Aşık olduğunuz zaman bu aşk için ne kadar bekleyebilirsiniz?

Aşık olduğunuz zaman bu aşk için ne kadar bekleyebilirsiniz?

Gerçekten zor bir soru benim içimdeki sevgiye ve karşı tarafın bana olan tavrına bağlı eğer çok seviyorsam karşı taraf beni insan yerine koyuyorsa bir ömür bekleyebilirim eğer ben yine de çok seviyorsam karşı taraf bana hayvana bile uygulanmayacak bir muamele uyguluyorsa belli bir yerde elbet ben de vazgeçerim ama sevmediğim için değil kendi gururumu bu kadar da fazla ayaklar altına almak istemediğim için çünkü insan sevmeyi bırakamaz ama bazen göstermeyi bırakır karşı taraf hak etmiyordur çünkü
Ben 4 sene bekledim. Önce tanıştık sonra ben askere gittim 😌 unutur dedim ama askerdede hep yazdı. Sonra aslerliğim bitti ve işe başladım. Dönemde para kazanmam gerekiyordu çünkü hayatıma girerse ilerisi için çok önemli olacaktı. Nitekim hayatıma girdi ve 1 yıl uzaktanda olsa sevgili olduk; sonra adını koymak için gidip tektaş taktım. Tabi ailesinin haberi yok 🤭 yaklaşık 7 ay sonra istemeye gittik, önce ailesi uzak olduğu için zaman istedi ama olumlu baktı. Sonra tekrar 1 ay sonra yine gittik ve söz yüzüklerimiz takıldı 🙂 yaklaşık 1 yıl sözlü kaldıktan sonra nişan için tarih aldık ve nişanlandık. 6 ay nişanlı kaldıktan sonra evlendik. Şuanda 10 yaşında oğlumuz var 2006 da tanıştık ve 2010 da evlendik. 2012 de çocuğumuz oldu. Onu çok seviyorum 😍 mesafe engel değildir...
Seven insan gerçekten de uzun süre bekleyebilir. Ben de elimden geldiği kadar gerekiyorsa yıllar boyu bile bekleyebilirim. Bu konuda kendime fazlasıyla güveniyorum. Bu sadece benimle alakalı bir durum değil tabii ki. Aynı düşünce ve istekleri karşındaki insana da sahip olması gerekiyor. Birbirimizden güç aldığımız sürece, önümüzde hiçbir engel duramaz.
Evet kesinlikle karşılıklı bir emek veriliyorsa insan beklemeli
Ona İnancım tamsa ömür boyu beklerim. İlişkimde diğer kişilerin söyledikleri ya da yaptıklarını kale almam, sadece hayatımdaki adamı gözlemlerim onun duruşu baz aldığım tek şeydir
Cevap
59Cevap
Kalpten sevmişsem beklerim dua da ederim nasip olsun diye
Kimseyi ve hiçbir şeyi beklemeye tahammülüm yok...
Artık kimseyi beklemeye layık görmüyorum..
Katılıyorum😂 özellikle seni sevmeyeni beklediğin her saniye kendimize hakaret
Sevdiğimi ölünceye dek beklerim.
büyük konuşmamak lazım. Bunun aynısını eski sevgilim söylemişti. 21 Ağustos ta başkasıyla evlendi
@blackrose6134 24 yıldır evliyim. Sevdim mi deli seviyorum.
Bi yastıkta inş. Ama herkes bir değil onu demek istiyorum
@blackrose6134 evet oyle, teşekkürler
Bana aşıksa sonuna kadar beklerim değilse beklemem
Esim 9 ay önce ailesinin gaziypa bana uzaklastirma çıkardı. Tartisitik kafama tencete yedim bagirdim cagirdm. Polis csgirmis. Uzaklastirma istemis esyalarima kadar herseyi caldi goturduu baska ev tuttu. 9 aydir ne yuzunu gordum nr konusabiliyoruz. Yapmadığı kotuluk kalmadi. Bosanma davasi bile acti. Hala bekliyorum... Sabirla aldatmadan. Olmucak belki ama. Oyle işte bazi kadinlar deger bilmez ama olsun cani sagolsun
Bu denli şiddet olmuşsa gerek yok ne beklemenin ne dönmenin
Ben kimseye bisey yapmadim da basimdan bunlar gecti yeni toparlandim toparlaniuorum
seviyorsam beklerim dış güçler umurumda olmaz hiç olmadı onun ağzından dökülen her kelime benim için doğrudur ha yalan mı söylüyor en nihayetinde kendi beni kaybeder..
Bende açtığı yara ve bıraktığı izlenime göre değişir. İyi yönlerinden çok, kötü yönlerini gördüysem fazla beklemem, bekleyemem. Her şeyden önce kendimi düşünmem gerekir.
Seviyorsam, soğumadıysam eğer sohuna kadar beklerim
Gerçekten seviyorsam eğer ömrümün sonuna kadar beklerim
Artık beklemem sanırım, 4.5 yıllık kocaman bir hüsrandan sonra 🙄
Çok beklemişsin gerçekten 🙄
onun adı bekarlığa veda partisi değil miydi
@blackrose6134 daha çok bana veda etti.
Evlenmeden kurtulmuşsun resmen
Bi çırpıda silmek ne kadar doğru sence? Tabii sizin kararınız sizin hayatınız saygı duyarım. Özel hayatınız sizi ilgilendirir. Ama bence yine de bi konuşmak lazımdı
@blackrose6134 neyi konuşacak pardon aldatmış pardon yanlışlıkla mi oldu diyecekti 😂
@blackrose6134 gerçektende Allah korudu ve kurtuldum ama geriye bir enkaz bıraktı ve toparlaması yıllarımı aldı. Aldatmış adamın nesiyle konuşacağım gerek yok. Anında silerim.
parmağında yüzük varken aldatması tabii ki hoş değil. En son veteriner eşliğinde konuşması lazımdı yine. Sonra hadım edip yol vermesi lazımdı.
Kimseyi gelsin diye beklemem. Eğer bekliyorsam unutmak içindir… Olmuyorsa olmuyordur kimseye zorla sevdircek değiliz. Anamız babamız değilya unutulmayacak kimse yoktur, vazgeçemeyeceğimiz bir kul yok.
Dış güçleri zerre sallamam.. Ben sadece hayatımdaki insana odaklanırım ve geri kalanlara sağır, kör olabilirim.. Arkadan konuşanlar konuşmaya devam ederler unutmayın ki arkanızdalar.. Keyifli geceler..
Beni değilde parkta çamurla oynamayı seçtiğini gördüğüm güne kadar. Sonrası selamün kavle
🙏😌
hatırlı gönüllü ise biraz beklerim ama fırsatı varken gözüme sokar gibi WhatsApp ta çevrimiçi olup olup yazmazsa kusura bakmasın 2 senede olsa 3 günü geçmez tahammülüm
Ömür boyu bekliyenleride gördüm, iki yıl önce Marmarisde 65 yaşında bir amcayla tanisdim kendisi sevdigi kadını 40 yıl beklemiş ve halada bekliyor. Isde büyük ask buna derim ben.
Ben sahsen gerçekten aşıksam, umudum bitene kadar beklerim. Ve genel olarak hem hayata karşı çok ümitli biriyimdir.
Beklemek çok zor bir süreçtir, ama aska deger bence.
herkes sevdiğine kavusmasini diliyorum.
Ömür boyu bile bekleyebilirim o enayiliği seziyorum kendimde ama değmeyecek biri olacağını biliyorum ben ne kadar beklesem de başka kadına gider olan benim yıllarıma olur. Beklediğimle kalırım.
Seven insan kendini herşeyini feda eder de bekler ama değecek bir sonuç almaz ise pismanlikta bitirir kişiyi. Bilinmez çok mühim bir sual. Ömür tüketen cinsten.
Beklememekte yarar var. sana saygi duymayan birini beklemek , seni alçaltmaz. tabiki karşındaki insanin bir bahanesi yoksa. değerinin olmadığının kilididir beklemek.
Karşı cinsi 10 dk daha fazla beklediğim henüz olmadı
Ama arkadaşımı 4 saat beklediğim oldu maalesef
3 senedir hayatima kimseyi almadim ama onuda beklemiyorum
Yani bu beklemek sayılmaz o halde yeni bir ilişkiye hazır hissetmemek sonuçta
gelmesinden umudu kestiğim ana kadar beklerim
Gelmeyeceğinden emin olduğum zamana kadar beklerim. Sonra da kendi yolumu çizerim..
Ah kızım benim ömrüm beklemek ile geçmiş bunu beklemeyecekmiyim, sende
karşılıklıysa sonunda bir umut görebiliyorsam beklerim
Bukadar seviyorlarsa neden iki günde ayrılıyorlar :)) sizde sevmenim kavramı başka :)
3- 4 sene beklemistim birini. Ama sonra reddettim onu o geldigi zaman. Iyi ki oyle yapmisim.
Sevdiğim kişiyi bekledim geldi ama sonra terk edip gitti şimdi yeniden bekliyorum
Önceden olsa beklerdim ama artık 1 dakika bile beklemem..
Onda bir ışık görüyorsam beklerim taa ki karanlık olana kadar...
4 yılmış öğrenmiş oldum bundan sonra 4 gün bile olmaz 😏
Eğer çok seviyorsam beklerim olması içinde hem çaba sarfederim hem umut ederim ❤
Karşılıklı bir aşk varsa hep beklerimde niye bekliyorum 😊
Valla kimseyi beklemeye tahammülüm yok.
Kendine güvenen adım atar.
Güvenmeyen işine baksın
9 sene beklemiştim, evlendi, 3 yıldır da başkasını bekliyorum bakalım, böyle böyle evde kalırım sanırım :)
Mall gibii 5 yill bekledimm neye yaradı zamanım copp olduuu
Çok fazla bu
5,5 sene bekledim. Yazıklar olsun değmezmiş..
Resmen nankörlüğün vesikalık haliymiş
İstemiyorum demesi kâfi 🙂
Katılıyorum😌
Kavuşacağımızın garantisi varsa yaşayacağımız 3-5 güzel gün için bile bir ömür beklerim.
Aşk için beklenir mi hiç? Aşka yelken açmak lazım. Aşk beklemeye gelmez, heyecanını kaybeder. Bulduğun anda doyasıya yaşaman lazım.
Hiç bekleyemem ben sıkılırım dikkatim dağılır sonrada ilgim dağılır😀
Ne diyordu mecnun. Ben seni 1 dakika da beklerim 1 ömürde
kimseyi beklemem buna değecek birinin olduğuna inanmıyorum
Kimseyi bekleyemem. Onun açacağı yaralarla mı uğraşacağım birde...
Sevdiğimi söyleyip ona göre yoluma bakmayı tercih ederim
Bir şeylerin olabileceğine inancım varsa geleceği güne kadar beklerim tabi hak ediyorsa
Aşık olmadım için bilmiyorum bekar bir * olmak gibisi yok
Seviyorsam beklerim
4 yıl bekleme rekoruna sahip olduğum biri vardı sonra da vazgeçtim
6 sene platonik sevmisligim var
Karşılıksızsa hiç beklemem.
Güvenlik mi kazanırsa ve Hak ederse beklerim
3 ay beklerim.
Kimse beklemeyi haketmiyor beklemem
Uzun süre beklerim. Sonra umudu keserim.
Neden beklediği me bağlı
Sevdiğim kadar beklerim
Bekletiyorsa belli zamandan sonra soğurum
Sonsuza dek. <3
Karşılıklı ve değiyorsa, ömür boyu beklenebilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?