• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Cennette birden fazla erkek istersem verilir mi?

Gece__Meleği
Gece__Meleği Takip Et
Yoda Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
Cennette birden fazla erkek istersem verilir mi?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • miaorkitty
    miaorkitty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Matta 22:25–30

25 Aramızda yedi kardeş vardı. İlki evlenip ölmüş, çocuğu olmadığı için karısını kardeşine bırakmış. 26 İkinci ve üçüncü kardeşlerden yedinciye kadar aynı şey oldu. 27 Sonunda kadın öldü. 28 Şimdi dirilişte, hepsi onunla evli olduğuna göre bu yedi kişiden kimin karısı olacak?”

29 İsa şöyle cevap verdi: "Kutsal Yazıları ya da Tanrı'nın gücünü bilmediğiniz için yanılıyorsunuz. 30 Dirilişte insanlar ne evlenecek, ne de evlendirilecekler; cennetteki melekler gibi olacaklar.

0
    14 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben İslam dini için sormuştum ve İslam’a göre cevap bekledim çünkü müslümanların çoğunlukta olduğu bir site.

Yorumla
    • miaorkitty
      miaorkitty
      +1 yıl

İslam için sorduğunuzu belirtseymişsiniz keşke

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Belirtmeme gerek yok ki çünkü herkes İslam için sorduğumu anlar burası müslümanların çoğunlukta olduğu bir site olduğundan dolayı. Siz Hristiyansınız anladığım kadarıyla. Peki Türk müsünüz?

Yorumla
    • miaorkitty
      miaorkitty
      +1 yıl

Ben sadece cennette birliktelik hakkında bildiklerimi söyledim rahatsız ettiysem özür dilerim, türk değilim.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hayır, rahatsız etmediniz. Hiç sorun değil. Nerelisiniz?

Yorumla
    • miaorkitty
      miaorkitty
      +1 yıl

Amerikalıyım

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Çok iyi Türkçe konuşuyorsunuz. Sizi kırdıysam kusura bakmayın.

Yorumla
    • miaorkitty
      miaorkitty
      +1 yıl

Önemli değil:), Babam türk o çocukken öğretti bende devamını getirdim. Neyse ki yazması kolay bir dil. Önemli olan konuşma değil yazmaktır çünkü.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Evet:)

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Bu arada babanız Türk olduğu için sizin Amerikalı olmadığınızı, Türk olduğunuzu söyleyen Türklerle karşılaşabilirsiniz. Onlara önem vermeyin çünkü annenin gen verdiğini bilmezler. İyi akşamlar.

Yorumla
    • miaorkitty
      miaorkitty
      +1 yıl

Tamamen doğum yeriyle alakalı aslında, 2 fransız çocuğunu kanada'da doğurursa o çocuk kanada'lı olacak mesela.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Genetik olarak Kanadalı olmaz. Sadece babanız Türk olduğu için tam Türk değilsiniz bu yüzden sizin tam Türk olduğunuzu söyleyen olursa dikkate almayın demek istedim. Anne de gen verir bu yüzden Amerikalıyım diyebilirsiniz.

Yorumla
    • miaorkitty
      miaorkitty
      +1 yıl

Haklısınız ama benim anlatmak istediğim farklı, 2 fransızın çocuğu kanada'da doğarsa ona fransa bile yabancı turist der. Tüm ülkelerin vatandaşlık kanunu budur yani. Annesi ve babası meksikalı ama amerikada doğmuş bir arkadaşım var ve çocuğun id kartının uyruk kısmında usa yazıyor. yani bahsettiğim dünyada işleyen bir düzen, ama evet genetik olarak meksikan genetiği var belli ediyor. 2 mizde haklıyız kısaca:)

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

meleklerin Allah'a kullukları ve hayırlı şeyleri yapmaları, iradeye bağlı olmayan hareketlerdir. Halbuki insan Allah'a kulluğunu ve iyi işleri, kendisini doğru yoldan ayıracak pek çok engeli aşarak yapar. Bu durumda tam manasıyla Allah'a kulluk yapan bir insan melekten üstün olsa gerek. öyle ise cennette melek olması bir ödül olmasa gerek?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Bence verilir nede olsa islam kadına ayrıcalık ve değer verir cfvf

1
    0 Yorumla
  • SerdarSado
    SerdarSado Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

insanlarda bulunan nefs bu dünyanın imtihanı gereği bulunuyor. cennete ise ancak temiz kimseler girebilir yani insan tamamen temizlenip arınmış bir nefs ile gireceği için dolayısı ile böyle bir istek ve arzuda söz konusu dahi olmayacaktır

0
    22 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Çok yanlış bilgi. Tamamen temizlenip arınmış nefis şeytani duygulardan ve günahlardan uzaklaşmış nefistir, zevklerden değil. Cennette cinsellik olacak. Nefsin istediği her şey cennette olacak.

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

ee benim söylediğimden farklı ne söyledin şimdi sen? bende temizlenmiş bir nefs olarak girileceğini söylüyorum. çok yanlış olan ne?

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Çok yanlış olan temizlenmiş nefs hakkında ve cennette cinsellik hakkında dediklerin. Temizlenmiş nefis girmek seks yapmak istememek değil kötülük yapmamak istememek demek. Seks isteği pis bir istek olmadığından dolayı nefisten gitmez ve cennet zevk yeri olduğu için cennette seks vardır. Senin dediğinden farklı dediğim şey cinsellik kötü olmadığı için nefisten arınmaz.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Yani sen nefis cinsellikten temizlenecek diyosun ben kötülükten temizlenecek diyorum fark bu ve senin dediğin yanlış

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

Ben cinsellik yok demedim. cinsellik kötü olsa eşlere zaten helal olmaz? daha basit anlatmaya çalışayım, orada sana verilecek eşin ile kalbin tamamen mutmain olacak ve gözün bir başkasını aramayacak istemeyecek. senin şu an ki bu istediğinin nefsi emmareden kaynaklı olduğunu biliyorsun zannediyorum. peki oradada nefsi emmare olmayacağı için? sanırım anlatabildim diye umuyorum

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

“böyle bir istek ve arzuda söz konusu dahi olmayacaktır“ demenden cennette cinselliğin olmadığını söylediğin anlamı çıkıyor. Nefsi emmareyle alakası yok bunun. Cennet nefsin istediği şeylerle doludur.

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

cennet "arındırılmış nefsin istediği şeylerle doludur" biliyorsan orada asla üzüntü keder tasa olmayacağı belirtiliyor ve herkes yararlandığı nimeti en güzeli en sevimlisi diye bilecek yani orada bir başkasını arayacak isteyecek durumun söz konusu olmayacak derken zaten en güzeline sahip olduğunu düşüneceksin. Sen bugün çok sevdiğin aşık olduğun biri ile her konuda senin için en ideali en mükemmeli olsa ona çok bağlı olsan sıradan herhangi biri ile birlikte olmak ister misin kiii?

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hayır, en güzeline sahip olduğumuzu düşünmeyeceğiz. Cennette bizden daha yüksek makamda olan yakınlarımızı görünce en iyiye sahip olduğumuzu düşünmeyeceğiz ve daha çok ibadet etmediğimiz için pişman olacağız. Hadiste “cennet arındırılmış nefsin istediği şeylerle doludur” yazmıyor. Arındırılmış geçmiyor, diğerleri yazıyor sadece.

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

cenneti gören her insan keşke diyecekmiş evet ama bu herkes için geçerli Allah dostu alimde olsa o güzellik karşısında keşke Allahı daha çok ansaydım boşa geçirilmiş her vakit için bir keşke diyecekmiş insan. Elbette insanların dereceleri farklı farklıdır. Ancak, Allah kullarının kalplerinden kıskançlık ve hasedi silmiş atmıştır. Bu nedenle, daha düşük derecede olanlar, ileri derecede olanları kıskanıp hased etmezler. öyle ki herkes en güzel nimeti kendine verilmiş sanır.. cehennemde nefsin istediği şeyler ile kuşatılmıştır öyle ki insanı cehenneme götüren zaten nefsi değil midir? illa ki arındırılmış yazacak diye bir şey yok ki Allah aklı insana kullansın diye vermiş bu sonuca çıkmak çokta zor olmasa gerek sankii?

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Evet, kıskanma olmayacağını biliyorum. Cehennemde nefsin istediği şeyler yok. Nefs ateş istemez ama cehenneme nefse uyarak gidildiğini söylüyorsanız o doğru.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hadiste yazmasına gerek yok tabii. Ben hadisten bahsettiğim için yazmadığını söyledim.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Birden fazla eş istemek nefsin isteği olduğundan dolayı herkes isteyebilir. Erkeklere de başka eş verilmeyecek mi?

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

verilecek olduğu bildiriliyor erkekler daha meyilli olduğu için olsa gerek fıtrat gereği onlara o şekilde hitap edildiğini düşünüyorum kadınlar daha çok arzu eden değil arzu edilen olduğu içinde olabilir en doğrusunu Allah bilir.. iş cennete gitmeye kalsın Allah Teâlâ: Ben sâlih kullarım için hiçbir gözün görmediği, hiçbir kulağın duymadığı, hiçbir insanın hatır ve hayal edemediği nimetler hazırladım. buyurmuştur. Bu hadis dünyalık bütün zevklerin oradakiler yanında hatra bile gelmeyecek kadar basit sönük kalacağını bildiriyor aslında anlayana

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Erkek isterse verilecek Allah haksızlık yapmaz. Kadın isterse kadına da vermesi lâzım. Ben birden çok erkeğin bana aşık olmasını, beni beğenmesini ve arzulamasını istiyorum. İnşaallah hepimiz cennete gideriz. Evet, hadis aynen dediğiniz gibi. Dünyalık zevklerin hepsi cennetlik zevklerin yanında hafif.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Birden fazla eş istemenin nefsi emmareyle alakalı olduğunu söylediniz bu yüzden cennette tekeşli olunacağını söylediniz ama erkeklere birden fazla eş verileceğini kabul edip söylediniz. E öyleyse bu nefsi emmareyle alakalı değil eğer verilecekse.

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

istemek başka bir şey ikram farklı şey değil mi kii? Allah kadını farklı erkeği farklı yaratmış fıtraten kadın şefkat, yumuşaklık, teslimiyet, zarafet, letafet vs gibi huylarla süslenmiş iken erkek ise daha çok İrade, güç, cesaret, soğukkanlılık, koruma güdüleri gibi huylarla donatılmışdır yani erkeğe o şekil hitap eden Allah elbette kadınıda noksan bırakacak değil kaldı ki cennet kadınları cenneti süsleyen, cennetin güzelliğine güzellik katanlar, arzu eden değil arzu edilenler olarak daha güzel bir makamda bulunduklarını düşünüyorum. cennet olayına zaten cinsellik penceresinden bakmak başlı başına manzarayı kör noktadan izlemek gibi bir şey olsa gerek. kesin olan şu ki oraya varanlar asla mahzun olacak değillerdir ne bir eksiklik nede bir kusur olmayan bir yerden bahsediyoruz tam manasıyla her soruya net cevaplar verebilmek elbette mümkün olmayabilir. bildiğimiz tek gerçek Allahın vaadi gerçektir haktır. inşaallah girmeye layık bir kul olman dileği ile.. kendi adıma konuşacak olursam cenneti hak ettiğimi düşünmüyorum orası için eksiğim noksanım kusurum çok. Allah dilerde oraya layık görür ise de tüm samimiyetim ile söyleyebilirim ki tek dileğim onun rızası ve sevgisidir başka hiçbir şey değil.. idrak edene elbet en büyük nimet hediye o olsa gerek..)

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

nefsi emmareden dolayı ikinci eş istendiğini söylerken kadın-erkek ayrımı yapmadınız ama sonra erkeklere eş verileceğini söylediniz ya o yüzden öyleyse nefsi emmareyle alakalı değil dedim. Kadınların teslimiyet ve erkeklerin irade özelliğine sahip olduğuna inanmıyorum. Salih bir kul kadın da, erkek de olsa Allah’a teslimiyet gösterir zaten ama her kadının fıtratında teslimiyet yok. Ben teslimiyetten hiç hoşlanmam mesela. Erkekler de mesela kadınlara karşı çok iradesiz ama kadınlar ve erkekler için diğer saydığınız özelliklere katılıyorum. Bu özelliklerin kadına az, erkeğe çok verilmesine sebep olacak şeylerin olduğunu düşünmüyorum. Cennette her istediğimiz olacaksa isteyen herkesin istediği kadar eşi olacak diye düşünüyorum. Kadınlar da isteyebilirler ama erkeğe düşkünlükten değil de beğenilmeye, sevilmeye ve ilgiye düşkün olduklarından dolayı diye düşünüyorum. Evet, mahzun olmayacağız tabii ama ben gidersek verilecek nimetleri merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum bu yüzden araştırıyorum. Açıkçası ben de kesinlikle hakettiğimi düşünmüyorum. Günahlarımın farkındayım ama oraya girmek istediğimden dolayı girmeyi umut ediyor ve merak ediyorum. Amin inşaallah siz de cennete layık bir kul olursunuz. Allah’ın rızasını ve sevgisini kazanırsak cennete gireceğiz. Evet, tabii ki en büyük nimet Allah rızası. Allah rızası olmadan cennet girmek olmaz. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben teslimiyetten hoşlanmam derken Allah’a karşı değil de insanlara karşı teslimiyetten hoşlanmam demek istedim.

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

söylediklerimi genel olaraktan söylüyorum elbette kodlanmış robotlar gibi değiliz herkes her özelliği elbet taşımaz teslimiyetten tam manada ne çıkardın bilmiyorum ama genel olarak kadınlar sevip güvendiği kimselere teslim olurlar onlarla bir ilişki isterlerya ama erkek için öyle değil mesela kendisi ve karşısındaki herhangi bir kişi geniş ise önünü ardını düşünmeden onunla birlikte olabilir bu manada daha doğru anlaşılır diye düşünüyorum bunlar sadece birer örnek elbet. son söz olarak şunu diyeyim tüm sorulara cevap olur diye umuyorum ; Allah'ı bulan neyi kaybeder? Ve O'nu kaybeden neyi kazanır? Yani “O'nu bulan her şeyi bulur. O'nu bulamayan hiçbir şey bulamaz

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben teslimiyetten kadınlar söz dinler, yönlendirilir, yönetilir dediğinizi anlamıştım. Kadın da, erkek de güvendiğini sever, sevip güvendiğiyle ilişki ister. Kimse sevmediğini ve güvenmediğini istemez. İlişkiden kastınız cinsellikse erkekler kadınlardan daha tehlikeli olduğundan dolayı bu konuda evet, kadınlar erkeklerden daha fazla güven arıyor ve önünü ardını düşünüyor bu doğru. Aynen öyle. Önemli olan Allah’ın rızasını kazanmak. Bunun her şeyden önemli olduğunun farkındayım zaten ama ben sadece merak ettiğimi öğrenmek istedim. Cennetin Allah’tan daha değerli olduğunu asla düşünmüyorum ki zaten böyle düşünen kâfir olur. İnşaallah Allah’ın rızasını kazanırız.

Yorumla
    • SerdarSado
      SerdarSado
      +1 yıl

sorunun cevabını bulabildin mi tam manasında bilemedim ama dediğim gibi cennetle ilgili asıl odaklanmamız gereken nokta ; hiçbir gözün görmediği, hiçbir kulağın duymadığı ve hiçbir insanın hatır ve hayal edemediği nimetler hazırladım ayeti olmalıdır. sanırım bu ayet tüm cevaplara anahtar olsa gerek. onun dışında erkeğe şu kadar zevce kadına şu bu vs. sonra ırmaklardan bahsedilir mesela köşklerden falan bilirsin bunlar bizm algı ve ufkumuzun sınırlı olması sebebi ile verilmiş okyanusta bir zerre misali sayılabilecek örneklerdir. sığ düşünmemek lazım kaldı ki Allah adaleti iyiliği ve muhtaca yardımı emrediyor kendisinin adaletsiz bir iş yapması söz konusu olabilir mi? aslaa.. içinden çıkamadığın bir soru ile karşı karşıya kaldığın an Allahın adaleti gelsin aklına kuşkusuz o kullarını esirgeyen gözeten ve sevendir asla zulmedici değildir

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

“Hiçbir kulağın duymadığı, hiçbir gözün görmediği nimetler hazırladım.” demesi vereceği nimetlerin sayısını belirten bir ifade değil vereceği nimetlerin çok ve eşsiz olduğunu belirtiyor. Başka hadislerde ne kadar köşk ve erkeklere ne kadar kadın verileceği yazıyor mesela ama kadınlara ne kadar erkek verileceğiyle ilgili hiç sağlam kaynak bulamadım bu yüzden verilip verilmeyeceğini sormak istedim. Allah bilir en doğrusunu. Sığ düşünmüyorum zaten ama dediğim gibi gitmek istediğim bir yerin nasıl olduğunu ve ne mükafatlar verileceğini merak ediyorum. Dinimizde ahireti araştırmak var ve bu sığlık değil. Evet, Allah zulmedici değil ve adil bu yüzden herkese istediğini verecektir diye düşünüyorum.

Yorumla
  • jjiiggoolloo
    jjiiggoolloo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

sen ibadetini aksatma kuranı kerimi ve peygamber efendimizi örnek al sana 1 ülke dolusu hatta dünya dolusu erkek verirler istediğinle sevişirsin

1
    21 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

İnşaallah

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

amin

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

o istediğin bu dünyada da var evlimisin bekar mı

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hayır, yok. Dünyada tek erkekle evlenebiliriz sadece.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Bekarım

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

var mı Sevdiğin ya da Evlenecek biri

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Yok

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

Hmm Bulursun inşallah birini

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

İnşaallah zamanı gelince bulurum. Daha erken.

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

yaş kaç

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

18 yaşındayım

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

Bence fazla Erteleme Evlilik Önemli bir konu Cinsellik dürtüsü insana gelince gitmeyi bilmiyor maalesef sonra yanlış birşeyler yapmak istemessin Eğer Dinini yaşayan bir insqnsan

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Kendimi zinadan koruyorum Allah’a şükür. Eğer çok istersem dini nikah kıyıp yaparım sonra boşanırım.

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

o işler öyle kolay değil Evlenmek için Genelde Boşanmış kızları Pek istemiyolar

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben dini nikahtan bahsettim. Dini nikah kıyıp yaparım resmi nikah kıymadan diyorum. Bu çok da evlenmek sayılmaz çünkü resmi nikah yok. Bakire olsun takıntısı eskisi kadar çok değil

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

Evlilik için 4 Şahide 1 Hocaya 1 De Kocaya ihtiyacın var Haberin var mı bilmiyorum Bunları Karşılayabilicekmisin Tabiki Bunların Olabilmesi için para Lazım Birde Cinselliği kimle ve Nerede yaşayacaksın yani varda var Sadece Demek ile olmuyor

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

2 şahit 1 koca lâzım. Hoca olmadan da nikah kıyılıyor. Erkek kadına ben seni karılığa, kadın erkeğe ben de seni kocalığa kabul ettim derse nikah kıyılır. Para şart değil. Ben benimle para karşılığında seks yapacak erkek istemem. İnternet üzerinden bir erkek bulurum. Herkes öyle buluyor zaten. Kendi evimde yaparım.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hocasız nikah kıyılırsa şahit gerekmiyor diye biliyorum ama yaparsam araştıracağım iyice

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

hoca olmadan ve Şahitler getirmeden islam i dışı bir Evlilik olur Her hoca gerçek ve güvenilir değildir hocaya pqra vermezsen ya da benzeri bir şey imqm nikahını kıymaz bile senin isteklerini karşılıyacak diye hoca olmamış hele bu düşünceni duysa Kızım Allah Seni ıslah etsin Sen başka bir hoca bul der

Yorumla
    • jjiiggoolloo
      jjiiggoolloo
      +1 yıl

Beni ilgilendirmez Ama Boyun ve kilonu öğrenebilirmiyim Zayıf Şişman yapılı bir Vucudun mu var Hiç merak ettim

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hocaya nikah kıydırmak sünnet farz değil. Benim bu düşüncem dine aykırı değil ki öyle desin.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

35

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

verirler evet

1
    0 Yorumla
  • intelligentia
    intelligentia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 96%
    +1 yıl

Kesin verilir ya da verilmez demeyeceğim ama cennette haremlik selamlık durumu yoktur ve herkes nefsinin kötü arzularından temizlenmiş bir şekilde girecek cennete. Ona göre düşünebilirsin.

0
    10 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Birden çok erkek istemeyi haremlik selamlıkla ve kötü arzuyla bağdaştıramadım açıkçası.

Yorumla
    • intelligentia
      intelligentia
      +1 yıl

Bu konuda elimizdeki kesin bilgiler bunlar. Kadınlara erkeklere verildiği gibi huriler verilip verilmeyeceği Kuran'da ve hadislerde kesin değildir. Ancak bazı alimler bunun olabileceğini söylemiştir. Kuran'da ve hadislerde bunun olmamasının nedeni olarak kadınlarda daha fazla olan haya duygusu olduğunu söylerler. Bir de gılman vardır ki bunlar huriler gibi değildir. Genç hizmetçilerdir. Yine biz biliyoruz ki dünya kadınları cennette hurilerden üstün olacak. Benim bilgim bu kadar. Haremlik selamlığın olmamasının birden çok erkek meselesinin olabileceğine, kötü duygulardan arınmış olmanın da olamayacağına dair bir düşünce olarak yazdım.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Evet, kadınlarda haya daha fazla olduğundan dolayı bununla ilgili ayet ve hadis olmayabilir. Diğer dediklerinizi biliyorum. Cennette birden fazla erkek istemek kötü bir duygu değil. Zarar vermeyeceği ve kötü bir duygudan kaynaklı olmadığı için bu isteğin kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Yorumla
    • intelligentia
      intelligentia
      +1 yıl

Rica ederim. Ama bu birden fazla erkeğin ne amaçla istenildiği de önemli. Siz ne amaçla istiyorsunuz mesela?

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Evlenmek için.

Yorumla
    • intelligentia
      intelligentia
      +1 yıl

Peki dünyada eşinin birden çok kadınla evlenmesine razı olur musun?

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Eşim yok. Olsa da, ahirette de razı olmam. Eşim olmadığı için empati yapma gereği duymadım. Çünkü hem bekarım, hem evleneceğimin kesinliği yok. Kocamın ahirette benden başka karısı olmazsa ben de istemem o bana sadık diye.

Yorumla
    • intelligentia
      intelligentia
      +1 yıl

Kitaplarım arasından bir kitabı ararken karşıma tevafuken çıkan ve senin sorunun cevabına ulaştığım bir kitap buldum.
      100 Soruda Ahiret Hayatı
      6. Baskı 62. madde sayfa 79-80

62. "Evlenmemiş Kadınlara Cennette Arkadaş Olacak mı?
      Kur'ân-ı Kerim'in birçok âyetinde. Cennete girenlere türlü türlü rızıklar, nimetler ile; inanan kadınlara, tertemiz eşler, arkadaşlar verileceği haber veriliyor.
      "İnanıp yararlı işler yapanlara, altlarından ırmaklar akan Cennetlerin kendilerine ait olduğunu müjdele... Onlar, orada herhangi bir meyveden rızıklandırıldıklarında: "Bu, daha önce de rızıklandığımız şeydir, (Dünyada iken de bu rızıktan yemiş-tik.)" derler. (Cennetteki bu rızık), onlara, o (dedikleri) ne ben-zer verilmiştir. Onlar için orada (Cennette) temiz zevceler de onların ve onlar orada ebedî kalacaklardır." (Bakara, 2/25)
      Onlar için o Cennetlerde tertemiz pak çiftler, eşler yani er-kekler için hanımlar, hanımlar için kocalar vardır.2 243
      "Kendilerine ait sedefte saklı inci gibi Gilmanlar (civanlar) çevrelerinde dolaşır.." (Tur. 52/24) İnanan kadınlar Cennetlerde hanımefendiler gibi yaşayacaklar, dul ve evlenmemiş kadınlar için de arkadaşlar vardır."

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Tevafuk olmuş gerçekten.

Ben bu soruyu sorduktan sonra düşündüm ki cennet her istediğimizin olacağı bir yerse bu isteğim de olacak.

Yorumla
    • intelligentia
      intelligentia
      +1 yıl

Rica ederim, cümlemizden.

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

Erkeklere çok sayıda huri varsa kızlarda aynı sayıda nuri olur heralde😂😂 eteğine düşkün imamların saçmalaması insanları öyle kandırıyorlar arkadaşım

0
    0 Yorumla
  • b_aretias
    b_aretias Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

sen islamiyeti hiç anlamamışsın
    kadınlar bize verilecek sizin hakkınız yok puhahaha

1
    1 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben anladım ama belki anladığımdan farklıdır, bilmediğim şeyler vardır diye düşündüm.

Yorumla
  • uııuıuıuıuıuı
    uııuıuıuıuıuı Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

bu dünyada zaten size beleşe erkekler veriliyor ahirette sıra bizde puhahhaha :D

0
    5 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Beleşe derken? Ayrıca, hiçbir kadına birden fazla erkek yok İslam’da.

Yorumla
    • uııuıuıuıuıuı
      uııuıuıuıuıuı
      +1 yıl

bir sürü erkek peşinizde istesen hepsiyle yatarsın bu dünyada

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ama haram

Yorumla
    • uııuıuıuıuıuı
      uııuıuıuıuıuı
      +1 yıl

yazık acıdım sana, benimle yatacak kadınlar olsa hiçbirini geri çevirmezdim en güzellerini seçerdim

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Acınacak bir şey yok

Yorumla
  • Majorca06
    Majorca06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Onun için cehenneme gitmen lazım orada istediğin kadar verirler🙃

0
    1 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ne alaka

Yorumla
  • bereloji7
    bereloji7 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Cennet diye bir yerin kesin olduğuna garantin ne sadece bir kitap mı

0
    5 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hem kitap, hem rüyalar.

Yorumla
    • bereloji7
      bereloji7
      +1 yıl

Çok fazla kafada kuruyorsun bırak bu boş işleri. Daha reel şeylere bilimsel şeylere gerçeğe yönel o zaman istediğin herseyi alırsın

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben kafada kurduklarıma değil, Allah’ın dediklerine inanıyorum. Bilimsel şeylere yönelince bir sürü kocam olmayacak. Dinsizler olarak dinlileri aptl görmekten vazgeçin artık.

Yorumla
    • bereloji7
      bereloji7
      +1 yıl

Beyni ve mantığı ile hareket eden insan zaten bir inanca sahip olmaz. Umut sadece fakirin ekmeğidir ve bunu vaad eden de dindir. bak dünyaya bütün fakirler Müslüman çünkü boş hayal gücünden ibaret olan hikayelere inanıp saçma sapan bir kitaba göre yaşıyor. En basiti diyanet denilen bir yerin başkanı bile kafasına göre din üstünde değişikler yapıp buna göre konuşabiliyor. Saçma ve mantık dışı olan tek şey inançtır. İnsanın beyninin algilayamadigi herseye hikayeler sebepler bahaneler uydurmaya yatkındır

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben fakir değilim. Fakir olduğum için değil Allah’ın kendimce kanıtlarını bulduğum için Allah’a inanıyorum. Siz dinsizler olarak devamlı fakirleri motive etmek için dinlerin uydurulduğunu söylüyosunuz. Müslümanlar kitaba göre yaşadıkları ve hayal dünyasında yaşadıkları için değil, gelişmek istemedikleri için fakir. Din hakkında bilgisi olanların diyanetin yanlış yaptığının farkında. Ben dini algılamak istediğim için algılayabiliyorum. Uzatmazsanız sevinirim.

Yorumla
  • Slalombebeğim
    Slalombebeğim Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Verirler ya nolcak sanki de sen napcan o kadar erkeği

0
    22 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

beni çok erkeğin sevmesini, beğenmesini ve çok erkekle seks yapmayı istiyorum.

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

O zaman bu dünyada sabredeceksin. orada grup yapacaksın z😂

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben grup istemiyorum hepsiyle ayrı ayrı istiyorum

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Aynı anda olsa ne değişecek ki

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Aynı anda tuhaf ve iğrenç olur.

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Vay be. Sürekli başkalarıyla iğrenç değil mi

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Yoo

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Tuhafsın cidden

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hayır, değilim.

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Belli belli

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Neden tuhafım ki

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Bir sürü erkekle seks yapmak istiyorsun. Ama aynı anda olmasın diyorsun

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Aynı anda olması hiç romantik değil çünkü. Bunu istemekte tuhaflık göremiyorum.

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Pek çok erkekle seks yapmak istemekte romantik değil

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Aynı anda hepsiyle yapmazsam romantik çünkü baş başayız ve grup gibi iğrenç değil.

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Ama bir sonraki gün bi başkasıyla yapacaksın sonuçta

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Bunda kötü bir şey göremiyorum

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Doğru haklısın.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Sonraki gün öbürüyle yapmakla aynı değil hepsiyle aynı anda yapmak

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Bence bi fark yok

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Bence fark var çünkü hepsiyle aynı anda yapınca iğrenç oluyor ve romantik olmuyo ama diğer türlü öyle değil

Yorumla
    • Slalombebeğim
      Slalombebeğim
      +1 yıl

Tamam senin dediğin olsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Cennette huri varmış çok güzel karılarmış ben onlardan alacam (bu gidişle zor girerim cennete de çaktırma) tanrı erkeklere torpil geçiyo 🤣

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bunun için cennete gitmene gerek yok dünyada istesen birden fazla erkeği elde edebilirsin

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Burada haramsa cennette de haramdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kim diyor sana cennette şarap olacağını tesettürsüzlüğün helal olacağını?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kur'an'ın neresinde cennette şarap içileceği yazıyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazdığın yerde ondan içmekle sarhoş olmazlar diyor yani orada bahsedilen içecek bildiğimiz şarap değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hani tesettürsüzlük hangi ayette yazıyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şarap diye bir kelime geçmiyor, tercümesi öyle 😂
      Meyve suyu içkidir
      Ayran içkidir
      Rakı içkidir
      Bira içkidir
      Bunlardan rakı ve bira haramdır sarhoşluk verdikleri için. Meyve suyu ve ayran helaldir çünkü bunlar sarhoş etmez. Bitti ben kazandım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arapçada şarap şöyle yazılır
      👉 شراب

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin verdiğin ayetlerin hiçbirinde böyle bir kelime geçmiyor 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geçmiyor geçmiyor geçmiyor Arapçasında şarap diye bir kelime geçmiyor
      Hamr yazıyor orada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne diyorsun sen ya
      "Dünyada sarhoş etmeyen bir içkinin ahirette sarhoş etmeyeceğinin Kuran'da yazması çok saçma olur"

Bu ne alaka?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hamr ve şarap kelimesinin eş anlamlı olması mümkün değil. İkisi de Arapça kökenli kelime ve eş anlamlı değiller 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Google arama sonuçlarında bulduğun şeyi kopyala yapıştır yaparak bir şeyi ispatladığını mı sanıyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şarap içmekten geliyor şerbet diyoruz ya arapça kökenli kelime
      Ben Google'dan yazmadım ispatladım inanmıyorsan Arapça sözlüğe bak
      Bilmiyorsan bakmasını ben gösteririm sana
      İstersen link atarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin kopyala yapıştır yaptığını anladım bu yüzden Google'da kontrol ettim
      Ben nereyi kopyala yapıştır yaptım? Bir her gösterene? Site linki ver de ki şu yazdığını şuradan kopya çektin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kopyala yaptığın çok bariz belli
      Senin yazdığın cümleyi Google'da aratınca onu nereden kopyaladığını pat diye buldum 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Üstelik ayette geçen bal arıların yaptığı bal değil, süt de aynı şekilde hayvanlardan sağılan süt değil yine aynı şekilde oradaki şarap denilen içecek de insanların yaptığı sarhoşluk veren içki değil
      Yani senin argümanın boş çıktı üzgünüm
      Ha bu arada bizim bildiğimiz şarabın tadı güzel değildir
      O ayette söz konusu içecek ise lezzetli yani içeceğin sıfatları farklı

Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Tabiki cennet sokağa gideceksin adresi sor gösterirler

0
    0 Yorumla
  • 111Mehmet111
    111Mehmet111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Verilir. Cennette her istediğin olacak.

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

verirler canım merak etme

1
    0 Yorumla
  • AnkaraaFB
    AnkaraaFB Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

cennete gıdersen neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.

Tabi tabi harem kurarsın ahsh

1
    0 Yorumla
  • eserbb
    eserbb Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Abartmiyorum ama erkek istersen fazlasiyla ben varim doyurucu olarak

0
    0 Yorumla
  • proofstriker38
    proofstriker38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 91%
    +1 yıl

Harem mi kuracan

1
    5 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • proofstriker38
      proofstriker38
      +1 yıl

Çok iyi kıralicr

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • proofstriker38
      proofstriker38
      +1 yıl

Tebrikler sana kolay gelsin

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Sana kaç tane lazim 😂

0
    13 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

10 yeter

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

Hepsi aynı anda 🙄

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Aynı anda değil farklı anlarda

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

Zamanla bikarsin ayol

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Neyden?

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

Erkekten

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Aynı erkeklerden sıkılırsam daha çok versinler

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

Cinsellikmi yasican

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hem cinsellik, hem aşk

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

Sonsuza dek bende cinsellik istiyom ama olur mu bakalim 🤷‍♂️

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Cennete gidersek olur

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

Dunyada cenneti yasaya yasaya cehennemlik olcam

Yorumla
  • Sefaumut
    Sefaumut Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.

Hayır maalesef imkansız

0
    4 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Sefaumut
      Sefaumut
      +1 yıl

Yani en son eşin kimse onunla beraber olucaksin oradada

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Yoo, öyle değil. Kadın dünyadaki hangi eşini isterse cennette onunla beraber olacak. Hadis var bununla ilgili.

Yorumla
    • Sefaumut
      Sefaumut
      +1 yıl

Eğer birden fazla evliyse hangisininisterse evet

Yorumla
  • IvarTheBoneless7
    IvarTheBoneless7 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Ayıp etmiş olursun

0
    1 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Kime?

Yorumla
  • Richardgör
    Richardgör Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

stok yok adam başı bi nuri alabiliyorsunuz

0
    5 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Tüh ya😁

Yorumla
    • Richardgör
      Richardgör
      +1 yıl

Artık idare edicen

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

😄😄

Yorumla
    • Richardgör
      Richardgör
      +1 yıl

Olmadı komşunun nurilerinden ödünç iste)

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Sana yok, sen küçükken kazana düştün

0
    1 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ne diyorsun ya

Yorumla
  • ziya070
    ziya070 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.

en fazla 3 isteyebilirsin

0
    3 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

3’e de razıyım ama nerden biliyorsun?

Yorumla
    • ziya070
      ziya070
      +1 yıl

3 tane delik varya. gerisi nerene napacak :)

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben grup istemiyorum ki

Yorumla
  • SeyyahFb34
    SeyyahFb34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Harem kurarsin

0
    0 Yorumla
  • Taciiiii s
    Taciiiii Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Bence verilir ya form falan doldur talep et

0
    0 Yorumla
  • Redstar_20
    Redstar_20 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 50%
    +1 yıl

1 neyine yetmez zalımın kızı😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Açik misin kapali misin

0
    15 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Neden sordun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Merak ettim

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Kapalıyım ama açılacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Açil ablam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ablam assagida birde sey yazmissin dini nikah kiyip bosanirim yazmissin olmuyor ama oyle mute nikahi sahih degil

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Muta nikahında erkek kadına para veriyor görüşme bitince. Ben para almazsam olmaz mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok ablam o kadar mi zordasin

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ve bir de süre belirleniyor. Süre belirlemeden sıkılınca boşanırız diye anlaşsak olmaz mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birini bul evlen

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Evet :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evinizi ama biraz sehirden uzak bir yere kur millet rahatsız olmasin

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Neden gizli yazıyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha rahat konusmak icin

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Takip eden sen misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

grup mu yapacaksınız

0
    6 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hayır, beni çok erkeğin sevmesini, beğenmesini ve çok erkekle seks yapmayı istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şu anda da yapabilirsin bunları cennete gitmene gerek yok

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ama haram

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

boş ver yap zevki çok guzel

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ahirette daha zevkli olacak cinsellik.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

beni verecekler sana bak gör

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ha cennet garanti öyle mi

0
    9 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

İmanlı ölen herkese garanti.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

daha ölmedin ama

• Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ahirete gidince bu soruyu soramam ki. Herkes cennete gitmek istediği için cennet hayali kurar ve bu yüzden orayı merak eder ben de bu yüzden sordum. Cennete gitmek istediğim için sordum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ahirette ne isteyeceğinide buradan kimden isteyip alabilirsin ki

• Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben ahirette isteyeceklerimi burada kimseden istemedim sadece soruma cevap arıyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gidip gelen olmamış ki kim bilecek

• Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ayet, hadis, rivayetlerden bilinir

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

oku bakalım varsa bize de söyle

• Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Tamam

• apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı.

Verilir

1
    5 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Cennette her istediğimiz olacak diye mi verilir dediniz

Yorumla
    • apro45
      apro45
      +1 yıl

sorularlaislamiyet.com/cennette-esime-huri-verilmek-zorunda-mi

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ama burada verilmeyeceği söyleniyor ve ataerkiden kaynaklı kadınlar hakkında yanlış bilgi veriliyor.

Yorumla
    • apro45
      apro45
      +1 yıl

Bilemem o kadarını

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Verilir dediğiniz için verileceğine dair bir kanıt beklemiştim o yüzden öyle dedim. İyi akşamlar.

Yorumla
  • Sancak31
    Sancak31 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Oraya gidebilirsen istersin

1
    0 Yorumla
  • Hyperxxx
    Hyperxxx Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı.

Verirler tabi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

burada da olur zateb

0
    0 Yorumla
  • yolcu3434
    yolcu3434 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı.

Cennete bı gotte tek derdin bu olsun

0
    0 Yorumla
  • devilish_humanity
    devilish_humanity Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

burada verırler ama cennette sanmıyorum

0
    14 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

burada yasak

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Neden cennette sanmıyosunuz

Yorumla
    • devilish_humanity
      devilish_humanity
      +1 yıl

oyle bır yer yok :)

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Bana göre var, size göre yok. Benim dinime göre cevap vermeniz gerekirdi.

Yorumla
    • devilish_humanity
      devilish_humanity
      +1 yıl

aynı dıne mensubuz :) ama cennette burası cehennemde burası ıster cennetı yasa ıster cehennemı

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hayır, aynı dine mensup değiliz. Sizin dininiz yok. Benim dinime göre cennet ve cehennem öldükten sonraki hayat.

Yorumla
    • devilish_humanity
      devilish_humanity
      +1 yıl

benı dınsızlıkle sucluyorsunuz halbukı benı tanımıyorsunuz su an sen kendı dınıne gore benım gunahımı alıyorsun ayrıca sorarım sıze cennetın var olduguna ınanıyorsun ve orada bırden fazla erkek ıstıyorsun :) amacın nedır cennette geup seks mı yapacaksın sen cennetı fuhuş evı mı sanıyorsun benım dınımde sızın gıbılerın cenette yerı yoktur.

Yorumla
    • devilish_humanity
      devilish_humanity
      +1 yıl

youtube.com/shorts/a2exlCgT_1U?si=IRmQJ7CdDLgJ9Rr_

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

İslam’a göre cennet vardır ve cennete inanmayan kafir olur kuranda yazdığı için. Cennet zevk yeridir bu yüzden orada cinsellik de var olduğundan dolayı kaç erkekle birlikte olacağımı merak ediyorum. Sen kendi kendine din yaratmışsın. Az önce cennetin olmadığını söylüyodun olmayan bir yer için orada yeri yok demen saçma

Yorumla
    • devilish_humanity
      devilish_humanity
      +1 yıl

bak guzelım kulaktan dolma bılgılerler gelme bana gıt kuranı oku ama arapca olarak oku ve arastır cunku turkce meallerı pek dogru degıl. ben umreye gıtmıs hac gorevını yapmıs kuranı arapca ve turkce mealıyle hatım ındırmıs bırı olarak dıyorum kı ınsanın dını vıcdanıdır. vıcdanın yoksa 5 vakıt namazda kılsan dının butun gereklerınıde yerıne getırsen bostur

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ben kulaktan dolma bilgilerle gelmiyorum zaten. Asıl sen Kur’an’ı oku. Kur’an’da cennet ve nimetleri apaçık yazar. Sen dini dine göre değil kendine göre yorumladığın için böyle konuşuyosun. “Din insanın vicdanıdır.” lafını ve tüm ibadetlerin boş olduğunu dinsizler söyler.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

100 kere umreye ve hacca da gitsen dediklerini umursamam çünkü İslam’a zıt.

Yorumla
    • devilish_humanity
      devilish_humanity
      +1 yıl

sen kımsın kı umursaman umrumda olsun cennet te cehennemde bu dunyadadır ıster yasamnını cennete cevırırsın ıster cehenneme okudugun kıtabın degıstırılmedıgını dusunuyorsan yanılıyorsun ben Allaha ınanıyorum sen kıme ınanıyorsun

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Umurunda olması için söylediğim kanısına nerden vardın? Sen gerçekten grizkalısın. Dediğin her şey kuranın zıttı. Kurandaki “cahilden yüz çevirin.” ayetini uygulayıp senle muhatap olmayı bırakıyorum.

Yorumla
  • Tugbi244
    Tugbi244 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Keşke ahahah

1
    1 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Verilir mi sizce?

Yorumla
  • Weltschmerzzz
    Weltschmerzzz Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

hayır

1
    1 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Neden ki

Yorumla
  • ag1979
    ag1979 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 84%
    +1 yıl

Bir tane yetmiyormu

0
    13 Yorumla
    • ag1979
      ag1979
      +1 yıl

Gurup mu yapacaksın

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Hayır, yapmayacağım. Grup yapmak gerekmiyor çok erkek olunca.

Yorumla
    • ag1979
      ag1979
      +1 yıl

İki erkek senin için idal

Yorumla
    • ag1979
      ag1979
      +1 yıl

Ama yaşın daha çok genc bu yaşta iki erkek grup anlayamadım 30 lu yaşlarda seni tutanak olsun

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Grup yapmayacağımı söyledim

Yorumla
    • ag1979
      ag1979
      +1 yıl

Gurup yapmasında birden fazla erkekle teke tek seks yapacağın açık

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Sonunda anladın

Yorumla
    • ag1979
      ag1979
      +1 yıl

Ne deyim zevk varsa yaşa

Yorumla
    • ag1979
      ag1979
      +1 yıl

Sana iyi siklimeler dilerim

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Sağ ol

Yorumla
    • ag1979
      ag1979
      +1 yıl

Umarım seni * iyi *

Yorumla
    • ag1979
      ag1979
      +1 yıl

Tatmin olmazsan haber ver

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

burada isteyebilirsin

0
    1 Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

İstenmez haram

Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Cennette birden fazla erkek istersem verilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler cennete huriler için mi girmek ister? 32 cevap verildi
Cennette erkeklere kadın varsa kadınlara niye kadınlara erkek yok? Ayrıca bu dünyada bile bende... 9 cevap verildi
Cennete erkekler için huriler var kadınlar içinde erkekler var mı? 36 cevap verildi
Nisanlim Onlarca Erkekle Yatmis, Ayrilmak istiyorum? 10 cevap verildi
Cennete giremeyen erkeklerin listesi? 16 cevap verildi
Cennette erkeklere 70 huri verilecekse kadınlara nuri verilecek mi? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨