Güncellemeler
+1 yıl
Malum iş olmadı ama yakınlaşmayı ilerlettik bayağı güncel 16.20
Üniversite öğrencisiyiz ben kyk da o da evde kalıyor uğraştım zar zor ikna ettim tamam gel dedi 1.30-2 gibi ben şu an kykdan izin aldım dışardayım ama heyecandan içim içimi yiyor olumlu olumsuz tavsiye bekliyorum hatun fena bu arada sağlam fizik var maşallah konu + 18 e girmesin detay veremiyorum siz anladınız neyse 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ilk tavsiyem aceleci olma farkli sohbet muhabbet falan illa cinsellik olacaksa bile kuru kuruya olmasin cok fena trip atiyolar 😂
Ahahhaaa valla öyle çok heyecanlıyım hatunda sağlam fizik olunca akıllar direk + 18 benim ve heyecan üst seviyede
Valla boyle gidersen failleme ihtimalin artar sakinlesmen lazim elinden kacirma sonra en azindan 1 saat sohbet et heyecanin yatissin
Bakır değilim ama niyeyse heyecan fazla
İlk kez mi olacak
Yakınlaşma yaşıyoruz zaten ama kapalı ortamda ilk kez kalacağız
Bunu erkek arkadaşlarına kızı tanıyanlara da anlatıyor musun
Hayır neden sordun? Ama ayrılınca tabi ki anlatırım yarın bir gün herkes evlenecek erkekler kızların geçmişini takar direk adını çıkarmak lazım bu kız şunu bunu yapıyor diye evlilik namuslu bakire kadınla olur sadece
Kadın o hareketleri kendi kendine mi yapıyor? Evlilik namuslu kadın ve namuslu erkek ile olur. Namus kadına has değildir. Ayıp günah kadına has değildir. Dinde zina kadına günah erkeğe helal de değildir. Bu kafa yapılarınız benim midemi bulandırıyor. Kızları kandırmak için 40 takla atıp, aşk sözleri söyleyip, sonra namussuz damgası vuruyorsunuz. Kendi kızınıza kardeşinize annenize yapıldığını düşünüp biraz empati yapmanızı öneririm. Sevgi adı altında birileri ile görüşüp sonra yaşanılan özel anları başkalarına anlatmak erkekliğe sığmaz
Kanmasınlar bize ne? Kızların saftirik olması da mı bizim suçumuz oldu
Namussuz olmakla saftrik olmak arasında fark var. Bence bir erkekle evlenirken de neler yapmış yapmamış kimlerle ne filmler çevirmek bakmak lazım. Üstelik kendinde 3 kuruş olmadan zengin adam arayanla kendinde namusun zerresi olmadan namuslu kız arayan adam arasında hiç fark yok
Saftirik olunca yaptığı zina onu masum yapmıyor sanki çok umrunuzda erkeklerin kimlerle düşüp kalktığından
Aksine efendi olsa bakir olsa hiç sevgili yapmamış olsa ezik mal aptal diyiliyor en iyisi kadın namuslu erkek namussuz olsun
Ayet bile var temizler temizlerle diye. Kendin kara iken milleti karartırken akı bekleme. Biri sana ak numarası yapar altına yatmadığı adam kalmaz, maksimum yaşayacağın bu senin
Boş yapma bakir erkek hemen hemen hiç kalmadı ki sanki isteseniz çok bulabileceksiniz de sjskskks
Ben kendimde bakireydim , bakir de buldum , takma sen kafana, sen de kendin gibi birini bulacaksın
Soda iç
Neden soda
Rahat hisset
vermem
verir