Eşim bir kaç kez aldattı beni affettim başka kadınla arkadaşım görmüş onu
ona söylemedim bir şey, şu an hamileyim fakat bilmiyor kendisi birlikte olmak istiyor da deli oluyorum evde öyle ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim bir kaç kez aldattı beni affettim başka kadınla arkadaşım görmüş onu
ona söylemedim bir şey, şu an hamileyim fakat bilmiyor kendisi birlikte olmak istiyor da deli oluyorum evde öyle ne yapmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hamile olduğunu söyle
Neden aldatmış eşinin istediği senin yapmadığın fantezi var mı anal oral vs
O çocuğu doğurmadan intihar et bir kardeşim ile daha uğraşamayız
Üzücü bir durum hamileyken cinsellik yaşanabilir. Genelde hamileyken daha çok aldatır erkekler. Kocanı al karşına herşeyi açık açık konuş
Arkadaşın arkadaş değil benden söylemesi..
Niye ki
Arkadaşın sana sen hamileyken bunu söylüyorsa Arkadaşın değildir.
Haklısınız biraz ama iyiliğim için söylemiş olabilir mi belki söylemediği içinde vicdan azabı çekicek
Ne olursa olsun söylememeliydi, Asıl şu an yaptığı Şerefsizlik olmuş Arkadaşlık değil.
Anladım sagolun
Anladığını sanmıyorum şu an.. Ama ilerde anlayacaksın.
Yani evet anlamadım
Tamam işte Bu kafayla devam.. Bazı İnsanların önünde durmayacaksın burunları sürtecek ki hayatı öğrensinler.
Yani iletişim kesmelimiyim arkadaşım ile
Bence sen olaya birdaha dişardan bak.. Arkadaşın Hamile kocasını gördün aldatıyor.. Gözünlemi gördün? Kadınla ne yaptığını? Hadi gördün ve şüphelendin köşeye çekip kocasına neden söylemiyorsun? 2 ci Çocuğuna Hamile olan bir arkadaşına bunu söyleyebilirmisin? Çocuğu düşerse sinirden krizden? Vicdanı rahat mı oluyor? Ah ben söyledim kocasını gördüm boşansın banane benim vicdanım rahat.. mı diyeceksin? Ben sana söylüyorum bu Karıdan sana Arkadaş olmaz. Yakında kokusuda çıkar.
Şimdi size çok hak verdim haklısınız sağolun
Bak güzelim, Erkeklerin çoğu eşini Hamileyken aldatır, Bu Erkeği haklı çıkarmaz, Lakin Kadınlardafa hata var şöyle ki Hamile kaldılar mı Erkeği ihmal ediyor çoğu. Erkeklerin kafası bizdeki gibi değil alt beyinleriyle çalışır. Yaşadığın şey güzel değil, ama bunu Kocana sor otur konuş, Arkadaşım dediğin kişi Arkadaşın değil senin. Ben eniştemi gördüm başka Kadınla yinede Ablama söylemedim. Neden biliyormusun? Ablam taşınırken 6-7 tane Tangası vardı etiketleri duruyordu, ona yardım ediyordum görünce amannn al senin olsun Enilten aldı ama ben sevmiyorum ipli şeyleri dedi, Bende almışsa giy ilte dedim Adam görmek istiyor demek ki g. tünde.. Offff istemem dedi bende dedimki eh sen gitmezsen oda gider başka karıların g. tünde görür. Yani biraz hatayı kendimizde mi arasak? Seni bilemem tabi durum vaziyetin nasıl eşine karşı ama Çoğu Kadın bu konuda harbiden gerikafalı.
Yazılım hataları olmuş ama umarım anlamışsındır.
Haklısınız, belki benden kaynaklı eşimle çok fazla ilgilenmedim 2,3 haftadır benim ilgisizliğim yüzünden demem baskaları ile
Arkadaşım konusunda gerçekten haklısınız
Yok yine anlamadiniz, Sizde sorun yok, Seninle alakasida yok, o Eşinin karaktersizliği, Nefsine yenik düşmüş, ama sendeki kabahat ne biliyormusun? İkinci çocuğu yaptığın Kocana sormak yerine Arkadaşınla paylaşmak bunları. Onunla oturup güzelce konuşman gerekir buradaki slaklar seni sadece daha çok gaza getireceklerdir. Boşan, bilmem ne falan diyeceklerdir. Eşinle konuş sorununu öğren ve Kararını güzelce ver. 2 çocukla napacaksın? İşin var mı? Ailen destekmi sana?
Bu konuları özelde konussak olur mu
olur tabikide
sende aldat ya da katlan
sen yanmışssın affettin ya durulmaz o :D
Reyis herkese attırıyor
Ayrıl
Cocuklarım var. Nasıl ayrılıhım
Affetme
Affetmesem bosanıcaz, çocuğum var bide hamileyim gidecek yerim yok ailemle konusmuyoruz
Yyuuh artık ya
Seninle mi birlikte olmak istiyor
Evet
Sende olmuyorsun
İstemiyorum tekrar aldattını duyunca
Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç bir şey sorabilir miyim
Peki tamam
tamam
Yaş kaç
28
Eşinin yaşı kaç
30