa şeyler derdi :D
Cevap sahibi+1 yılne bilim ben o zaman :) aklım buna yetti pişman olmuş aldığına demekki üzerinde görünce ortamda görünce çevreden etkilenip kızmıştır başka ne olabilir ki?
Soran+1 yılanladım sağol
Cevap sahibi+1 yılanladiğına sevindim değişik bir güncelleme olmuş
Soran+1 yılhaha güncellememi beğenmedn mi :D
Cevap sahibi+1 yılbeğeniP begenmeme değil ya kaşar niye demişler ki namaz kılacaksan bundan sonra gerek yok ki seni uyarmaya fazla sen dusunmelisin artık bu tür şeyleri
Soran+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım
Kiskanmış baya. Ne güzel işte. Sen onun yaninda miniyle dolastiğinda herkes sana bakacaktir. Sevgilinin onlarla kavga etmesini istemezsin herhalde
05 Yorumla
Soran+1 yılistemem
Soran+1 yılşikayetçi değilim ama ilk baştaki ilişkimize göre çok değişti benimle çok ilgilenmeye çok üzerime düşmeye çok kıskanmaya başladı zoruma giden bu çocuk önceki haline bakılınca o zaman beni sevmemiş
Soran+1 yılanladım sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKiskanclik krizlerine girdi :)
Birak giyme sende bukadar onemlimi?11 Yorumla
Soran+1 yılyok giymem de ne değişti kimseyle konuşturmaz oldu hattımı değiştirdi kardeşim dediğim erkek arkadaşlarımdan uzaklaştırdı falan daha bir sürü şey
+1 yılSeni sevmiş sahiplenmeye başlamış. Belli ki ilk zamanlar takılır Hevesimi alırım demiş ama seveceğini hesaba katmamış. Belli ki evlilik hayallerinde artik sen yer almaya başlamışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenden daha meraklı
+1 yılBisi olmamis sevgilin olmuş , sahiplenmiş seni:) Arkadasina karisacak kadar kiskanmazsin ama sevgiline karisabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıltabiki karışır
- +1 yıl
Ozaman bu çocuğa ne olduğunu anladin :)
Soran+1 yılanlattılar
Mini giydiğinde ne olacak? Dahamı güzel olacaksın? Erkek arkadaşını dinlememiş olacaksın. Erkek arkadaşın istemiyorsa giyme derim ben :))
02 Yorumla
Soran+1 yılgiymiyorum
- 21 Yorumla
Soran+1 yıl:D..
+1 yılDaha ne istiyon seni seviyor lanet olasi pis zenci :)
01 Yorumla
Soran+1 yılmanyak ya :D
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılEtek dizi kapatsa kötü mü duruyor acaba bilmiyorum. Bu arada. baban izin veriyorsa sıkıntı yok @tugbaediz
13 Yorumla
Soran+1 yılveriyor
- +1 yıl
Güzel , o zaman sevgilin emretmez rica edebilir. Sen de onun hoşlanmadığı şeyleri kırılmasın diye yapmazsın. Senin de onda gördüğün bazı kötü şeyler olabilir. Hal ve davranışını düzeltmesini , kızlarla çok samimi olmasını rica edersin. O da saygı gösterir. Sevgi fedakarlıktır.
Soran+1 yılzaten onun hiç kız arkadaşı yok çalıştığı ortam da tamir işi olduğundan kız yok o yüzden onu anlayışla karşılıyorum
bak ona deki ya bu etek giyilecek ya sen gidecek
bak gör ne oluyor.
çocuk senin sevgilin oldu diye kendi senin sahbii sanıyor
aklı sıra senin sesini bile kendi duyacak seni sadece o görecek
eve kapatsın bari00 YorumlaKapılmış sanaaa. Kırılmaman için almıştır sonra etrafına bir bakmıştır l*n bu kız bu eteği giyerse bu abazalar napacak demiştir ve sevgisi ağır basmıştır :\
03 Yorumla
Soran+1 yılben bir yerlerimi erkeklere göstermek için almışım elbiseyi ne alakası varsa bakarlarmış falan
+1 yılÖnceden seni sevmemiş senle cinsel anlamda birlikte olmak için yapmış ama sanırım aşık olmuş kıskanıo.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanmam çünkü beni daha ilk ayda zorla ailesiyle tanıştırdı istemediğim halde bu kızı istemeye gidicez diye
Yaww arkadas sen bilmicende ben mi bilicen bal gibi bilion oglan sana yanik olay bu yok neden giydirmiyormuta yok beraber aldikta sebebj nede kizlar leb demen leb anlaman gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılyav ben ne demek olduğunu sormadm niye değişiyor böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence önceden başkalarını umursamıyordu (etraftaki insanları) şimdi birden gözüne takılmış olmalı ki böyle tepki vermeye sıkmaya başladı seni.. İlginç
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıkmak degil de önceden sevmiyormuydu diye düşünmeye başladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni daha çok sevmeye ve önemsemeye başlamış dediğini yap derim giyme nolcak sanki sevgilin için tatmin et sonra sana daha çok bağlanır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok giymiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılGiyme giyme nolcak sanki sevgilin den daha m ıönemli
+1 yılÖnceden seni sevmiyormuş pek, umursamıyormuş ne giyerse giysin falan. Sonra sevmeye başlamış şu an aşık :D
03 Yorumla- +1 yıl
niye değişti o zaman başka açıklama bulamadım
- +1 yıl
@bet1905 aynen aynen memnun oluyorlar saksı muamelesi görmekten herhalde
+1 yılbayankurukafa diyorki: birisinin sana laf attığını falan duyduysa kıskanmıştır ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılher zaman laf atıyorlar da o pek duymuyor yani söylememeye çalışıyorum psikopat bir çocuk
- +1 yıl
bayankurukafa diyorki: arkadaşlarınında gazına gelmiş olabilir
Soran+1 yılarkadaşlarının bulunduğu ortama girmiyorum genel de yalnız takılıyoruz yani onlar beni öyle görmedi ki
- +1 yıl
Sürekli "bayankurukafa diyorki" yazmaya üşenmiyor musun (: ?
- +1 yıl
bayankurukafa diyorki: bilemedim şimdi
- +1 yıl
bayankurukafa diyorki: asla üşenmem :D @sallapatix
+1 yılnamaz kılıyorsan iman ediyorsan o zaman imanın gereği olarak emrolunduğumuz üzere örtünmelisin bunda anormal bir durum yok
07 Yorumla
Soran+1 yılyok ama değişmesi anormal
- +1 yıl
dediğim gibi erkek arkadaşın imana gelmiş doğal olarak ta kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini kavramış. hele ki bu kişi sevdiği biriyse izin vermemesi doğal. sen namaz kılıyosun sen değişmedin mi? mini kıyafet türü giyme isteği var mı?
- +1 yıl
dizin üstünde etek giyerek gezenlere herkes kaşar vs gözüyle bakar doğal olarak (düğün/nikah/nişan vs özel günler hariç)
Soran+1 yılyok zaten normalde de yok yani çok nadir düğünlerde giyerim
- +1 yıl
o zaman sıkıntı ne? giymiyorsan sorun da yok demektir
Soran+1 yılanlamadın ki mevzuyu mesele giymek istemem değil zaten neyse
- +1 yıl
soruna cevap verdiğimi sanıyorum öncekileri göster kısmında
+1 yılElbiseyi aldığınız zaman seni tam olarak sahiplenememis ve şimidi ona ait olduğunu düşünüyor ondan olabilir veya birileri gaz veriyo :D
01 Yorumla
Soran+1 yılya o zamanlar bu çocuk beni zorla ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştıran çocuk anlamadm gitti
Elbiseyı aldıgı zamanlar bellı kı sadece eğlence amaçlı takılıodu senınle.. Şimdi işe aşık ve ciddi gözle bakıyo.. Normaldir
00 YorumlaSeviliyorsun sözünü dinle çocuğun :))
Katil etme Adami :p04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın önceden zaten ayrılmaktan korkmuyordu bıraksam bile çok üstüne düşmüyordu bu konunun ama şimdi ayrılacak olayım yeri geliyo tehdit bile ediyo baya aştı yani
Sana daha da bağlanıyor bence bu durumdan mutlu olmalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılsağol
Soran+1 yılçok haklısın
Allah böylesinden korusun.. Kıskançlık yapabilir ama kocan sanmasın kendini.
12 Yorumla
Soran+1 yılkocam olsa bu kadar karışmaz her şeye karışıyor
bnce ilk önce ki bakış açısı farklıydı ve sonra sana cidden bağlanmış dediğini ya p derim
04 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum zaten yapmazsam ayrılacak benden
- +1 yıl
napsın adam :) seven kıskanır ama kıskançlıkla güveni karıştırmamalısınız ne sen ne de o :) bnde giydirmem giyicen miniyi belki çoraplı çorapsız oh ondan sonra elin memleketinde abaza yok sanki benm kızdım nokta bide su mini giyip oturuken önünü kapatıyorlar madem giyyon onu bari yapma bir oran görünmüyor :D
Soran+1 yılnerelere getirdin konuyu :D
+1 yılolabılır bnmde nişanlıyken aldıgımız kıyafetlerın bazılarını eşim izin vermıyo bnde dıyorum o zaman nıye aldık gıymıceksem evde gıy dıyo :)
04 Yorumla- +1 yıl
evliyken aldik coxuk oldukdan sorna giydirmiyor. d
- +1 yıl
aynen evlendıkten sonrada gıydırıyodu cocuk oldu gıydırmıyo kılom da aynı verdım kıloları gerı ama yok demekkı olabılıyo :))
Soran+1 yılhadi ya o da güzel :D
- +1 yıl
bnce bebekten sonra ayrı bı sahıplenme oluyo bu kadar karışmazdı :)
seni tanıdıkça çok bağlanmaya bağlamış belli ama aşırıya bağlamış bu durumu ileri sıkıntılı biraz sizin için
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha neler var ya baya sıkıntılı ve takıntılı
+1 yılHeralde birisi bakarken felan gordu simdi istemiyor yani kisaca seni cok seviyor kendisinden baskasinin bakmasini istemiyor aynisi benimde basima geldi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk aldığında bakarken hoşuna gitti tabi çakalın :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonradan tak etti kafaya, başkalarının da bakacağı...
Soran+1 yılama alırken denemedim ki gerçi sonra bir düğüne birlikte gittiğimizde giymiştim o zaman da bir şey demiyordu zatn karışmaması sinirimi bozuyordu
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. senolayın dışındaymış gibi bakarak bu soruyu okusan ne yorum yapardın?
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım ilk başta seni ciddiye almıyormuş derdim
Bence giyme daha kiskaniyorsa gercekten cok seviyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Gulu seven dikenine katlanir ayrica giyme diyorsa giyme canım
01 Yorumla
Soran+1 yılGiymiyorim zaten de iste niye degisti diye
+1 yılDeli gibi seviyor seni. Belki de evleneceğin kişi o.
03 Yorumla
Soran+1 yılher gün ne zmaan istemeye gelicez sorularıyla yakında olacağı o
- +1 yıl
Ne güzel işte. Sen istemiyor musun?
Soran+1 yılistiyorum ama neyse
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. İllaki bir laf yemistir, sevdigine boyle nasil kisa giydiriyorsun diye kafasi sonradan dank etmis.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılKıskanclıgı tetiklemiş sevgisinin doruğunda bir erkek :) mutlu ol
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Adam olmus sahipleniyo sewiyo artik onceden laga luga simdi cicim aylari bitti hayt hoyt aylari basladi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten sonra ne olacak bakalım :D
Soran+1 yılanladım o daha kötü
Onu bunu bırakta arkadaşlar olarak senden diz üstü etekle çekilmiş resimlerinin resitalini sunmanı istiyoruz :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhe oldu :D
+1 yılartık seni daha fazla sahipleniyor ve kıskanıyor :)
00 Yorumla
+1 yılEskiden tanimiyoidu zevki cikiyodu simdi sevms seni ya da akl basina gelmstr
00 Yorumla
+1 yılbizi anlamak gerçekten zor. köprücüyü geçene kadar dayı demiş resmen çocuk sana
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi :(
- +1 yıl
köprüyü olacaktı o. yani öyle gibi gözüküyor ama bir taraftan da hoş değil mi seni kıskanıyor sahipleniyor
Soran+1 yılhoş ama bizimki bunun için kavga ediyor
- +1 yıl
gülü seven dikenine katlanırmış :D
+1 yılCocuk cok hakli ve guzel bir iliskiniz var. Allah bozmasin.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorum amin inşallah
+1 yılsen onu seviyorsan karışmasının seni rahatsız etmemesi lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılyok karışsın karışmasa kızardım zaten
- +1 yıl
e ne güzel işte
Soran+1 yılneden değişti diye şey ettim
- +1 yıl
daha fazla sevdiğinin farkına varmıştır
Soran+1 yılanladım sağol
- +1 yıl
rica ederim =)
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Kopru yu geçene kadar ayiya dayi demiş arkadaş olay bu :-D:-D:-D
03 Yorumla
Soran+1 yılKizlari ayi kategorisine alman ilginç
Soran+1 yılPeki
- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım