tercihiniz kapalı kız mı açık kız mı (evlilikte ve ya sevgililik durumunda)
Cevabın nedir?
+1 yılSevgililikte açık, evlenince kapalı tercih ediyorum diyen erkekleri umarım kapalı bayanlar tercih etmez. Hatta hiçkimse tercih etmesin böyle mantığa sahip insanları.
83 Yorumla
Soran+1 yıloda farklı bir durum henüz bende çözemedim
- +1 yıl
Kızla cıddı bır munasebetı yoksa erkegın evlenınce kapanmanı ıstıyorum demesının neresı sacma?
Yanı kapalı kızlarla evlenecek erkekler sadece kapalılarlamı ask yasayabılır? - +1 yıl
Kastettiğim şeyi anlamadığınızı düşünüyorum @Kuralsiz49
En İyi Cevaplar
adama sormuslar "bir kadinda en cok neye dikkat edersin?" diye,
"saclarina" demis,
"nasil görünmeli?" diye sormuslar
adam "görünmemeli" demis.152 Yorumla
Önceden uzaktan yakından bakmazdım ama bazılarına acayip yakışıyor o yüzden fikrim değişti zamanla şu an fark etmez ama kapalı olursa daha iyi tabii :))
50 Yorumla
kapalı ya da açık fark etmez... Namuslu, adaplı, edepli, erkeğini sevecek, iffetli kızlar iyidir...
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://hizliresim.com/MP5qaN bence hangisinden bahsettiğin önemli bu konuda..
13 Yorumla
Soran+1 yılsenin tercihin hangisi
- +1 yıl
şu an öyle bir devirdeyizki başıörtülü başörtülü ve açık bayanları ayırt edemiyoruz.
Artık Kapalı ya da açık diye ayırt etmeyi bıraktım. ALLAH bizleri namusuna düşkün insanlarla karşılaştırsın diyorum. AMa gerçekten başörtülü yani tesettürlü bayanlar bir çok konuda üstün...
Soran+1 yılamin
Aşağıda yorumları okudumda çok komik gülünç yorumlar var gerçekten :) Benden uzak dursun diyenler var yahu kadın senle evli makjaylanıp süslenip çıkacak dışarı elin abazaları aç aç bakacak bu resmen geniş mezhepliliktir. Ben kapansın kapanmasın karışmam baş örtüsününde çekicilikle ilgisi yok dini bir örtü çekicilikle kıyaslanamaz. Ha bunun tutkunları var fetişistler baş örtülü kızlara aşırı zaafları var nette araştır çıkar. Ben karışmazdım açsın kapatsın ama içimde olanda kapalı olmasından yana.
40 YorumlaYorumların genelinden de anlaşılacağı gibi erkeklerin isteği klasik. Ben evlene kadar her haltı yiyeyim ama evleneceğim kadının eline erkek eli değmemiş oksun... oldu paşam başka... davul bile dengi dengine...
81 Yorumla- +1 yıl
Aynn katiliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görüntü insanı feci şekilde aldatır. Ne kapalılar var yüzüne tükürsen azdır; ne açıklar var baş tacıdır... Bunlar yanlış kıstaslar. Evlenmek için karaktere bakılır. Ha evlendikten sonra eşimin kapanmasını isterim tabi...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin giyimine saygı duyarım şu kendini kapalı sanan biçimsizler değilde gerçekten hakkıyla kapanan hanımlar çok ilgimi çekiyo bitanesiyle evlensemmi ne :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. ya ne biliyim bazı kapalı kızlar var ay parçası öyle hoşuma gidiyorki sanki kalplerinin güzellikleri yüzlerine düşmüş bazıları hiçbir anlam ifade etmiyor ama bazılar tapılası güzellik ve edepteler seviyorum onları umarım onlardan birine ömrümü adama fırsatı bulurum iyi akşamlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılGiyimi kuşamına göre insanlari degerlendirmemeliyiz bence ama genelde kapali kizlar dinlerine daha cok baglidir. Tabi gosteris icin kapananlari saymiyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. dış görünüş değil vicdan gönül meselesi bu evlilik ya da sevgili dışı kapalı olması pek bir şey ifade etmez iç güzellik dışa vurmadıkça.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapalı kızlar cinselliği çok büyük bir günah ve aşırı kirlenme olarak yorumluyor. Evlendikten sonra da eşlerine yaklaşmayabiliyorlar. 30 yaşına kadar bunun olağanüstü kötü bir şey olduğunu düşünen bir kız gerdek gecesinde bir anda değişecemez... yine de kirlendiğini düşünür.. kocası bile olsa... bu evlilik hayatına ciddi bir darbedir
40 Yorumlalaf olsun diye kapanan kız oranı artıyor buda erkeklerın bu tip kızlara ilgi gösterdiğini kanıtlıyor bence farketmez düsgün karekterli olması ilk tercihimdir :)
50 Yorumlagenelleme yapmıyim ama bu devirde kapalılarında açıklardan pek bir farkı olmadığını görüyorum onun için açık kız tercihimdir ama öyle dekolte veya dar falan giydirmem
44 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalilik. veya aciklik bunun önemi yokkk... Herkesn karakterine bağlı bsey ne kapalilar var aciklardan beterler
Bide dininde olan gerçekten kapalilign hakkini verenlerde var ama bu insanin karakterinde bitiyor bazi aciklarda gerçekten dürüst düzgün oluyor bazilari ise cok kötü oluyor
Erkek olsaydım insanin gönül guzelligine bakar acik veya kapali diye ayirt etmezdm10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. İsteyen kapansın ama mümkün mertebe benden uzak durmaları tercih meselemdir!
50 Yorumla
+1 yılkapalı, dindar mümin kız flört etmez kapalı kızla sevgililik değil evlilik düşünülür
60 YorumlaKapalı Kızlardan Buz Gibi Soğurum Tayipçi Gibi Geliyorlar Bana Biz İzmirliyiz Sevmeyiz Böyle Şeyleri... İnsanları Sınıflandırmak Yanlıştır Kapalı Dinci... Açık Günahkar Bizde Her İnsan Eşittir İnsan Olsun Yeter...
126 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka esitlikle. sen konuyu degistiriyosun
Soran+1 yılben burada eşitlikten bahsetmiyorum ki tercihten bahsediyorum bizde derken kısmıda ayrı bir durum zaten biz uzaylımıyız sizi bizimi var izmiri istanbulu erzurumumu var ya bu işin insan heryerde değerlidir benim sorum kapalımı açıkmı tercihiydi sen farklı bir boyuta taşımızsın olayı
- +1 yıl
Kapalıları sevmeyiz biz izmirliyiz demişsin sonra sınıflandırma yanlış demişsin ee en başta yaptığın ne? Kendinle çelişiyorsun. Kapalılar da size bayılıyodu sanki buz gibi soğurmus pehh sen sevsen ne sevmesen ne bağnaz adam seni
- +1 yıl
Helal
+1 yılçok kapalı kız görüyorumda hanım hanımcık olanı nadir kapalı olsa iyi olur ama ilk önce edepli ve güvenlir olsun açık olsada önemi yok.
30 Yorumlakapalılar daha mı seksi geliyor ya da da mı fantezi
15 Yorumla- +1 yıl
daha akıllı
Soran+1 yılnasıl yani @Kuralsiz49 ?
- +1 yıl
1-0 önde baslıyorlar akılları varsa 2-0 yaparlar durumu ama bazıları - 100e kadar düsürüyor
Mesela hacca gıden bırısının gıtmeyen bırısıne göre ahlak bakımından avantajlı oldugunu bılmıyor muyuz?
Soran+1 yılhaz bir ibadettir farz dır ama kişisine göre ahlak başka birşeydir
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Kapalı. Simdi cikipta kapalılarinda ne olduğunu biliyoruz muhabbeti yapmayın.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Evlenmek için bu kriterlere bakanla zaten evlenilmez
70 Yorumla
+1 yılKapali kizmi kaldi ya yarikapali denilir onlara. Neyse beni ilgilendirnez :)
50 YorumlaEvlenme konusunda kapalı tercih ederim, yani öyle olsun isterim
20 Yorumlaya kapalı olupda tayt giyinip aşırı makyaj yapanıda var ama. bana farketmez açık derkende aşırı açık olmasada olur yani
10 YorumlaBir erkek olsaydım, kapalı kızlar dikkatimi çekmezdi acıkcası.
711 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Sen ne arıyorsun bunu sorgula önce :D
- +1 yıl
:D hı hı, hı hı
- +1 yıl
Amaç zaten dikkat çekmemek , hatlarını belli etmeyen şekilde giyinmek tesettürde.. dikkat çekmiyor diye nasıl itici olduğu kanaatine varabiliyosun? Dikkat çekme çabalarındakilere de attention whore deniyor Türkçesini yazmıyorum zira pek iyi anlama gelmiyo ;)
- +1 yıl
Ulan bende bunu diyorum ya, nasıl ilgi çeksin işte. heryeri kapalı.- Dikkat cekmıyor diye itici demiyorum ben? Başı örtmenin itici oldugundan bahsedıyorum. Aşırı derece itici o başörtüleriniz. Herkesin kendi görüşü ben sevmıyorum. her açık saçık giyinen *rospu k*aşar değil bu arada. Başı kapalı ne o*ospular tanıyorum. Dikkat çekmek isteyen bir insana kötü gözlede bakamazsın aptal olma. @Angaralıvampirella
- +1 yıl
Senin kadar itici değil emin ol buna , aptal kimmiş öteki tarafta görürsün çok bilmiş. Her açık o* veya kaşar gibi bişey ima etmedim ben, dikkat çekmek için her yolu deneyene lafım.
- +1 yıl
Benim kadar itici değil mi? Cocuk musun ya.. Neye göre söylüyorsun bunu beyinsiz.. öteki taraf falan bu ne ya? Gerizekalı. Benim başımı kapatıp kapatmamam seni ilgilendirmez. Dikkat çekmek için her yolu deneyen insan diyosun, o açık saçıkta giyinir. Sen ona laf ediyorsun işte. Siz varya, istediğiniz kıyafetleri giyip istediğiniz gibi davranamıyosunuz ya ondan bu. Sen başını kapatıncada dindar biri sanma kendini. Namazını kılıyormusun, ibadet ediyormusun.. Ya bir uza korkuluk. Başı kapalı olanlar aslında hepiniz bir şeytansınız @Angaralıvampirella
- +1 yıl
Itici olduğun konuşma tarzindan belli tanımaya gerek yok, ha başörtüsünü kullanarak bana hakaret ettiğini sanmışsın da komiksin sadece. Kapalı değilim buna rağmen bazıları gibi mal meydanda gezmiyorum , çoğunun amaç ortada zaten. burada kinini kustun içindeki pislikleri döktün agresif şey git kasaba sinirlerini aldır kimse senin sinirine katlanmak zorunda değil. Ayrıca ibadetimi mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum bilip bilmeden konuşmak huy olmuş sende. ister başını kapa ister kapama beni cidden ilgilendirmez ve buna yönelik fikir beyan ettiğimi de sanmıyorum yazdıklarımı başka yerlerinle okuma. Yoluna bak şimdi seviyesiz
Hiç ilgimi çekmiyor nedense :S Bilmiyorum neden ama...
10 YorumlaBenim hiç dikkatimi çekmiyor şahsen kesinlikle bu konuyu eleştirmiyorum herkesin kendi inancı ve tercihi tabiki ama ben evleneceğim kişinin açık olmasını isterim kapalılardan hoşlanmıyorum
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Ben saça önem veririm kadında. Saçını görmeden bir kadını beğenebileceğimi sanmıyorum..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılaçık ya da kapalı frktmez her kapalı kızlada cıddı oluncak dıe bısey yok
20 Yorumla Sıkıldım ya bu bugün kaçıncı kapalı sorusu laf yetiştiremicem artık =)
20 Yorumla
+1 yılBen fazla acik olmayan en acik dar pantolon tshirt goyen kizlarla ilgilenirim
10 Yorumla
+1 yıltercihen kapalı olmayan bir bayan ki ztn sevgilim kapalı biri değil
10 YorumlaG. tu açık başı kapalı olmadığı sürece kapalı olabilir :)
00 Yorumlabenim kapalılara zaafım var :D o yüzden kapalı olsa iyi olur benim için ama açıkta olabilir kararsızım
00 Yorumla
+1 yılsevgilikte açık kız ama evleneceğim kız kapalı olacak
29 Yorumla- +1 yıl
kapalı kızlarla öpüşmedir cart curttur ikna etmek sıkıntı açıklar sen istemeden yapıyo zaten ondan açıklarla sevgili kapalılarla evlilik. şimdiden verceğin cevap ürkütüyo beni asffdjjhgf @red_hat
- +1 yıl
nemsinin arkadaşı olmasaydın yazardım sana ,) @red_hat
- +1 yıl
ee napayımmm benim de bitanem var @nemsi.. ben hava atıyomuyum babyyyy @red_hat
- +1 yıl
var aslında da ben güzelliği ikinci plana atıyorum babyy hissettirdiklerine bakarım öncelik @red_hat
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Çok önemli değil kapalı olmasını tercih ederim ama huyu suyu daha önemli bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Tercihen açık, kapalılar bana itici geliyor.
83 Yorumla- +1 yıl
Sende çok iticisin ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. öyle hastasıyım falan diyemem. kapalı açık da farketmez. tipim olan her kız ilgimi çekebilir
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte kapalı diye düşünürdüm eskiden şimdi iyi olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ilgimi çekiyor ama bir kapalı kızla asla yakınlaşmadım
11 Yorumla- +1 yıl
İstesende yakinlasamazsin xaten. kiz bosuna kapanmiyo
+1 yılEvleneceksem kapalı,
Sevgiliyse açık,
Her anlamda.20 YorumlaHem acık hem kapalı yani ortası. Bakıyorum da kimse ortasını bulamıyor nedense..
00 Yorumlaİkisinde de karakter önemli, gerisi teferruat kendi bileceği iş..
10 Yorumla
+1 yılgönlü açık ve güzel olanlar daha çok ilgimi çekiyor
10 Yorumlaevlilikte kapalı kadın tercihim aslında
10 Yorumla
+1 yılsevsin değer versin açık kapalı önemli değil açık ise ileride kapanabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olupta güzel vücutlarını tesir edenler ilgi çeke r
00 Yorumla kapalılarda ayrı bir hava var
40 Yorumla
+1 yıledebiyle tesettür giyenler.
31 Yorumla- +1 yıl
evlilikte.
+1 yılHer türlü tercihim açık kız. Kapalilara güvenim yok
211 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Ben kapalı kızla da çıktım aciklada. bu. konuda çok yoğun tecrübe ve görüşlerim var. Kapalı ve açık kızın aile yapısına inen ve. kapalı ve açık kızla gelecekte yaşanabilecek herşey adina. Yani kısacası açık kız tercihim. Açık dediğim açık saçık değil
- +1 yıl
InsAllah bir acikla sevgili olursun sana boynuzu ttakar sende gorursun. gununu kapalilara guveni yokmus eger gerceten hakjiyla kapanan Allahtan kirkan biriyle sevgili olsaydin boyle dusnmetdin hos dindar kiz sevgili olmaz kimseyle o ayri mesele..
- +1 yıl
Sordun cevap verdim niye kiziyon. Bu. benim görüşüm, sorma o zaman kardeşim. Benim fikrim bu evet Kapalilara güvenim yok güvenmek zorundamiyim. Niye betdua ediyorsun bana? İste sende kapalisin demekki. Sırf kapalı istemiyorum dedim diye bana sevgilimin beni aldatmasi betduasini ettin. Bu yüzden güvenim yok. Dünya görüşleri dar.
Soran+1 yılhoooop hop ben atmadım yorumu ya soran değil o dikkat et
Soran+1 yılben kimseye birşey demedim
- +1 yıl
Bn tecrubelerimle hatalarmla insanlari ayirmam onyargili olmam bu benm hatamdir cunku niyetm kitu degl buyuk konusuyorsn
- +1 yıl
Kapali istemiyorsn diye bedfua etmedim bir iki kasarla cikms olman butn kapalilarn noyle oldugnu idda etme hakki vermiyr rsana darkafali oln sizsiniz soruyu ben sormadm
- +1 yıl
Kapalilr namussuz demedim genelleme yapmadım ben BEN KAPALİLARA GÜVENMİYORUM dedim. Birdaha oku istersen. Bu benim özgür fikrim. Kimseye hakatet yok bunda
- +1 yıl
Ayrıca pardon soran :)
- +1 yıl
Sen yazdigigini bir daha okurmusun ne yazdigini bile bilmiyorsun.'Kapalilara güvenim yok' ne demek.. Tecrublernize aciklarin da katilmasi dilegiyle esen kalin :)
+1 yılTesettürlü olsa da olur olmasa da olur
10 YorumlaKapalılar pek ilgimi çekmiyor açıkcası
50 YorumlaHayııır.. itici geliyor.
60 Yorumla
+1 yılinsanlar artık fantezi için kapanıyor çok garip
40 YorumlaEvlendigimde eşimin kapalı olmasını isterdim
10 Yorumla
+1 yılHeşeyde kapalı kızlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeyni, kalbi ve dünyası kapalı olmasın yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGö##ü açik kalbi temiz olsun derler :)))
30 Yorumlahayır tam tersi daha itici geliyor
40 Yorumla
+1 yılEvet benim daha çok ilgimi çekiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılkapalı sevmem acık severım
40 Yorumla hayır hiçte tam tersi hatta
15 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılne alaka
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi