Eski sevgilim geri dönmeye çalışıyor ama net olmak istemiyor. Adını falan da koymuyor, ne amaçla konuşuyoruz neden döndün diyorum, senin sabrını deniyorum dedi bana. Gerçekten de tuhaf. Zamanla söylerim diyor duygularını açmıyor. Şimdi bu benle konuşup yine kaçarsa üzer bu. Sizce napiym
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Şöyle bir düşününce ve okuyunca aranızdaki ilişki tamamen toksin ilişki haline gelmiş bir durumda muhtemelen seni haftalarca bu şekilde oyalayacak ve yine bu ilişki bir yere varmayacak. Senin yerinde olsam kendisini kesinlikle bel bağlamam kendi yoluma gitmek için elimden gelen her şeyi yaparım.
Kendisi büyük ihtimalle herhangi bir şekilde kendini yetiştirememiş ve ne istediğini bilmeyen bir biri haline gelmiş seni üzmesine kesinlikle izin vermeni istemem.
Seni bir şekilde yedekte tuttuğunu düşünüyorum. Ne seninle olmak istiyor ne de seni kaybetmek istiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yorumları okudum da ayrılmanız isabet olmuş bence. Çünkü bir insan bir ilişkiye yeniden başladıysa artık net olması gerekir ve ne istediğini açıkça da söylemesi lazım. Ortada belirsizlik bırakmanın anlamının olmadığını düşünüyorum. Tuhaf olan bir şeyi bitirmeniz de çok mantıklı. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız ama işte insan yinede anlam veremiyor. Hem netlik koymuyor hemde benimle normal devam etmek istiyor, sevgili gibi ona hesap vermemi nereye gittim ne yaptım söylememi istedi. Dün normal konuştum, tabikide kendimi biraz ağırdan sattım hemen dönmedim veya eskisi gibi davranmadım netlik olmadığı için fakat solaryuma gideceğimi söyleyince bana bir sürü ses kayidi attip kendinden söz etmesi, sen zaten çok fazla beyaz tenliyim bir etki olmaz diye moralimi bozması ve finalde ses kayıtlarımi dinlememesi beni çok garip bir şekilde aşağı çekti. Refleks ve biraz da anı tepki ve sinirle "kayıtlarımi dinlememişsin" dedim. Utanmadan bu yoruma beğeni attı bisey demedi. Bende "yazma arama görüşmek istemiyorm dedim. Beni engelledi hemen ardından. Ne yaptığı ne istediği hicbisey belli olmayan belirsiz kişi. Uzun süre sonra dönen adamın yapacağı muhabbet solaryum da ne kadar yandığı olmamalı diye düşündüm. Görüşmek istemediğimi belirttiğimde kusura bakma dinlerim kayıtları veya yanlış anladın da diyebilirdi ama demedi direkt engelledi yok oldu. Korkunç derecede ömür torpusu bir insan. Rengi belli değil. İlgisini belli etti ama toksik hareketlere devam. Umarım pişman olmam böyle kesip attığım için ama çok üzerdi diye dusunuyorm
- +1 yıl
Kendince haklı da olabilir ama belli ki anlaşamıyorsunuz veya ikinizin de düşündüğü ilişki tarzı bu değil. O yüzden pişman olmayın. Doğru bir karar verdiniz bence. Bir aşk ilişkisi deyince çünkü iki tarafın da bence aynı bakış açısıyla bakması, bu konuda hemfikir olması lazım diye düşünüyorum.
Soran+1 yılAnlıyorum sizi fakat bu adam beni hep bu şekilde terk etti hep engelledi yyok oldu iliski boyunca. Yani anlaşamadığımızi düşünmüyorum sadece ben net dürüst bir ilişki istiyorum, evlilik finali olan bir beraberlik. o ise sadece takılmak, adını koymadan devam etmek. Bundan 2 ay önce ailemle sorun yaşamıştım ayrıyken, onu ağlayarak aradım ve yanımda olur destek olur diye düşündüm çünkü çok kötüydüm. Yüzüme kapattı yanımda olmadı dönüş yapmadi. simdi aniden çıktı. Sizce bu samimi Bi durum mu. Daha çok başkalarını denedim senden sonra olmadı kürkcu dükkanına geri döndüm oluyor bu
- +1 yıl
Tabii ki bu yaptığı şeyler hoş değil. Ben az önce o yorumu yaparken aslında daha farklı açıdan ele alarak cevap verdim yani ne düşündüğümü bilemezsiniz tabii ki. Onu pek hesaplayamadım kusura bakmayın. Örneğin şunu demek istedim yani çiftlerden biri mesajlaşmayı çok sever, diğeri sevmez. Birine göre bir ilişkide mutlaka bu gerekir, diğerine göre olmasa da olur. Bu tarz bir şeyi kastetmiştim.
Soran+1 yılEvet fakat mesajlaşan sürekli haber isteyen kişi o. Dönmeyince arar ve hesap sorar. İşim vardı desem ithamda bulunur baskasiyla din diye. Yazarım ccp veririm dinlemez. Yani ben bu insandan hic bisey anlamadım. Dün sadece yaptığı tuhaf "ben daha çabuk bronz" oluyorum muhabbetinden midem bulandı. Bir erkeğin yapacağı sohbet mi bu sizce Allah aşkına. Çok saçma. Sonra görüşürüz diye ses kaydı attım onuda dinlememiş. Toksik
- +1 yıl
Aynen yaptığı muhabbet çok anlamsız ve saçma geldi bana da. Yani pişman olmazsınız diye düşünüyorum çünkü hiçbir şekilde anlaşamıyorsunuz. Daha anlaşabileceğiniz biriyle birlikte olmanız lazım, kafanızın rahat olduğu bir ilişki size daha iyi gelecektir.
Soran+1 yılYan yanayken çok iyi anlaşıyoruz aslında. Ben su an yurtdisinda yaşıyorum. Bu yüzden netliğe daha çok önem veriyor çünkü yakında tr ye döneceğim onun bulunduğu bolgeye. Bu benim için önemliydi. Ama hiç Bi şekilde bu konuları konuşmuyor. Zamanla falan diyor. Zamanla olacak bisey olduğunu düşünmuyorm sonuçta insan tekrar neden görüşmek istediğini beyan etmeli. Ben çok sabırlı davrandım bu insana geçmişte hep herseyini alttan aldım ama sanirim saçmalığa fazla tahammülüm kalmadı yaş aldıkça. Yan yana olmamak tabikide daha zor ama o beni hep yarı yolda bıraktı zaten ilk defa olmuyor
- +1 yıl
Ne kadar iyi de anlaşsanız o güveni vermesi lazım veya görüşmediğiniz zamanlarda da iyi anlaşabilmeli, güven olarak da karşı taraf bunu verebilmelidir. Güvenin eksik olduğu, sevginin tam netlik kazanmadığı bir ilişki evlilik bile olsa bitmeye mahkum olduğunu düşünüyorum. Yani her şey bir bütün içinde ilerlemesi lazım diye düşünüyorum. Yarım yamalak bir ilişki yaşanmaz.
Soran+1 yılBazen acaba "kişi kendinden bilir işi" olayı mı diye dusunuyorm. Daha yeni tanıştığımızda babannemde uyuduğum bir gecenin sabahı ( ki fotolu olarak ona bunu söylemiştim) "git gece kimin koynunda uyandıysan ona yaz" demişti kanım donmuştu. Hemde daha yeni tanışıyorduk. 3 saat dönmesem ailemle olduğum bir vakit örneğin bana ithamda bulunur vs. Hiçte öyle güvenilmeyecek bir kız değilim. Ailem belli yaşam stilim belli. Bu çok rahatsız edici Bi durum ve benle ilgili olduğunu düşünmuyorm. Karşı taraf nasıl kadinlarla oluyorsa artık herkesi öyle sanıyor diye dusunuyorm veya kişi kendinden bilir işi. Ama dediklerinize katılıyorum. Bunca zaman beni taniyamadiysa bu onun problemi. Ben yeterince uzuldm bu süreçte, iyi şeyler hakkettiğimi düşündüğüm için zaten böyle bir hamle yaptım. Bunu o bana vermek istese verirdi
- +1 yıl
Aynen o lafı ben asla diyemezdim mesela bir kere çok yakışıksız ve kaba. Öyle düşünsem bile ilişki içinde olduğum kıza öyle bir cümle sarf edemezdim. Evet, karşı taraf belki hep öyle bir hayat yaşıyor veya hep öyle şeyler gördüğü için bu sefer sevgili olduğu kişiye de aynı yakıştırmayı yapmaya çalışıyor. Bu da son derece yanlış bir davranış şekli tabii ki. Güvenmediği biriyle de bir ilişkiye niye başlar insan o zaman? Kendisiyle ilgili çok tutarsızlıklar var.
Soran+1 yılBana güvenmese bu kadar sürekli dönmez. Güvenmediği ile alakalı Bi durum değil. O kendine güvenmiyor ve o yüzden bana netlik veremiyor. Olay tamamen bu. Ben de ana kucağı gibi bol sevgi dolu, alıştırdım zamanında sürekli donebilecegini sanıyor. Bu defa şaşırttım. eskiden bana yaptığını ben yapmış oldm. Tabi bu kasıtlı ve planlı değildi öyle gelişti. Eskiye nazaran benimde kendime olan sevgim saygım olduğu için artık müsade etmiyorm saçmalığa. Bi zahmet neden niçin ne amaçla döndüğünü söyleseydi. O kadar konuştum telde, bak bunu artık byole istemiyorm olacaksa, sende fikirlerini istek ve arzularını beyan edebilirsin korkularını paylaşabilirsin konuşalım anlat dinlerim seni dedi. Sustu sonra dedi.
Soran+1 yılPardon yani bunlari ben ona dedim. Ama o sustu konuşmak yerine yarın oburgun söylerim dedi. Ve o yarın hic bir zaman gelmedi. Engelledi yine yollar kapandı
- +1 yıl
Anladım yani aslında söylediklerimin arkasındayım da sizi de destekledim aslında söylemlerimle ama %100 aynı düşünmek zorunda değiliz. Elbette saçmalığa müsaade etmeyin ve yine dediğim gibi her şeyde netlik olmalı bir ilişkide. İstediği kadar uzun süreli ilişki olsun bunu böyle olması gerektiğine inanıyorum. Susup gittyse de hata yapmış yani kendini kafaca çoktan toparlaması gerekirdi diye düşünüyorum. Kendini toplayıp o şekilde yeniden bir ilişkiye sağlam bir şekilde başlaması lazımdı.
Soran+1 yılSiz çok olgun düşünüyor bakıyorsunuz. Bende aynı olgunlukta onunla konuşuyor, bak benimle herseyi açıkçası konuşabilirsin diye onunla empati bile yapmayı denedim. Ama karşımda iliski hakkında konuşmak isteyen biri yok. Sadece akışına bırakmak isteyen ve beni sürekli denemek isteyen biri var. Hemfikir değiliz olayını nereden çıkardınız su an anlayamadım. İyi hoş konuşuyorsunuz ama karşımdaki insan bu olgunlukta değil diyorum bende sadece 😊 sürekli kaçıp giden beni yari yolda bırakan biri, istersem dünyanın en iyi kızı olaym ona yaranamam adam sorunlu. Yorumlarınız için tskler :)
- +1 yıl
Yorumlaşırken güven konusunda biraz ayrıldığımızı fark ettim de ondan öyle söyledim ama çok da önemli değil yani hatam olduysa kusura bakmayın :) Ben de diyorum ki bu olgunlukta olmayan biriyle yürümez yani yürümemelidir de. Kısaca bunu söylemeye çalıştım aslında. Ne demek, rica ederim :)
Ne demekmiş acaba net olmak istemiyorum demek? Hiç dönmeseymişti o zaman. Net olmayı cesaret edemeyen birini hayatınızdan uzak tutun. Bu belirsizliktir ve en yorucu şeylerden biridir.
Sabrını, zamanını, sevgini böyle yanar dönerli insanlar için harcama. O geri dönmemiş. O sana bunları tekrar yaşatıp ruh sağlığını bozmak ve yedekte tutmak için dönmüş. Çünkü "Sabrını deniyorum" demek, buna geliyor.
Kaçacağı muhtemel. O yüzden hayatından uzak tut ki bir daha seni üzemesin.
00 Yorumla
+1 yılSeni oyalıyor. Net olmayan birini hayatına tekrardan dahil etme. Yaptığı açıklama çok anlamsız hem. Sabrını denemesi ne alaka. Yok zamanla söylermiş falan. Seni el altında tutmaya çalışıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBugün ayrıldım canım. Aynen senin gibi düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabrını deniyorum ne ya. Açık açık gideceğim diyor yine. Ne sabrı. Sabirliysan ne olacak isim mi. Diyelim ki öylesin kendisi terk edip gitmiş nimetten mi sayıyor kendini. Burada sinanacak test edilecek kişi o adam. Madem sabır istiyor ona cevap verme bakalım kendisinin sabrı nasılmış erkek parçası
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Dediğini yaptım. Sonuç : delirdi ve hemen kavgaya çevirdi ve suçladı beni. Onu bugün terk ettim. Bana ciddi yaklaşmayan adamı istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın tebrik ettim seni çoğu kız yapamıyor taviz veriyor kıyamıyorum çok seviyorum diyor. Parmağında oynatmaya çalışan adama hiçbir zaman yüz verme. Kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapıyor hayırsız. Dünya onun etrafında dönmüyor.
Soran+1 yılCanım bende o kızlar gibiydim ama 12 kilo verdm yıprandım bu süreçte çok ağladım. Allaha yalvardım dualar ettm düzeleyim diye. En korkunç günümde ona ihtiyacım varken bana sırt döndü. Şimdi hala düzelmedigni görünce sorunun bende olmadığını iyice anladım. Kalkmış bugün ben solaryuma gidiyorm diyince benle kız muhabbeti yapıyor. Durup dururken beni bozan şey kayıtları atmış canım . Sen gitsen ne olur zaten beyaz tenlisn en fazla renk gelir falan diye beni ezecek şeyler söylemiş. Normal adam git iyi eğlenceler der veya sen zaten güzelsin gerek mi var der örneğin. Bu adam ressmen sidik yarışır gibi bana bide kendi bronz Fotolarini atıp ben de hemen bronz oluyo vs demiş. Çok tuhafıma gitti ondan birden tiksindim. Kadın gibi geldi. Ayrıca biraz karşılık verince ses kayidi atınca dinlememiş bile. Ses kayıtları dinlemedin mi dedm, utanmadan beğeni atmış ve yorum yapmamış soruma. Ressmen biraz ona karşılık verince hemen kötü davranmaya başlıyor. Dönmeyince pesimden koşuyor. Görüşmek istemiyorum yazma arama diye yazdm. Direkt yorumsuz engellemis beni. Sevgiye bak sen. Heyt.
Cevap sahibi+1 yılKendisini seninle eş tutması kadar abürst bir şey yok. Ne yani bir kadından daha muhteşem göründüğünü mü söylüyor bu adam bariz egolu toksix birisi. Seven erkekler karşısındaki kadınları mükemmel görür kendisinin lafını yapmaz bu kime neyi kanıtlamaya çalışıyor. Seni mi kıskanıyor acaba tercihlerinde biraz tuhalik var herhalde. Bence boşta kalmak istemiyor o. Kafası rahat yaşamak hayatındaki kadını ezmek, tıpkı eski tip adamlar gibi davranıyor. Baktı senden bir şey alamadı sahterkar engelledi tabi. Ama dikkatimi çeken şey çocuk ya da ergen gibi davranıyor. Engellemeler falan, kafası esince kaldırır o engeli dikkat et.
Soran+1 yılEvet aynen öyle. Çok toksik biri bir kadınla yarışıyor adeta. Ben böyle bir durum görmedim. 30 yaşında bide sözde. Ergen gibi dimi 16 yaşında falan gibi, bende anlayamiyorm artık gerçekten saçma. Yine gelince ne yapayım sence yani bide aynı şehirde mahalleler yakın yasicz yakında. Ben yurtdisindaym ama memleketimde yasiyo bu çocuk çok yakınız yuyurme mesafesi 5 dk falan
Cevap sahibi+1 yılYaşı büyük aklı küçük olunca hiç çekilmez. 15 yaşında çocuk değil böyle ben böyleyim şöyleyim kazık kadar olmuş seni bulmuş isim bulmak zorunda hala hergelelik yapıyor damızlık. Yine gelirse kaba davran aynı onun yaptıklarını yap. Cevap verme seninle birşeyler yaşamak istemiyorum, kafama göre takılmak, yeni insanlar tanımak istiyorum de. Dengesini iyice boz psikolojisi darma duman olsun kendisini yalnız hissetsin. Sosyal biri gibi gez toz paylaş, bu takıntılı ergen seni kıskanıyor ondan daha iyi hayat yaşadığını görünce delirir. Mahallede görürsen yanında birisi olabilir ya da ona hiç bakma.
Soran+1 yılMahallede yani yanımda biriyle mi dolaşayım onu oralarda o kısmı anlamadım canım? Zaten hiç görmemezlikten gelicem hic ona pas verip kendimi delirtemem. bu yaşta yaşıtlarımız evleniyor nişan çoluk çocuk peşinde, bana layık gördüğü muhabbette bakınca sinir oluyorm gerçekten bak
Cevap sahibi+1 yılBiriyle derken kız arkadaşların olur ama kalabalık olun sohbet ederek, mutlu enerjiyle geçebilirsin onun olduğu yerden. Senin kendisinden pozitif olduğunu görünce kafayı yer. Zaten bence kendince problemleri var mutsuz biri olabilir anlattığın kadarıyla. Problemli adamla uğraşılmaz. Ayarı çekip onu delirttigin zaman bu sefer sen onu ömür boyu engelle. Kendi küçük dünyasında kudursun
Soran+1 yılHaklısın. Zaten onun kadar kötü biri olmadığım için bu kadar yüz bulmus ondan yapıyor bana. Ama emin ol ki ben iyi bir kadınim ve kendim gibi ii bir ruh bulacağıma eminim bir gün. Onun gibi yapacağım dediklerini uygulucam. Saol. Arkadaşlığın dostluğun çok iyi geldi. Seni takip etmek isterim 🌸
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek böyle erkekler kadınları yipratmasin kazanmasin yeter bana. doğru insanlar elbet bulur seni kalbin iyi olduktan sonra 🙂 pozitif enerji verip o sıkıntılı halden kurtulduysan ne mutlu bana. Takip edebilirsin tabii hangisi olduğunu bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPull back yaparsan şunu bil her zaman gidebilir çünkü adam zaten geri döndü kaç kere daha geri dönecek , yapman gereken ciddi düşünüyorsa ilerle yoksa cok muhattap olma
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu nasıl garanti şekilde anlarız?
- +1 yıl
Sen ciddi düşünülecek bir kadınsan zaten ilerleyecektir ve sen hafif hafif ima etmeye basla koluna falan gir nebiliyim adimlari sen at
Soran+1 yılUzak mesafedeyiz. Ben başka ülkedeym su an. Ayrıca bugün bitirdim. Çünkü yine saçmaladı. Turkiyeye kesin dönüş yapıyorum yakında ve mahaller bile yakın oturuyoruz. Anca bu saçmalık yaptığını değiştirmez bugün. Engelledi beni
- +1 yıl
Engelledi mi ne alaka
Soran+1 yılEvt. napiyosun dedi. Solaryuma gidicem dedim. Bana saçma sapan Bi ses kayidi atmış. Sen solaryuma gitsen ne olur zaten beyaz tenlsiin fark etmez vs vs. Çok şaşırdım. Sacma sapan bir ses kayidi ve gereksiz. Normal adam iyi eğlenceler der veya ne gerek var der sen zaten güzelsin vs. Ne bileym. Sacma sapan beni bozacak şeyler demiş. Sonra sidik yarışır gibi bana bronz fotolarını atmış. Tuhaf geldi. Ne alaka anlamadm. Bak ben hemen Bronz oluyorm çikolata fgibi vs vs. Sanki karı muahbbeti yapıyorum Bi kızla, öyle düşün. Ardından ben ordan çıkınca yine yazdım ama baktm ki ses kayıtlarımi bile dinlememiş bende kayıtları dinlemedin mi yazdm, beğeni atmış bu yazıma whatsappta 👍su emojiyi. Daha da tuhaf geldi. Bende bir daha yazma arama görüşmek istemiyorum sen iyi değilsin yazdım. Hemen engelledi beni
- +1 yıl
Çok garip
Soran+1 yılGarip olan nedir
Yine kaçacak. Size dönmüş olmasının sebebi muhtemelen boşlukta kaldı ve sizden ayrıyken aradığını bulamadı. Adını koymuyor çünki ayrılacağı kesin olduğundan fazla tatava olsun istemiyor.
023 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle hissettm. En iyisi ben sessiz sedasız bunu engelleyim kaçayım
Soran+1 yılÇok aşıktım ben Buna çok çektirdi. 2 aydır boştu kafam açıkçası. Her gün düşündm yine özledm onu ama onun benim gibi net biri olmadığı için olmuyo bu iş. En iyisi ghosting yapayım o çok yaptı eskiden ve ona sok etkisiyle beraber kendimi ebedi hatırlatayım
Soran+1 yılBenim hep önüme geçti, kimseye yar etmedi ama kendinede etmedi. Başkaları çıktı ama bu sabote edince hic kafamı veremedim olmadı. Hep kendine bağladı. Şimdi düzeldim artk kafam düzeldi ve ona bağımlı hissetmiyorm konuşsak bile. Ama hala Bi netlik istemiyo, kaçıngan bağlanma stiline sahip. Ben aramalarına bakınca yazınca uzaklaşıyor, ben uzaklaşınca bana geliyor. Anormal bisey. Koşmak istiyor benim peşimden fakat bende böyle taktikci bir kız değilim, net bu hatunum. Napiym şimdi anlamiyorm gerçekten. Bana bağlansın pişman olsn istiyorm
Soran+1 yılDemek ki beni sevmiyor sadece bosta. Hemde içip içip bana seni seviyorm diyip döndü. Ertesi günü de ben öyle bisey demedim dedi
- +1 yıl
Valla bence kızlar olarak burada kaybediyosunuz. Yani pişman olsun istiyorum dedin ya. Bırak gitsin ne yapıyosa yapsın sal şu adamı. Sende kendi hayatına odaklan. İster istemez onda tutuklu kaldığının farkında değil misin? Vaktinden çalıyorsun ve vakit çok değerli. Adamın gönlü yok sende bu net. Bu saatten sonra senin de onda olmasın. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Ayrıca senin peşinden koşmak istemiyo seni hep yedekte tutmak istiyo. İşte sen bunu hak etmediğin için arkadaştan uzaklaşmak zorundasın.
Soran+1 yılSeviyor mu sevmiyor mu anlamıyorum. 7 aydır yüz yüze görüşmedik ve hala bana geliyor dönüyor. Kürkçü dükkanı gibi. Haklısın. Ama bunu en iyi nasıl iz bırakarak bırakabilirim? Onunla kiyaslanacak biri değilim zaten aslında benim seviyemde biri değil ama aşk işte otada b.. Da.. Ne yapayım şimdi? Net ol veya ben yokum diyip gideyim mi yoksa sessiz sakin ghosting yapıp kaçmak mi? O cok hakkediyor bu arada bunu o bana milyon defa uyguladı
Soran+1 yılHaklısn. onu anca ghosting paklar. Nr sileym mi? Yoksa öylece kalsn ve yazsın yazsn söylensin ve engelleyene Kdar görüldü mü atayım? Ghostingden de hiç anlamam ama o bana çok yaptı
Soran+1 yılKesinlikle güzel söyledin. Yok aslında artık akıllandım. Düşün bu akıllanmış halimde ne saf şalak bir aşıkmışım... Artk gözüm açıldı. Ben hala seviyorum ama kendimi kullandırtmama adına en doğru kararı vermem gerekiyor acisada. Aslında elime bir fırsat düştü. Planım şuydu, bir gün elime düşerse su an ki gibi, ona aynen yaptığı şeyleri yapicam diye and içmiştim. Barışıp iyi davranıp onu terk edecektim ghosting yapıp. Aynen yaptığı gibi bana önceleri. Ama işte içimde çok az Bi ihtimal acaba toparlayabilirmyz diyor ama bu rolcu. hala sevgili muamelesi benden bekleyip, sevgiliyiz demek istemiyor. Bunu bende istemiyorm
- +1 yıl
Genelde senin gibi aşıklar, yardım almak çözüm önerisi duymak isterler ve günün sonunda kendi bildiklerini okurlar. Muhtemelen sende öyle yapacaksın. Seviyosunuz işte. Ama sana şunu söylemek isterim, onu affedeceğin zaman aklına şu gelsin, onun kullanıp daha sonra bir daha hiç aramayacağı değersiz bir insan olmadığın. Sana bunu yapmasına izin verme. Bağları temelli kopartmadığın takdirde ona geri döneceksin. Ve üzgünüm seni yine çok güzel kullanacak.
Soran+1 yılHem yanında hem uzakta çok zarar verdi bana bunca süre. Bildiğimi okumam çünkü dünde buradan yazan Bi arkadasm dediğini yaptm çok etkili oldu. Görüldü attm dönemem 3 saat beklettim vs vs.. Delirdi ve koşturdu pesimden. Ama ithamda bulundu vs. Neyse şimdi böyle bisey Bi daha asla istemiyorm dedim toparladı ama netlik istiyorm dedm. Yine cvp yok. Lütfen sende bana şu an net bi şekilde tavsiyeni yazarsan sevinirim çünkü ben uyguluyorum ve faydasını goruyorm simdide kadar
Soran+1 yıltamam yapıcam fakat bu neye etki olur sence
Soran+1 yılŞimdi böyle yaparsam silmek direkt VS binemi ghosting aynısı bu. Tepki ne olur ve ne gibi tepkiyle karşılaşırım veya ne der bana susup kacarsam
Soran+1 yılGeri dönüncede hayatimi s.. Evet biliyorm :)))) su an yurtdisndaym. Asl plan şimdi he he demek geçmek ve tr de bye bye diyip bulusmamakti
Soran+1 yılAsla böyle konuşan biri değilim normal hayatta. Burada böyle yazdım çünkü gerçekler bunlar. Kibar bir kızım
Soran+1 yılTakip attım sana. Neyi merak ettin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendince denemeye alıyor seni bence ama onu şaşırt ve duygularını görmek istiyorsan net yapcağın hamle senin terk etmen olur gör nasıl bağlanıcak. Hatta bişey demeden ayrıl sil heryerden ama kapılar açık kalsın engelleme.
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım bende bunu dusunuyorm. Zamaninda nasıl o yaptı bana ghostinleri. Şimdi sıra bende. En iyisi bu şekilde bağlayım kendime
Dur şimdi 2 gün tatlı davranayim aaa bu kız değişti desin ve aniden engelleyip hic bisey yokken kaçayım ben. Peki nasıl yollar açık olacak onu anlamadım. Öyle yaparsam yinede yazar ve o engellemez mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet çok mantıklı senin dediğini harfiyen uygula kuzu. Evet oda ihtimal engelleyede bilir ama olsun en azından o ulaşır yine sen değil engellerse. Bende sen engelleme zaten uzaktaymışsın iyice bitsin kafasıda bakabilir. Sil geç sadece
Soran+1 yılUzaktayım canım ama yakında onun yakınına gidiyorm çünkü ailemin evi orada. Mahalleler de yakın. Öyle veya böyle oradayken yine ulaşabilir bulabilir beni
Engeller zaten gurur yapıp biliyorm ama ilerki dönemde aynı şehir deyken yine dönüş yapar. Ben bitsin istemiyorm ama böylede bisey istemiyorm. Adını koymalo
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın seni anlıyorum bu kendine güvenli duruşun ve çizgilerin yüzünden kazanacaksın emin ol kendine güven pes etme bencede görünce dayanamaz çok seviyor istiyorsa yoksa işine baksın.
Boşta kalmıştır bir kere daha bedava kullanayım istiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılYatmadık hic
Soran+1 yılO zmn yrn direkt ghosting yapıyorum. Gözümü açtın saol
Soran+1 yılHollanda, neden
+1 yılUzaklaş.. Yeniden ona bağlama kendini.
00 Yorumla
+1 yılSabrını denemek? Yaşı kaç? 😁
04 Yorumla
Soran+1 yıl31
- +1 yıl
Bence zeka yaşı 11. Hiç Zaman kaybetme derim
Soran+1 yılFark ettm onu çoktan. Çok boş Bi adam. Ne zaman akıllanır biliyomusun. Aynı şehirde olunca. Yanında aynı şehirde olucam ailemin yanında yasicam. O da orada. Kafayi yer kesin. Ben aktif bi hayat içinde spor kurs is güç olucam. Kıskanacağıni biliyorm
- +1 yıl
Nerede yaşıyor?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni kullanmak istiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan kanka. Daha yatmadık geçmişte bide ben uzaktayım su an zaten ne kullanması mesela
Soran+1 yılNasıl yani aç biraz canım ya. Vallah tane tane yaziyosn :)))
Soran+1 yılSana takip yolliyorm
+1 yılduygularımla oynama, net ol, beni üzme de
05 Yorumla
Soran+1 yılDedim kanka ama cvp vermiyo. tamam diyo zamanla diyo
- +1 yıl
net olmayacaksan görüşmeyeceğim de direkt. boş ver sal gitsin ya malını
Soran+1 yılBöyle dicem ama bana diyor ki işte sen hemen netlik istiyorsun
- +1 yıl
desin ne olcak sanki. istemek en büyük hakkın.
Soran+1 yılDoğru diyorsun. O zaman son kez bunu ona yrn yine diyim ve olumsuz yaparsa topuk. Hemde nr falan sileym bitsin gitsin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHahahah bu ne ya bas engeli direkt
00 Yorumla
+1 yılGönlünden geçen olsun
00 Yorumla
+1 yılo da sanaâ
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!