Lütfen yazımı okuyun çıkmaz içersindeyım.
Arkadaşlar 1 yıldır taylanddayım. Taylandlı sevgilim birbirimizi seviyoruz.
Fakat 6-7 aydır işsizim. Her hangi bir gelirim yok. İş ilanlarına baktım fakat yaabancı birinin burada iş bulması cok zor. İş bulabilsem bile her yıl vize uzatmaya 50.000tl para gidiyor.
Kız arkadaşımın 2. evinde kalıyorum. Kendisi evlenip boşanmış cocukları var. Ailesi beni biliyor fakat onun kaldıgı evde kalamıyorum sorunu bılmıyorum evlenmeyi vb düşünmüyor.
Yukarıda durumu kısaca özetledım tek carem amerika gitme şansımı kullanmak hayatımı kurtarmak olduğunu düşünüyorum. Eğer taylanda bu şekil kalmaya devam edersem birikimim bitecek. Kız arkadaşımın durumu cok iyi parası vb var fakat ben hiç bir kimseden ailem dahil bana sadaka ya da bir para vermesını bekleyecek karakter değilim.
Burada aylık 20bin tl de kazansam kendime ne birikim yapabılecem nede diger insanlara bir şey katabilecem. Kız arkadaşim benımle amerika gelemez hayatı cocukları herşeyi burada lütfen akıl verın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zor olsa da bu hayatta yalnızsın reis. Kendini düşün, ileride nasıl daha iyi olacaksan öyle yap.
mantık öyle diyor valla ama kalp işte. Göz görmeyince kalpde bir süre sonra alışır diye umit ediyorum. Duygusal anlamda coktum acıkcası
Oğlum sen kaşar olmuşsun. Evli çocuklu Taylandlı senin derdin para yıkılacak yer arıyorsun
kimsenin cebındekı paranın derdınde degılım. Şuana kadar kendi birikimimden harcadım kımseden parada kabul etmem
Belli çocuklu Tayland lı bir kadınla evlenmeyi düşünmenden belli
Kanka bi kiz bulda bende gelim yurt disina
kız cok varda gelecek sıkıntı amerika geçmeye çalışıcam buradan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!