Eski sevgilim geri dönmüyor?

2 aydır yalvardım yakardım ama olmadı istemedi sürekli olmaz dedi eski sevgilisine geri dönmüş düzenli bir ilişkim var şu an dedi bende böyle ayrılmak bize yakışmadı dedim mahallede buluşalım dedim konuşalım en azından dedim o da ne konuşcaz işte tersledi konuşacak bir şey yok artık kafayımı sıyırdın dedi istemedi aradım olmaz dedi. sana karşı bir şey hissetmiyorum uzulmeni istemiyorum dedi kaç aydır uğraşıyorum. Benimle olması için neden bana karşı bir şey hissetmiyorsun dediğimde de sen bana çok zarar verdin dedi benim mi suçum ben kendimi şimdi suçlu hissediyorum ondan özür diledim uzatmanın anlamı yok dedi geçmişe bakmıyorum dedi geçmişte değilim demişti. Benim hatam aslında şuydu arkadaşımın yanına gidip ozaman geçen yaz ayrılmıştık arkadaşımın yanına kafa dagitmaya gitmiştim mangal felan rakı felan içmiştik arkadaşımın teyzesinin ordaydik kocası biraz sert bir adamdı biraz deli gibiydi kolları felan façalıydı sonra benim üzülmeme dayanamadığı için gitti eski sevgilimin babasının telini buldu gitti aradı ben sarhoşken sonra küfürler etti sonra yine barıştık 4 gün sonra geçen yaz sonra bu olaydan dolayı azar yedim çok neden oraya gidiyorsun sürekli onlari oldurcem demeye başlamıştı adama hala çok kızgınım benim suçummu sizce kaç kere özür diledim olmadı 😓 onu çok saf sevdim kalbimle sevdim. ne yapacağım bilmiyorum. ailemede saygızlik ettin eski sevgilisi övüyordu işte o benim aileme hiç saygızlik etmedi yapmadı beni sürekli geliştirdi felan dedi canım çok yandı 😓😓 ne yapacağım bilmiyorum onun öyle onu övmesi canımı yaktı sizce benmi hataliyim?
Eski sevgilim geri dönmüyor?