Ne yapmaliyim lütfen yardim edin?

Merhaba cok dertliyim uyuyamıyorum size bir sorum olacak lütfen cevaplar misiniz öncelikle kendimden bahsedeyim 24 yaşında 3 aylık evli tıp son sınıfta bir kızım eşimle internet üzerinden lisede tanıştık ve uzun yıllar sevgili jaldik sonrasinda yurtta kalmamak icin bu sene evlenmek istedim ve ailemi zor ikna etsem de evlendik lakin hayat hiç de umduğum gibi gitmedi. Onu cok seviyorum aslında onunla güzel anılar yaşadık yanında huzurlu hissediyorum ama bir sorun var ki para harcamayı hiç sevmiyor kendisi bilgisayar mühendisi ve iyi de kazanıyor ancak benim harcamalarına cok müdahale ediyor kuaföre kaşlarımı aldırmaya gitmem bile onun icin lüks lc waikikiden kiyafet aldım diye marka takıntım olduğunu söylüyor bir yorganimiz eksikti yorgan aldım diye niye önceden almadın ceyizinde yok muydu aklına gelmedi mi falan diyor. Masaj yaptirmaya gidebilir miyim dedim diye bu cok luks bunu isterken nasil yuzun kizarmadan bu kadar rahat isteyebiliyorsun diyor nişanlılik sürecinde de birçok şeyi aileme odetmeye çalıştı ve ben bu kadar maddiyata düşkün biri olduğunu ne yazikki göremedim. Her neyse daha bir cok olay var ben aslında yanında huzurluyum ama boşanmaya değer mi boyle biriyle ömür geçer mi sizce

Bir de başka bir ayrıntı var beni okulun başından beri seven bir çocuk var ve eşimle yasadigim olayların birazını ona anlatıyorum bu yaptıklarını cok saçma buluyorum ve beni gerçekten seviyor benimle evlenmek istiyor ve aşırı zengin birisi evlensem bile kabul edeceğini söylüyor sizce ne yapmalıyım onunla evlensem kendimi bilinmez bir kuyuya mi atmış olurum

Ne yapmaliyim lütfen yardim edin?