Aşk İlişkileri Beklediğiniz kişiyi ne kadar beklersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar,Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar.. Beklediğiniz kişiyi ne kadar beklersiniz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Beni sevdiği sürece her zaman beklerim sonuna kadar. ama beni sevmeyen bir kadının peşinden koşacak kadar da saf değilim. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şu ana kadar max yaklaşık 7 yıl bekledim. Daha uzunu olmadı çünkü daha doğmamıl olurdum heralde jdjdj 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 7 yıl mı 😶 Yorumla theastro +1 yıl Ebet 😶 Yorumla Soran +1 yıl Allah kurtarmış Yorumla theastro +1 yıl Çok şükür 🥹 Yorumla Soran +1 yıl 😺 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Daha bekliyoruz ya hayırlısıyla inşallah beklediğime değer. Allah sabredenlerle beraberdir. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Allah bol bol sabır ve gönlüne göre versinn Yorumla Carlosroberto +1 yıl Amin amin. Sağ olasın. Senin de gönlüne göre versin. Yorumla Soran +1 yıl Aminn 😃 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Kimse kimseyi öyle sonsuza kadar beklemez. Sadece ümit varsa beklenir. Bir yerden sonra ondan da geçilir. 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Eğer beklememe değecek biriyse sonuna dek. Ama değilse, bunu zaten ilişki boyunca bir yerde fark ederim ve anında bırakırım. 0 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. çok bekledik.. ne gelen var, ne değişen bir şey.. hayat ta hızlıca akıp geçiyor. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 1 saat flaan ajsj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Fazla ya hshsj Yorumla
biraderim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Başkasinin oluncaya kadar 0 1 Yorumla biraderim +1 yıl O da çok kotu bi duygu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Beni sevdiği sürece her zaman beklerim sonuna kadar. ama beni sevmeyen bir kadının peşinden koşacak kadar da saf değilim.
Şu ana kadar max yaklaşık 7 yıl bekledim. Daha uzunu olmadı çünkü daha doğmamıl olurdum heralde jdjdj
7 yıl mı 😶
Ebet 😶
Allah kurtarmış
Çok şükür 🥹
😺
Daha bekliyoruz ya hayırlısıyla inşallah beklediğime değer. Allah sabredenlerle beraberdir.
Kesinlikle Allah bol bol sabır ve gönlüne göre versinn
Amin amin. Sağ olasın. Senin de gönlüne göre versin.
Aminn 😃
Kimse kimseyi öyle sonsuza kadar beklemez. Sadece ümit varsa beklenir. Bir yerden sonra ondan da geçilir.
Eğer beklememe değecek biriyse sonuna dek. Ama değilse, bunu zaten ilişki boyunca bir yerde fark ederim ve anında bırakırım.
Hâlâ bekliyorum kaderimde ki insanı
çok bekledik.. ne gelen var, ne değişen bir şey.. hayat ta hızlıca akıp geçiyor.
1 saat flaan ajsj
Fazla ya hshsj
Başkasinin oluncaya kadar
O da çok kotu bi duygu
Değdiği kadar beklerim
beklemek falan filan yalan dolan
Tahmin edemiyorum süreyi
Gerçekten seviyorsam gelene kadarrr..
Şerife seni özledim