Sevgilim hala öğrenci, bu bizim ilişkimizde denge farklılığı yaratır mı?

O mezuna kaldı ben uzaktan okuyorum izmirden. Ve asgariye yakın maas alıyorum kendisi dersanede ve ailevi sorunları var aile sanırım iyi dersaneye gönderdide para harclık dısında vermiyor ve ne olsa param yok a getiriyor birkaç kere para ister gibide oldu vazgeçti. Acıtasyon yapıyor istese vericem ama istemiyor bide moodumu düşürüyor. Onunla gezmek eğlenmek yiyip içmek istiyorum parası umurumda değilki benim param onun parası ama gelinde anlatın.. Artık iş yemeği yemekten ve evde kuru fasulye çorba bulgur yemekten içim şişti midem bulanıyor doğru düzgün beslenemiyorum benim canım bir tatilimde hamburger yemek istiyor pahalı diyor o yemeyince bende vazgeçiyorum. En paralı sensin dedi tamam dedi ben bizle anı biriktirmek istiyorum sadece sonra ağlamaya baslayınca sinirden özür diliyor ama kırılan hevesim var 2 aydır bir kere ona pasta aldım 2. Ayımızı kutlamak için ben pasta sevmiyorum dedi tüm gün kırılan hevesimle neyse ver kardeşime veririm dedi zaten almasan evede aldım bu çöpe gider fazla dedim sen nimeti nasıl çöpe atarsın dedi onun lafın gereği söyledim Çünkü söyledikleri beni hem kırdı hem sinir etti. İlişkide ne gibi sorunlar yaşayacağız ileride de bilmiyorum üniversiteye gitsede muhtemelen beni bırakır diye düşünüyorum ama geleceği düşünüp suanı berbat etmek istemiyorum ben sonuna kadar devam etmek istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Sonra bişey söylediğimde erkekliğe gurura getiriyor kapat konuyu diyor. Elimden bişey gelmiyor bu beni Hem huzursuz hemde mutsuz ediyor ama çalısmasamda ben sıkıntıya giriyorum. Ailem bana hiçbir konuda destek vermiyor sevgilimin sevgiside benim ihtiyaclarımı karsılamamada yetmiyor. O beni terk ettiği süreçte inat olsun uğruna çalıstım Şu an bırakmak istemiyorum işimde gayet mutluyum dersle beraber götürüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
O koç ben akrep burcuyum. Uyumumuza baktım zaten olmuyor onun yönetme tarafı bana zıt geliyor ikimizde çok farklıyız. İkimizde üzünce üzüyoruz birde beni kıskandırmaya çalısıyor akrep tarafım onu sokuyor adamı öfkeden ağlattım sabah barıstık. Sadece o toksik değil benimde elbet olumsuz taraflarım var fakat ona olan sevgim canımdan da öte beni aldatmadığı sürece hep arkasında olduğumu söyledim ama yardım falanda talep etmiyor benden
Sevgilim hala öğrenci, bu bizim ilişkimizde denge farklılığı yaratır mı?