Türk tercih ederim
Türk tercih etmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Önce bir tanıyop anlamak lazım. Polonya ile başlar sonra Asya ülkeleri, daha sonra Güney Amerika vb sırasıyla tanıyıp, uyuma bakarık bir kaıya varmak 🙂
Latin abi
Böyle bir hakkım olacak ve ben italyan erkeğini seçmeyecem! İmkansız
İtalyan erkekleri bakımlı ama biz denizciler arasına onlar arasında gayliğin çok yaygın olduğu söylenir.
Aman diyim çekici erkek bulacağım diye, kötü sürprizle karşılaşma 🫢
Kibar oldukları için size öyle gelmiş olabilir 😄
Liman, şehir merkezine uzak olunca bizim gemici arkadaşlar otostop çekip bir arabaya binmişler. Arkada 2 yaşı olgun gemici, önde genç toy olan oturmuş. Yolda italyan şoför elini bizim genç olanın bacağına koyup başlamış mı okşamaya...
Genç gemici bir anda irkilip arkadakilere dönüp, "baksana reis bu ne yapıyor" diyince, yaşlı çakal gemici "uyy uşağum idare et şehre kadar daa" demiş.
Sen de dikkat et bence, ateş olmayan yerden duman çıkmaz 😅
Asıl sen dikkat et gay beni ne yapsın 😂
Onu diyorum ya ben de, erkek diye fiziğine, nezaketine aldanıp gay birisine kaptırma gönlünü, ben bakarım başımın çaresine 😅
Anlaşamadık🙂 gay olan bana değil sana gelir zaten.. Bende bir erkeğin nasıl bir şey olduğunu bilecek akla sahibim, gidipte gaydan hoşlanacak değilim
Durum onun kime geldiği değil, yeterince tanımadan etkilenip, senin kime gittiğinle alakalı.
Tabi biz erkekler de yanılabiliriz bu konuda. 💁
Cevap
8Cevap
Gene türk tercih ederim bizimkilerin kaprisi çekilmez ama olsundu
Evet yine Türk tercih ederim.
Aşık olduğumu seçerim ırka bakmam
Hepsi insan mk fark yok. Yabancı ile oldun diye farklı şeyler yaşamıyorsun... Yine Türk işi erkekle olurum...
Dilini anlamayacağım için yerli malı tercih ederim. Yerli malı yurdum malı herkes bunu kullanmalı.
Turk kizlariyla sadece pompa bir tek o konuda iyiler gerisi hayatta olmaz hayatim curur surekli erkekten bir brklenti icindeler hadi ordan gidin.
Kore, japon, çin ve hindu kadınlarını merak etmiyor değilim : ))
Türk tercih ederim. Sevgiliyle anadilde konuşabilmek büyük bir artıdır.
Önce Şöyle bir bakarım diğer ülkelere sonra kafama yatarsa olur önceliğim turk erkeği olmaz
ederim tabiki m. soru mu buda turk kızlarını ne yapam dünya diyorsun istediğin biri diyorsun shadhash
Türk denedim , yabancı olsun 😇
Bilmem ki hiç düşünmedim. Secebilirdim sanırım.
Anadolu çocuğunu kimseye değişmem
Zaten Türk olmalı.
Hayır tercih etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?