Az önce bir soruda gördüm çok varoş ve itici duruyormuş jsjsjdcs ama çok pratik değil mi? Bir saat gülücük emojisi aramak yerine random daha iyi (bence) neyse sorumuza gelelim 😄 Her mesajlaşmada random atan biriyle sevgili olur musunuz?
24 yasındaysan evet sana göre itici durabilir zaten daha genclerin kullandığı birsey ama jsjsjsjsjss ne abla gözünü seviyim random kullanıcaksanız QMEÖWÖDÖWLXPALDWM falan olmalı ya da basic biriysen puahshajhah olmalı da sjsjsjss ne hiç random atmıycaksan 😂😂 bunu at bari de biri bana gelip bunu atsa engellerdim
Random atanlarında emoji kullananlarında kendilerine saygısı yoktur. Bu insanlarla aynı ortamda bile bulunmam. Vatana millete hayırları olmaz. Ülkeden sınır dışı edilip uzaklaştırılmalılar. #ÜlkemdeRandomİstemiyorum
Random soğuma sebebim olabilir, çünkü bana itici geliyor, yazım yanlışı olarak görüyorum randomu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben atarım karşımdaki atarsa kafalarımızın uyuştuğunu düşünürüm emoji atmak bana çok yaşlı işi geliyor. Bu arada varoşlukla ne alakası var çözemedim skdjdhdvsmxb