Arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım artık ikimiz de uzağız evet ama diyor ki bana mesafe her şeye engel ama konuşmayı da devam ettiriyor. Ben bu işi çözemedim gitti ya. Sizce neden böyle davranıyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaçan kovalanır biraz yazma
Hocam nereye kadar bu taktikler. Şöyle taktiksin bir şeyler yok mu önereceğin
sonuna kadar :) Ben olsam yazmam çatlasın biraz meraktan, sana yazmıyorsa zaten senle ilgili bir düşüncesi yoktur bunu da kabullenmiş olursun
Ben bıktım bu taktik maktik işlerinden artık. Bu ilişki işleri ne kadar zormuş ya. Çocuk olmak vardı şu an
Sevme kızım yanarsın dedi annem diye bir şarkı vardı onu sana armağan ediyorum :)
Yalnız kaldı ve sana sariyor
Ben onun kuklası mıyım bana sarıyor
maalesef
Benim suçum günahım ne benimle sevgili olamayacaksa böyle bir şey istemiyorsa neden konuşmaya devam edip canım canım iş yapıyor
Yasin kaç senin
Neden soruyorsun
Benlik bir durum yok
Farkındayım sana bir şey demiyorum zaten. bu sohbette merak ettiğin şey neden yaş oldu
Yaşlar onemli cunku
Yaşı benden büyük ya
Anlasildi
Bu kişi benimle c*nsellik de konuşmak istedi madem yaş farkı her şeye engel. C*nsellik konuşurken neden yaş farkı önemli olmuyor. Ben nefret ettim artık bu erkeklerden. Siz güzel kızlara bakın tamam mı? Sizi ortada yapayalnız bırakan canım kızları siz sevmeye devam edin aptallar. Bizim gibi insan gibi seven kızları görmeyin gidin nerede o****u var gidin onlara aşık olun. Sizin yatacak yeriniz yok. Senin için demiyorum hemen atarlanma.
Tamamda biseylerin doğası var. Sen sevilmek istiyosun. Tamam diğer hislerinde olabilir bana kızma cidden
Abicim sorun cinsellik istemeniz değil ki. Ben benim konuştuğum bu çocuğun zamanında başka kızlara böyle şeyler yazdığını s*ksting yaptığını biliyorum. Mesele cinselliği istemesi değil mesele cinselliği önüne gelen her karı kızla istemesi ve doyumsuz olması mesele.
Bunun için zaman gerek. Eğer seni hayatında istiyosa güven vermeli seni hayatının odak noktasına koymalı
Offf bıktım ya bıktım
Dur hemen sende isyan etme
Ben isyan etmeyeyim de kim etsin kardeş
Seni nasil sakinlestirelim
Mesafe ne kadar uzak?
İstanbul Adana
Sanırım burada seni umutlandirmak (ciddi olmanı) istemiyor belki ilerde olabiliriz diyede arayi açmak istemiyor
Ben böyle düşünüyorum
İlerde olabiliriz diyen adam bunu baştan söylemez belliki istemiyor
Adaletini skeyim dünya
Sen nasıl tanistin bu kadar mesafe varken sosyal medyadan mi?
Evet
Sağlık olsun ne diyeyim
İstersen beni t a k i p et arada konuşuruz
Yaklaşık 10 aydır konuşuyoruz ilk aylarda böyle demişti ama dediğim gibi konuşmayı bitirmedik hala konuşuyoruz. Kaç kere konuşmayı bırakmayı denedim ama bitiremedim. Offff delirecem
Anlıyorum seni dediğim gibi konuşmak istersen bana yazabilirsin ve yazdıkça ona yazmak istemiceksin.
İyi geceler
Saol, Bu hayatta sana başarılar diliyorum 👍👍
Sağ ol sana da Aslan parçası
Saol kuzum :)))