Güncellemeler
+1 yıl
Çocukla gerçekten hiçbir şey yaşamamışlar neredeyse dışarda yalnız buluşmamışlar hep başkası olmuş yanlarında doğru düzgün mesajlaşmamışlar bile sevgilim de çok pişman ben üzüldükçe o da kendine kızıyor kalp kırıklığıyla hareket ettim seni bu hale soktum çok pişmanım diyor ama ben beynimden geçenleri kalbime yediremiyorum ne kadar yaptığının yanlış olmadığını ve ben yokken yaptığını bilsem de başkasıyla yaptığı en ufak şey bile kalbimi çok kırıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dostum ben yaşadım bu durumu şimdi affetsen bile ileri ki zamanda çok büyük ayak bağı oluyor bence şimdiden bitirilemesi lazım çünkü aradaki boşluğu doldurmak falan buna gerek mi var hemen uzun bir ilişki bitmiş
Kanka bunu yapan bir daha yapan düşün evlisin akşam kavga etmişsin falan sabahta eve başka erkeği mi alıcak boşluğu dolduracak falan çok yanlış kanka hem erkek hep kız için cinsiyet fark etmeksizin!
Bro yaptığından çok pişman gibi duruyor hata yaptığını kabul ediyor ayrılmak içimden gelmiyor sadece kafamdan atmak istiyorum
Bro atılmıyor işte ileriki zamanda bu kin öfkeye sebep oluyor emin ol en ufak hatada pimi çekilmiş bmba gibi oluyorsun
ya yap yap pişmanım de pişman olacağın şeyleri yaparken de düşünseydi ya o yaparken sen niye yapmadın aq sen aptal mısın
Hani biriyle konuşma falan belki de 1 buçuk ay sevgili ölmuş yok sarılmış yok öpüşmüş aptal olma dostum kızlar erkekler gibi değil daha fena nerden biliyorsun gözlerinle her gün onu mu izledin neler yaptı falan emin ol bir şeyler de yaşamıştı hoşuna da gitmiştir gitmeseydi kim kimle o kadar süre durur en basit kendini yerine koy ayrıldın tamam ve bir kızla tanıştın sana iyi davrandı her konuda tatmin etti ne olur o zaman ilişki yürür dimi
Veya bir kızla tanıştın zaten yeni ayrılmışsın seni bunalttı sinir etti üzdün kaç gün dayanırsın?
Düşün dostum bi arkadaş dost bir yaşamış olarak söylüyorum kendine yazık edersin tabi senin kararın
zor bir durum ama seviyorsan katlanacaksın
Böyle aklıma getirip kızdan soğumaktan çok korkuyorum yok mudur bi çözümü zamana bırakmaktan başka barıştığımızdan beri çok kötü etkiliyor bu durum beni
bir şey yaşamamışlar ama
Kızı çok sevdiğim için en ufak şey bile çok yaralıyor mesajlaşmasından tut öpüşmelerine kadar her şey
sen bir şey yaşadın mı kızla
Çok fazla şey yaşadım geri dönmem de onun etkisi de çok oldu seks dışında çok fazla şey yaşadık ayrıldığım kişi bende biter ama o kadar yaşanmışlığı çöpe atıp başkasına gidemedim. Ayrıldığımızda kötü ayrıldık seni çok seviyordum içimi doldurmak için yaptım dolmadığını anlayınca ayrıldım çocuktan diyor zaten bilmiyorum ikimiz de hatalar yaptık önceki ilişkimiz de onun bana tek hatası bu oldu benim ona çok fazla hatam oldu ama ben başkasını ne düşündüm ne gittim beni yaralayan o
Seviyem yetmiyor özelden mesaj yazmaya ayrılmak istemiyorum sadece canım yanıyor bunu kabullenmek ve önüme bakmak istiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!