" İnsan bir yerde kendini durdurmalı. Daha fazla kırılmamak, değişmemek, istemediği bir hale gelmemek için durmalı. Affetmeyi de, anlamayı da durdurmalı. Fazlası suistimal ediyorlar çünkü, aksini hiç görmedim.."

" İnsan bir yerde kendini durdurmalı. Daha fazla kırılmamak, değişmemek, istemediği bir hale gelmemek için durmalı. Affetmeyi de, anlamayı da durdurmalı. Fazlası suistimal ediyorlar çünkü, aksini hiç görmedim.."

Kendimden bir yere kadar ödün veririm tabi ki de.. mesela aldatmak ihanet yalan söylemek bunlara asla göz yummam ve ilişkimi acilen bitiririm direk.. ve ne olursa olsun affetmem.. ama bunların dışında sevgilimin ya da eşimin istekleri ve benden beklentileri benim için daha önemli.. istemediğim şeyleri de sırf o istiyor diye yaparım dert olmaz benim açımdan
Biraz zorlama oluyor o zaman. İp belli bı noktadna sonra kopuyor. Kavgalar artıyor ve sonra insan ilişkiden soğuyor. Böyle bir ilişkiden çıktıktan sonrada bı daha uzun bı sure kimseyle cikmicam diyosun. Çünkü zorlama yani kendini kapana kistirmak oluyor bana gore
Ödün vermeye başlayınca kendinden geriye bir şey kalmıyor.
Teşekkür ederim, günaydın.
Karakterimden ödün vermem. Fedakarlık karşılıklı yapılıyorsa o ayrı konu..
Cevap
14Cevap
Kendimden vermeye başladığım an o ilişkiden vazgeçmem gerektiğini anlarım
Hayır, asla. Kötü taraflarım varsa değiştirmeye ve törpülemeye çalışırım ama onun dışında yok. Gerek de yok.
Vermem, o zaman ilişkiyi yaşayan ben olmuyorum. Bir anlamı da olmuyor beni sevmesinin. Ben olduğum sürece beni sevmesinin bir anlamı olur..
Verilmemelide verilmelide. Muallak konular bunlar. Yok ben vermem yok ben neysem oyum yok ben yok ben yok ben diyenle asla olmaz esas.
Yani herşeyin sınırı vardır. Bazen kendimizden ödün veririz fedakarlık yaparız ama sınırı aşmamak lazım.
Çok verdim yapmayacağım sevmediğim bir çok şeyi yaptım kendimden hep feda ettim ama yine de yetemedim TC kızı doymak bilmiyor...
Evet, ilişki bitince insan ölçüsüz verdiği tavizlerin mahcubiyetini duyuyor
Evet kendimden ödün verdiğim olmuştur. Ama pişman olur muyum sonrasında evet olurum
Kendimden ödün verdim ama ben olmayı bırakana dek değil
Fedakarlıkları herkes yapmalıdır ama karakterden ödün vermeden
Evet ödün Veririm ve o iliski biter.. maalesef
Ben aptlin tekiyim hep kendimden ödün veriyorum bi türlü degisemedim
Varlığımın ve verdiğim değerin yok sayıldığını anlayana dek evet.
Eger karsi tarafdan bir fedakarlık görürsem, bende biseyler icin çabalaya bilirim. Yoksa elimi bile kipirdatmam
Verebilirim aşk fedakarlık ister
Belkide ilişkinin sırrı budur.
Eeevet yalan yok hayır deseydim yalan olacaktı.
Vere vere bi hal olduk 😎
Vermem. Sonda terkederse napcam
Bu saatten sonra verilemez
gerekliyse
Hayır
Evet seve seve
Vermem
Veririz
Veririm ama değmez. Kısır döngü
Körükörüne değil ama evet veririm.
veririm bea
Her bir şeyin sınırı vardır