Ama aynı mahallede aynı ilçede aynı okulda hatta aynı sınıfta okuduğum kızlara yürüyorum sadece hepsi yakın çevremden. Tanımıyorlarsa bile tanışmak için keşke fırsat verselerdi
Knk erkek görsele önem veriyor da kızlar bizim Kadar vermiyor dediğin gibi olan kızlar da bak benim üniversitede arkadaşım var çocuk gerçekten terörist gibi gözüküyor dili var sınıfın en güzel kızını tavladi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla benim de değmedi. Eksiklik hissetmiyorum. Yaş kaç? Neden reddediliyorsun?
Yaş 22
AYnı yaştayız neden reddediyorlar
Bilmiyorum tipsizim galiba
Gerekçe olarak ne diyorlar
Direk hayır diyorlar
kaç kiiye teklif ettin
20 ye yakın
Ama hepsi mesaj olarakdı yüz yüze hiç etmedim
Kızların çoğu da tanıdık çevreden kişilerdi öyle rastgele önüne gelene yürümedim halbu ki
Kızlarla muhabbetin ne durumda
0 a yakın kanka ayda yılda birkaç kez anca sohbetim olur
Tam tahmin ettiğim gibi. Seni tanımadıkları için senden dolayısyla etkilenmedikleri için hayır diyorlar. Biraz sıcakkanlı, sevecen olmalısın.
Ama aynı mahallede aynı ilçede aynı okulda hatta aynı sınıfta okuduğum kızlara yürüyorum sadece hepsi yakın çevremden. Tanımıyorlarsa bile tanışmak için keşke fırsat verselerdi
Knk etkilenmediğin birine sen bakar mısın öyle işte biraz güven vermelisin biraz sohbet etmelisin ilk etapta
Haklisin etkilenmiyorlar tipden dolayı çünkü. Ben etlilenmişim ki kıza yürüyorum demek ki bende tip yok etkilenmiyorlar
kızlar tipten ziyade söze bakar
Ben güzel bulduğum kıza yürürüm kız da beni yakışıklı bulsa zaten kabul ederdi ki. Kız niye yakışıklı bulduğu erkeğe şans vermesin?
Knk erkek görsele önem veriyor da kızlar bizim Kadar vermiyor dediğin gibi olan kızlar da bak benim üniversitede arkadaşım var çocuk gerçekten terörist gibi gözüküyor dili var sınıfın en güzel kızını tavladi
Kız niye baktı çocuğa peki
Ağzı laf yapıyordu
Kız mal mı ya yakışıklı varken çirkine niye bakıyor ilginç dimi
İlginç değil. Her şey de dış görünüş değil.
Ben çirkin bir kıza bakmam ama kızlar çirkin erkeğe bakıyor ya
Güzellik geçicidir karakter kalıcıdır knk bana da hoş gelmiyor çirkin kız ama önemli olan karakteri
knk sende erkek olarak meryem ananın izinden git belki sanada bişi iner nasiplenirsin
Konuşma lan kardeşim erkek
Bunun gibi siteninde seninde mkorum daha kendini gizliden cikaramayan erkek bana küfrediyo @mmcigaa bak
Sg lan tipine sokarim
Sie or#sb. Falafoş
Anandır ve sendir
Hadi naş anam naş p£zəvenk
mastürbasyon mı yapıyorsun
Niye sürekli aynı soruyu soruyorsun
Benim gibi olan erkek çok var tek soran ben değilim ki
Kaç yaşındasın
22
Normal ya benim de muhtemelen sonum öyle olacak
Niye sen kızsın
Kızların olur illa ki
Ama kızlar da çok seçici oluyor bizde de o sorun var
Senin yaş kaç
20
Üni okuyor musun
Evet
Bende okuyorum seneye son sınıfım üniversitede yaparım diye çok umutlanmıştım burada da olmadı. Ne okuyorsun?
Kaç yaşındasın
22
Hep öyle olur