Gerçekten çok seviliyorlar
Şov
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben örnek vereyim o Instagram da gördüğünüz sürekli çiçekler hediyeler alınan yemek sunum sayfası olan kızlar gerçekte böyle değiller emin olun alakaları yok birtanesi de arkadaşım sırf hediye almış gibi göstersin diye instada paylaşmak için sevgilisine para atıyor😐 bayada takipçisi var. Gerçekten sevilenler yok mu derseniz vardır tabiki ama sosyal medyaya yansıyanlarin çoğu şov😂 millette bunlara özeniyo
Açıkçası bende bu durumdan hoşlanmıyorum. Eskilerin bir sözü vardır, parası olmayanın yanında parandan, çocugu olmayanın yanında çocugundan bahsetme diye. İnsanız , doğamız gereği kendimizde olmayanı bir başkasında gördüğümüzde gıpta ederiz. Uzun zamandır kimse yok hayatımda. Olmasını bende isterim ama benim durumum klasik, benden hoşlananları ben sevemiyorum, benim istediklerim ile olmadı. Bir gün evde oturuyordum, bir arkadaşım sevgilisi ile o kadar romantik bir vlog çekmişki anlatamam. Belki gösteriş belki gerçek bilemeyiz. Ama o video yu gördükten sonra kendimi tutamayıp ağladım neden böyle bir ilişkim olmadı diye. Ve benim o gün ağlamamdan, en az yalnızlıgım kadar o kızda sorumluydu. Benim gibi hissedenlerde var biliyorum. Sosyal medya dan dolayı insanlardan kıskanclık iyice ortaya çıktı. Bence herkes hayatında biri oldugunu belli eden bir kaç fotograf atıp başka atmamalı, aksi halde hem gösteriş hemde başka insanları mutsuz eden duruma geliyor.
Gerçekten seven uluorta yapışmaz öyle ortada şapur şupur öpmez. Tamamen şov.
Cevap
14Cevap
Evet şov hepsi gerçekten sevmiyorlar sürekli ayrılır barışırlar toksik ilişkileri vardır zaten..
Şov yapan da var, gerçekten seven de var. Hepsi şov olsa kimisi evlilikle sonuç buluyor. Onlar da mı şov?
Ne gerçek sevgisi be qwşekşqwke her anları şov onların.
Gerçek sevgiyi Bi ben bulamıyorum shshshs
@CanBeyDerler44 lkjelwqkelqjk
Hiiiic ilgi alanimiz degil baskalarinin ne yaptigi
Şimdiki sevgiler naylon bile değil, ilk arızada kopuyor.
Göstermelik tabi… anlık bi şey fotoğraf en nihayetinde… en güzeli sosyal medya detoksu…
Şov oluyor genelde. Gerçekte öyle olmuyorlar. Film gibi aslında
Sevende var sov yapanda ama seven insan her şeyi de sosyal medyaya atmaz…
Milleti bilmem ama ben çok seviliyorum Allah herkese nasip etsin.
Şov yapanları da bilmiyor değiliz ama Allah mutlu etsin pek dikkatimi çekmiyor.
Garip olanı sizin neden sinirlendiğiniz🤔 başkasının mutluluğunu çekemiyorsunuz sanırım.
normalde kedi köpek gibi birbirerini yiyenler millete nispet olsun diye atıyor
Sevilende var şov yapanda ama bence seviliyorlar adamlar
Öyle söyledin ki hayatında hiç ex in olmamış gibi😂 sinirlenilecek bir şey yok hepsi gösteriş bunların bir müddet sonra da ayrılıyorlar.
en çok paylaşanlar zaten şov peşinde diğerleri paylaşmayanlar gerçek seven
Evet çoğu tribünlere oynuyor
Yapmacık vıcık vıcık sahte
Gerçekten çok seviliyorlar
Sevilen de var Show peşinde olanlarda var
Çok seviyoruz 😊
Seviliyorlar gel sende sevil
Sosyal medyada her gördüğün şeye inanma
kul eüzü bi rabbil felak
şoooov
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?