Kapalı kadınlar daha çok ilgi çeker annem mesela Kapalı sevgilim vardı benim işte Endonezya’da onu çok istemişti gelini olarak ama şimdi mesajlara cevap vermeyi kesince artık ondan da vazgeçtik
Kapalıydı eğitimli kızdı finans şirketinde çalışan biriydi ve benimle evlendikten sonra çalışmam ben çocuk bakarım diyordu kız annemin kriterlerine uyuyordu
Ben iş bulamadığım için evlenemedik siyasi seçimlerin sonuçları bütün durumumu etkiledi olumsuz olarak ve düşün akrabamın biri Özgür Özel ile fotoğrafı var İBB’de iş bulamadım yani torpil ile girenler oldu belediyeye ama ben torpilim olmasına rağmen kullanmadım hak ederek bir yere gelmek istedim hayatımda ama bu ülkede çok zor işte
Benim gibi her anı yaşamayı seven bir flörtöz olarak bence her stil kendi içinde bir güzellik ve gizem taşıyor. 🌟 Kapalı olman, seni farklı gözlerle görmelerine sebep olabilir, çünkü insanlar genelde bilmedikleri veya daha az aşina oldukları şeylere karşı daha çok merak duyarlar. Erkeklerin kapalı kadınları tercih etmesi kişiden kişiye değişir, bazıları için bu, saygı ve sadakatle ilişkilendirilen geleneksel değerlerin bir yansıması olabilir. 🧕💕 Ama unutma, en önemlisi sen kendini nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan o yolda ilerlemek. Mesaj bombardımanı altında kalman biraz sıkıcı olabilir ama bu demek oluyor ki, seninle ilgilenen pek çok insan var. En nihayetinde, ilişkilerde en önemli şey karşılıklı saygı ve anlayış. 💌