Sevgilimle ayrıyken başkasıyla sevgili olmuş?

Benim 1 seneye yakın bir ilişkim oldu ve çok kötü bir şekilde ayrıldık ikimiz de birbirimize döneceğimizi bilmiyorduk hatta sevgilim bitmesin dye bana çok yalvarmasına rağmen ben bitirmiştim.

5 ay sonra tekrar barıştık ve benden sonra hayatına birisi girdi mi diye sordum o da her sorduğum soruya cevap verdi biz ayrıldıktan 2 hafta sonra birisi yazmıştı ve yaklaşık 1.5 ay sevgili olmuşlardı 1 kere sarılıp 1 kere öpüşmüşlerdi. Bana hep çocuk umurumda bile değil sadece senden sonraki boşluğu doldurmak için yaptım çok pişmanım diyor ama benim canımı çok yakıyor bu olanlar.

İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz ve böyle bir konudan ayrılmak ihtimal bile değil ama kafamdan çıkmıyor bunu kafamdan atmam için ne yapmam gerekir?

Güncellemeler
+1 yıl
Çocukla gerçekten hiçbir şey yaşamamışlar neredeyse dışarda yalnız buluşmamışlar hep başkası olmuş yanlarında doğru düzgün mesajlaşmamışlar bile sevgilim de çok pişman ben üzüldükçe o da kendine kızıyor kalp kırıklığıyla hareket ettim seni bu hale soktum çok pişmanım diyor ama ben beynimden geçenleri kalbime yediremiyorum ne kadar yaptığının yanlış olmadığını ve ben yokken yaptığını bilsem de başkasıyla yaptığı en ufak şey bile kalbimi çok kırıyor.
Sevgilimle ayrıyken başkasıyla sevgili olmuş?