Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eskişehirden sakın kız almayın hepsi yollu en düzgün görüneni bile kapalısı bile bozuk cevrenizde varsa eskisehirli bir kızdan hoşlanan aman uzak dursun yollu nasıl olunur kitabını yazmışlar bu genellememe mersin kızları da dahil bu arada mersin de aynı
Güncellemeler
+1 yıl
Eskişehirde yaşadığım için güncele eskişehir kızlarından uzak durun dedim mersin için de aynı şeyi diyorum mersinli erkekler bizim kızlar full yollu diyor üniversitede var mersinli arklarım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu yaşına kadar bunu başarmakta zor nasıl yaptın banada ögretsene ciddi soruyorum
Senle yaşıtız kanka bende 22 yim valla libidom aşırı yüksek ama dizginledik günah haram diye ama boşunaymış ya çok sessiz utangaçım bakir olmayan bir sürü kızla çıkmış arkadaşlarım ise çok girişken özgüvenli serseri
Hiç zorunluluktan bile mi tutmadın bir kız elini bana bu pek mümkün gelmiyor
Örneğin selamlaşırken falan?
Ya sevgilim olmadı ama ufak tefek el şakaları falan yapıyorduk küçükken hatta bir ara kızın poposunu bile ellemiştim ama yaş küçük onlar sayılmaz o da bende çocuktuk
Ergenliğe zaten 13 14 yaşında giriyoz çocukken elimin değmesi geçersiz ki zaten günah yok haram yok çocuk yaşlarda
Her neyse erkekliğini böyle şeyler ile ölçemezsin
Ee herkes biriyle birlikte ama çorap değiştirir gibi kız değiştiriyor millet
1 tane olsa gerisi gelcek aslında artık dini takmaz oldum bir fırsat bulsam sağlam bozulcam her boku yicem de işte fırsat yok ne çevre olarak ne de maddi olarak
Bu iyi bir şey mi aq
İyi bir şey değil aq mal gibiyim sesim çıkmıyor başım önümde özgüvensiz ezik kaldım altından 50 tane kızı geçirmiş bir sürü manita değiştirmiş arkadaşlarımın hiçbiri bakir değil biz o günah bu haram diye diye mal gibi yaşadık yaş 22 oldu elin türbanlı kızları bile 10 tane sevgili değiştirmiş ben sanki düzgün kız bulsam öte git seni almam mı diycem oturur konuşuruz ciddi bir yola gireriz de öyle kız valla billa yok kalmamış
Benim yaşadığım şehir de sıkıntı ya eskişehirdeyim ortalık orzbulardan geçilmiyor en düzgün görüneni bile ya alkolik ya zinakar
Eskişehir gibi yerde mal gibi kaldık bakir 22 ye kadar
Yaşıtlarım her gün birsürü kızı eve atıyor bende tık yok daha dinden soğudum zaten artık zina haram günah bunları takmıycam
Bu nasıl uslup🤔 ayrıca zinayı normalleştiren kimseden adam olmaz RABBİM Sizin gibileri uzak tutsun bizden🤲🏻 aman aman 🙄
Şu lafı reelde diyecek kızı denk getirsem şimdi bile evlenirim reelde niye ciddi düşünen kız bulamıyorum sonra zina güzellemesi yapınca kızıyorsunuz konyadan bile orzbu çıkıyor hemde kapalı manitasıyla evde kalıyor namussuz köpek güyya konya dindar olur derler birde konya kızı bile orzbuysa diğer şehirler hepden bitmiştir benim gözümde
Zina haram yapanlar harama bulaştı diye normal mi olsun tövbe tövbe
Evet çevremde kız ve erkek kimse bakir bakire değil onları görünce kahroluyorum ben niye yapmadım onlar zevkini gençliğini yaşıyor ne güzel bende yalandan diyorum bakir değilim bende yaptım birileriyle birşeyler dışlanmamak için
Ayrıca çoğu da müslüman ama takmıyorlar günahı zinayı falan
Tamam siz bu zihniyetle ilerleyin yapınca gençlik mi yaşanıyor 😂 komiksiniz
Ama Peygamber Efendimiz Sav. Zina yapmadan duramıyorum diyen birine evlen o zaman demiş evlendirmiş
Siz ise zina için bu şekilde uçun ama herkes dengi dengine Zina yapan temiz hak etmiyor RABBİM Sizin gibileri uzak tutsun bizden 🤲🏻
Zina etmemiş erkeği nah bulursun 😂😂😂 merak etme yakında bende yapıcam benden başka bakir görmedim zaten puhahshaha
Zaten senin gibi edepsizi istemem ama şunu unutma RAHMAN Ne isterse o olur benim bulacağım senin ağrına gitsede imanı güçlü olan sabreder 🤲🏻😎
Bulamayacaksın ki hahahahaha imanmış sanki müslüman olanlar hiç zina yapmıyor bende müslümanım ve yapcam adamdan erkekden saymıyorsunuz sonra
RABBİM Bana Zinadan uzak terbiyeli düzgün bir eş Nasip etsin 🤲🏻
Elhamdülillah Müslümanım zina yapmıyorum
Amin
Günaydın abi fjdkskskao
Eskişehir'e ayağı değeni gectim yolundan bile geçene yaklasmamak gerekiyor. Bunu anladım ben de.
Eskişehirden misin sende buranın kızları hakiki orzbu
Asıl senden olur
🖕🖕 hayır
ne kadar nomisli bir irkek
Sektir get
ne kadar nomissiz bir irkek
Evet umarım nomissiz bir erkek olurum saol
Kızlar nomisli olsun biz nomissiz olcaz
Ne o çok mu dindarsın
Hayır sg
Bu gidişle olmaz
Götürüyor nasıl bir kelimedir
Eve arabaya tenha yere falan anla işte kızlar çok namussuz edepsiz
Genelleme yapman yanlış
Konyayı nasıl bilirsin? Bugün konyalı bir kızın maniti ile evde yaşadığını duydum konyadan bile bacım. bular çıkıyorsa İstanbul Ankara İzmir kızları nasıldır kim bilir
Bacım ne yav orzbular dedim
Konya, Türkiye'nin en çok alkol tüketen şehridir
Ve o kız yakın çevremden birisi üni öğrencisi tesettürlü müslüman ve yollu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Olur
Kızlar olmaz diyor biz bile herşeyi yapıyoz erkek görmüş geçirmiş karıya kıza doygun olmalı diyor % 95 i en az
Yok geneleve git 🤣👋
Sektir orzbu