Aşk İlişkileri "Güzelliğin göz kamaştırıcı ama boyun çok kısa bu yüzden senden ayrılma vakti geldi" diyen sevgiline cevabın ne olurdu? Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güzel olmanıza rağmen boyunuzun kısa olması yüzünden senden ayrılmak isteyen sevgiline cevabın ne olur? Güncellemeler+1 yıl Güncel "Güzelliğin göz kamaştırıcı ama boyun çok kısa bu yüzden senden ayrılma vakti geldi" diyen sevgiline cevabın ne olurdu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Ayrılırım. sadece tepkim bundan başkası olamaz. 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Geldiği yere geri gönderirim. Cehenneminnn taaaa 7 kat dibine gitsin 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl 👏👏 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl E sevgili olmadan 1.90'dım da çamaşır makinasında 90 derecede yıkanıp çektim mi AWK.. 1 0 Yorumla
Maışmak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Lan soruyu s.. et. in o fotodaki ne öyle maşallah 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kızarmış piner sopayla dövülmeli 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl defol o zaman derim ve bu son sözüm olur 1 0 Yorumla
crrayzgirls Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Açıklama yok direk defolup gidebilir 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Kovar misin aninda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrılırım. sadece tepkim bundan başkası olamaz.
Geldiği yere geri gönderirim.
Cehenneminnn taaaa 7 kat dibine gitsin
👏👏
E sevgili olmadan 1.90'dım da çamaşır makinasında 90 derecede yıkanıp çektim mi AWK..
Lan soruyu s.. et. in o fotodaki ne öyle maşallah
Kızarmış piner sopayla dövülmeli
defol o zaman derim ve bu son sözüm olur
Sktri çek dostum bekleme
Açıklama yok direk defolup gidebilir
Kovar misin aninda