@nebilimaman oo hanım efendi siz buralardamıydını saygılar sevgiler Tabi Efendim saygılar ama kanka bu soru sormak olmuyorki illa bu cevap demek bence yanlık sonuçta seçme seçilme haklarımız var hakları ihlal etmiş
@nebilimaman kanka erkekler fazla konuşmayı sevmez Kadınlarda konuşmayı sever ve Evin direği erkek olabilir ama Aile kurucusu hep kadın dır Bu yüzden bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Haklı mı olacağız akıllı mı?
Bir kadının haksız olma ihtimali yok çünkü yani var ama yok😂😂
Kadın haklı çıkar erkek haklı çıkmışsa bu kadın erkeğin haklı çıkmadını istediği içindir
Ağzı laf yapan ve manüpülatif olan taraf muhtemelen
Ben haklı olmayı isterim ama genelde haksız çıkarım nasıl oluyor bu iş
Tabiki kadın kazanır 😅
https://youtube. com/shorts/ZL81nEGFJRo? si=LAtPvbyEKZN9AvQK
kadın her zaman haklıdır. haklı olmasa bile haklı kabul edilmelidir. olgun erkekler bu evrensel yasayı bilir ve hayat böyle böyle güzelleşir.
kadının haksız olduğu her ilişkide erkek net bir şekilde aldatır.
Kim laf cambazı ise o haklı çıkıyor
Diğer seçeneğe bakmadan kadın hakli çıkar dedim 2. secenekte öyleymiş zaten kadın her zaman hakli çıkar
Kim daha çok seviyorsa haklı olsa bile karşı tarafı kırmamak için haksızdir
Haklı cıksak ne olacak ki beş dakka sonra aynısını yapıyor o yuzden tartışmaya girilmez bence
Kadın haklı çıkmanın bir yolunu bulur. Haksız olsa bile.
Kadın baskın çıkar
İkisi arasında kaldım
Ben de
Özrü ilk dileyen haklıdır jdjdjd
Kadın haklı çıkarir kendini.
kanka başka seçenek bırakmamışsın tebrikler
gercekler
@nebilimaman oo hanım efendi siz buralardamıydını saygılar sevgiler Tabi Efendim saygılar ama kanka bu soru sormak olmuyorki illa bu cevap demek bence yanlık sonuçta seçme seçilme haklarımız var hakları ihlal etmiş
siradan bi anket secme secilme hakkina nerden gittin ya ksowjdowjzks
@nebilimaman kanka düşüncenin kalıp alması gibi her şey zamanla değişir ve gelişir canımın içi buradan geldi tam olarak
yani genel olarak hep kadinlar hakli ya erkekler cok uzatmak istemiyo ya da cidden hakli olduklari icin o yuzdendir
@nebilimaman kanka erkekler fazla konuşmayı sevmez Kadınlarda konuşmayı sever ve Evin direği erkek olabilir ama Aile kurucusu hep kadın dır Bu yüzden bence
Hangisi daha baskınsa.
@Miray_0003 vay bee
İki seçeneğede kadın haklı çıkar yazmışsınız😂
Kadınları alt etmek zordur sksldkfkslfkfk
Şıklar harika😂
Biz yani kadinlar
Kadın tabiki 😁
Kadınlar