Bu kız ego tatmini mi yapıyor?

Benim sevgilim var çalıştığım yerdede bir kızla çay içmeye gittik ben bu kıza mesaj attıydım ilginç bişey yazdıydım sonra ama dedimki benim lişkim var kızlada çay içmeye gidince bu muhabbet açıldı bende sana yürüdüğümümü düşündün dedim buda evet dedi sonrada kız arkadaşım var bak sana yürümüyom demeye getirdin dedi sonra dedimki sen hala yürüdüğümü düşünüyon galiba felan neyse muhabbet saçma yerlere gitti buna dedim sen kesin beni hoş çocuk felan diye düşündün ilk gördüğünde diyom kabul etti bu sonra habire değiştiriyo söylediği şeyleri felan bende sinirlendim neyse ertesi gün yine yürüdük bunla bana diyor sen kötü bir insansın bana yürüdün kız arkadaşını aldattın felan bende o zaman sende kötüsün diyom o da ben iyiyim demedim diyor sonra ben sana bakmam felan diyor çirkinsin ayağı bende yalan söylüyon dedim benle cilveleştin vs dedim gönül eğlendirdik karşılıklı dedim sinirlendi bu en son muhabbet sevgilim olmasa sen benle olmak isterdin dedim. Sevgilin olmasa ayrı felan yaptı. Bu arada yeminle kıza yürümüyom ama böyle düşüncelerini anlayım diye biraz rol kestim. Bu kız napmaya çalışıyo ben çözemedim ama bu arada kötülükten değil anlamaya çalışıyom niyeti sizce napmaya çalışıyo? Sana ilgim var senden hoşlandım felan demiyo asla öylr şryleri yok zorluyom gene demiyo

Bu kız ego tatmini mi yapıyor?