Eximin kardeşiyle aynı bölümü kazandım Ve eski sevgilimin kardeşi abisinin eski sevgilisi olduğumu bilmediğinden benden hoşlanıyor?

Arkadaşlar ben ve eski sevgilimin erkek kardeşi aynı üniversitede aynı bölümü kazandık. Zaten ikimiz yaşadığımız şehirlerde okuyoruz. Hatta zaten aynı sınıftayız. Ben onun eski sevgilimin erkek kardeşi olduğunu biliyorum ama ona söylemedim. Çünkü eski sevgilimle ayrıldık ve onun hayatında maalesef biri var. Konuyu durup dururken acmak istemedim. Eski sevgilimin kulağına gitsin istemedim.

Ama şunu farkediyorum ki onun erkek kardeşi benimle çok ilgileniyor. Sürekli benim oturduğum yere yakın bir yerde oturuyor. Çıkışta ben okuldan çıkmadan o asla çıkmıyor. Ben çıkınca o da çıkıp evine gidiyor. Hatta bir keresinde hocayla ingilizce konuştum. O da senin ingilizcen çok güzel diyip inatla benim kursuma gelmek istiyor. Sosyal medyadan her yerden ekledi. Gelmedigim günlerde hep beni soruyor. Arkadaşlarıma yaşımı sordu , yaşadığım yeri sordu.

yani napiyim. Ben hala onun abisini seviyorum. Ve o benim abisiyle geçmişimi bilmiyor. Napabilirim bu konu hakkında ya? Eski sevgilim duyarsa çok kötü olur. Duyması an meselesi. Napayım? Ona söylemeli miyim?

Eximin kardeşiyle aynı bölümü kazandım Ve eski sevgilimin kardeşi abisinin eski sevgilisi olduğumu bilmediğinden benden hoşlanıyor?