Ben okb + depresyon hastasıyım. İlaçlar artık fayda etmiyor. Doktorum yatış önerdi. Ben de açıkçası ekt yapılsın unutmak istiyorum bu takıntıları. Ama benim yeni bir ilişkim var ve erkek arkadaşım psikolojik olarak hasta olduğumu bilmiyor. Şimdi hastaneye yatarsam ona ne diyeceğim? Ya onu da unutursam? Çok arada kaldım. Ayrılmak istemiyorum. Uzun zamandan sonra ilk defa birini sevdim. Ama bu psikolojik problemlerim izin vermiyor. Ona bunu söyleyemem asla. Sizce ben ne yapayım? Bir yanda sağlığım artık*ntihar eşiğine geldim bir yanda kalbim? Çok arada kaldım ne olur bir akıl verin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
OKB basite alıncak ertelenecek bişey değil tedavi edilmedikçe katlanarak büyüyor sen şu an ayrılmasan bile ilerde o senin takıntılarını farkedip ayrılmak isteyecektir hastalığın dahada ciddi boyuta gelmeden tedavi olmalısın. Bunu onunla konuşabilirsin bu bir özür değil kusur değil herkesin psikolojik sorunları var belki sana destek olacaktır hastaneye yattığında çok boşlukta hissediyosun onun sevgisi sana iyi gelecektir iki günde bir seni ziyarete gelse bile sana çok büyük katkısı olur moral için krizi fırsata çevir ne ayrıl ne tedavini geciktir anlat videolar izlet okut nasıl bi hastalık olduğunu anlasın seviyosa destek olacaktır sevmiyosa zaten eninde sonunda o seni bırakacak tedaviyi ne olursa olsun aksatma. Ayrıca EKT de hafıza kaybı olmaz ilk seanstan geldiğinde 10-15 dk bi kafan karışıyo bunalıklaşıyor sonra her şey yerine oturuyor. İlerde tekrar aşık olabilirsin ama bozulan sağlığını yerine getiremezsin psikolojik rahatsızlık, fiziksel rahatsızlıktan kötü ameliyat yok , röntgen yok, MR yok, tahlil yok, hastalığı bi tek sen yaşıyosun somut bi kanıtın yok. Sen iyi olmalısınki kendini anlatabilesin anlattığın kadar doktor yardımcı olabilir sana.
Ekt yaptırmak istiyorum. Unutmak istediğim travmam var. İlaç hiç bir şey fayda etmiyor yıllardır. Ekt ile geçmişini unutan çok kişi okudum. Keşke dediğin gibi olsa. Ama hiç sanmıyorum beni bu halde kabul edeceğini
Bu halde kabul etmeyeceğini düşünüyorsan hastalık ilerlediğinde hiç kabul etmez seçme şansın var mı ayrıca bu çok önemli bi hastalık yeni aşık olmuşsun zaten böyle bişey yüzünden hayatını riske atamazsın OKB zaten takıntı demek haddinden fazla bişeylere takmak şu an sevgilinede hissettiğinde bu tedavi olursan bu kadar ona bağlı olmadığını göreceksin kimseye bağlı değilsin ailen dışında herkes gelip geçici bu hastalık ilerleyince ailen bile sana tahammül edemiyor yeni bir aşk uğruna etrafındaki herkesten olma. Evet zor ama hasta yakınları içinde zor bi durum herkesin bi yere kadar sabrı oluyor maalesef. Sadece ilaç işe yaramaz terapide görmen lazım ama doktor yatış diyosa yatmalısın başka çaren yok.
Hemen anlatayım şimdi bir ip ve bir çuval bul ve çuvalın içine 5 tane kaldırım taşı koy sonra o çuval ve iple eminönü kadıköy vapuruna bin bacağına çuvalı bağla tam boğazın ortasındayken vapurdan atla
Yürü git be
Nedenki ayrılmak istemiyorsun ölmen daha mantıklı değil mi sana göre
Doğru olanı yap
İntiharı bırak
İstemiyorum zaten yapmak yaşamak istiyorum ama bu lanet okb işte