Erkek
Kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek çünkü erkekler tartışmayı gerçekten abartıyor o kadar boş gereksiz abartı hakarete çeviriyolar o kadar kırıcı olmaya başlıyorlar ki karşısındakinin bir kadın olduğunu unutuyorlar sanırsın hem cinsiyle kavga ediyorlar hala kadın ve erkeğin gücünün aynı olmadığının farkına varamıyorlar
Cevap
24Cevap
bence erkek aramalı.. çünkü kadın haksız bile olsa erkek adım atmalı ve gönlünü almayı denemeli her zaman.
Erkeği kadını olmaz ki bunun. Hatalı olan aramalı. Hatalı olmayan kendine hakim olmalı. Yoksa o ilişki sürekli o şekilde devam eder.
Erkek dedim lakin şöyle bir şey var ki, tartışmada haksız olan taraf hangi taraf ise o aramalı. İki taraf da hatalı ise erkeğin adım atması kadının sinirlerini daha kolay yatıştırır.
Bu tür bir olayda kimin araması gerektiği önemli değil , önemli olan sorunu çözmek diğer kişiyi bekliceksek sorun olur, her şeyi karşı cinsten beklemeyin iki taraf için diyorum
Bu tartışmaya göre değişir haksız olan ya da kendini en çok kaybeden arayıp özür dilemeli veya gönlünü almalı.
Bence önce Durup Bi sakinleşmeli neden böyle olduk diye 2 tarafta haksız olabilir yani şimdi kim haksızsa o arayıp düzeltmeli
Haksız olan aramalı kardeşim. Bir ilişki emek ister kavga olur tartışma olur ama haksız olan taraf ilk adımı atar
Karşılıklı arasınlar meskul çalsın telefonlar.
Tartışma devam eder.
Kiminle konuşuyorsun.
🤣🤣🤣🤣
Kim haksız özür dilemesi gereken kim? Kadın veya erkek ilk adımı atınca kimin katkısı olacaksa o arasın kadın gurur yapmasa daha iyi🍀🗝️
Bence bu olaya göre değişir. Bazen alttan almak ve gönül almak gerekir. Kin ve nefret bir şey kazandırmaz.
Haksız olan taraf aramalı mantıken ama biri alttan almak zorunda çünkü ilişki zarar görebilir diğer türlü
Bu ankette bir şık seçmeyeceğim. Erkek ya da kadın arar diye bir kural yok. Hangisi düzeltmek için çabalıyorsa o arar.
Erkegide ben aricaksam çocuğuda o yapsınnb jfjffnfmdkd
Onun cabaladigini görünce insan daha çok mutlu olup bu sefer daha çok kıymet veriyor
Kadın aramalı çünkü kadın sakinleşmeden erkek ararsa sıkıntı olur
Benim sinirimi zıplatan kimse oo aramali
Bunun cinsiyeti yok ki, barışmak istiyorsan ararsın o kadar!
Soru şıkları yanlış haksız olan arar eğer 2 tarafta sürekli haklı olduğunu düşunen sorunlu insanlarsa zaten o ilişkiden olmaz ama cok aşıklarsa kalp kırmışlar mı onu düşünüp özür dileyip birbirlerini anlamaya çalışsınlar emek versinler
Neden tüm yük erkeğe yükleniyor kadın daha duygusal madem erkek niye arıyor
Hicbjrj o baska kiza sen baska erkegr bulabilirsen baska erkek
Sen ara bir şey olmaz
Niden
Olayı bilmiyorum o aramıyosa sen ara işte
Aradım çözemedik hatta daha batrdim yok etcem seni falan dedim
Ahhahahahha
Sen anlat bakayım kısaca olayı
Kim hatalıysa o aramalı.
kim sucluysa o aramali
Haksız veya suçlu olan kimse o aramalı
ikiside aramasin kafa dinlesinler
Özür dileyecek aramalı...
Kim daha çok kırıp döktü ise o aramalı..
Haksız taraf arar herzaman
Kim suçluysa o arar suçunu biliyorsa
Kim suçluysa o aramali
Haksız olan kimse o aramalı
Kim hatalıysa o ararmalı
Tartışmayı kim başlattıysa
Kadın
Neden
aradım ama yine çözemedik
Arama demedi hatta kendi kendime tribe grip yok etcem seni falan dedim
Dinler misin kısa anlatsam
Gerçekten seven
Gerçekten seven arar mı
Aşk haklı haksız gurur gurursuz tanımaz konuşularak halledilecek konuları çocuk gibi uzatıp trip atmak mantıksız
Erkek
Bence kadın aramalı
kim haksızsa o
Erkeğin haklı olma ihtimali?
🤣🤣🤣
Suçlu taraf
Kik hatalıysa o
Kim haksizsa o aramali
O ilişki devam ettirmek isteyen
Haksız kimse o arasın. Tabi engellenmediyse. :))
erkek
Haksiz olan
Haksız mıyım değil miyim bilmiyorum ki sorabilecek mantıklı biri de yok
Illaki bir fikrin vardir ama, kendine durust ol ve objektif dusun
Haklı olduğumu düşünüyorum
Ama çok basit bir neden
Kimse
Kim hatalıysa o
en çok seven
Aslında her ikiside
Erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?