Evet yine üzgün sessiz hiç konuşmadan evden çıktım ve kapının önünde buraya yazıyorum geçenlerde kız kardeşim (15 yaşında) telefonundan Apple watchlara bakıyordu ve böyle ister gibi bakıyordu ben anlarım sanki parası varda alıcakmış gibi neyse çok içime oturdu ufak bir araştırmaya basladım ama fiyatlar çok yüksek ben (21 yaşında) daha yeni 2 yıllık mezun suandada çalışmayan biriyim ama neyse ufak bir param vardı (500) Şirinevler yayla daki telefoncuları dolanmaya basladım tek tek 10-15 mağaza gezdim (3 saat) tabi yüzümde bir gülümseme kardeşim mutlu olucak neyse en sonunda birtane bire bir baktığı Apple watcha benzeyen (çakması) bir saat buldum ama bana 600 dedi adama yalvar yakar 500 e aldım tabi cepte bir lira kalmadı 1 saatte eve yürüdüm yayladan haznedara eve girdim kardeşime selam verip mutlu mutlu büyük bir heyecanla verdim ama içeri oturdum bir anda beğenmedim bu ne ya diyip önüme attı neden diyince de ezikler gibi baştan ayaklarıma kadar süzdü somurtarak çok zoruma gitti yıkıldım ağzım kurudu böyle çok üzüldüm hemen evden çıktım şimdide kapının önünde yanlız oturuyorum gerçekten çok üzüldüm annem yanıma geldi konuşamadım olsun oğlum genç kızdır ne yapalım dedi bana biraz anlatmaya çalıştım ama neyse çok garipti keşke param olsaydı da orijinalini alabilseydim ama bilemedim bunu okuyan kişi zamanını aldıysan kusura bakma özür dilerim kardeşim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer