Karımı tekrar nasıl kazanabilirim?

Karımi kayıp mi ettim Biz 6 senedir evliyiz ben ne de olsa evliyiz diye çok eşime ilgi göstermedim eşim çok emektar birisi bir şey için çok uğraşır ve her şeyi herkese anlatmak ister. Bana anlattığında ben hiç dinlemiyordum bile o da zaten yarısını anlattıktan sonra susuyordu. İşinde çok çok yükseldi ben onun karşısında allahım karımı benden üstün etme diye dualar ettim gün içinde beni en az beş kere arar halimi hatrımı sorardı ben de meşgulüm diye bağırırdım yüzüne kapatırdım çoğu zaman. İşten gelip beş çeşit ortaya yemek koyardı bir kere eline sağlık demedim hep alttan alan olumlu pozitif biriydi bu seneye kadar hep böyle oldu. Eşimin İş yerinde bir tane Erkan diye bir çocuk var ona başarısını ve ne kadar mutlu olduğunu anlatıyordu o adamda dinliyordu eşim çok heyecanlıydı halbuki ne kadar mutluymuş gözlerinin içi parlıyordu resmen eşim bana artık hiçbir şey anlatmıyor geçiştiriyor yemekleri eskisi kadar özenli yapmıyor bana eskisi gibi gülmüyor alttan almıyor tahammül edemiyor onu aileme de çok ezdirdim ailemle de görüşmek istemiyor gün içinde beni sadece gelecek misin yemek yapayım mı demek için arıyor sesinde bir donukluk soğukluk önceden çok cilveliydi çok neşeliydi şimdi bana karşı kırk kat yabancı gibi cinsllik bile istemiyor ben önceden genelde kendimi düşünen biriydim sadece bir kaç kez benimle konuştu ama yine umrumda olmadı. Eşim beni aldatmıyor ondan eminim çok kaliteli bir kadın ama sanırım ben onu duygusal anlamda kaybettim şimdi teşekkür etsem bile çok şaşırıyor benimle vakit geçirmek istemiyor her şey için çok mu geç eşimi nasıl kazanabilirim tekrar onu çok seviyorum

Karımı tekrar nasıl kazanabilirim?