+1 yılYine de Türk olmak isterdim. Çünkü Türk olmak, Büyük bir onur ve şerefdir. Şöyle ki ; Dünyada en eski milletiz, Sümerler olarak dünyaya ilk yazıyı da biz öğrettik, Etrüksler olarak İtalya 'ya göç edip İtalyan halkına devlet kurmayı öğrettik, bu birikimlerle Romayı kurup biz Etrüksleri yıktılar, ama Romayı yıkan Kavimler göçünü de başlatıp Alman tarihini oluşturan biziz, İstanbulu fetih edip çağ açıp kapatan da bizleriz, çinlilere Çin seddi yaptıran da bizleriz, yedi düvele karşı bağımsızlık savaşı verip özgürlüğümüzü kazanan ilk millet olan da biziz ve Amerika' ya ilk yerleşen de bizleriz (Kızılderililer olarak). Kızılderililer, ABD yi bozguna uğratan ilk millettir! şu an özerk halinde, yaşıyorlar. Hat da Meksika Kızılderilileri, tam bağımsızlık bile elde etti. Meksikanın yarısı, Kızılderili. Yani biz, yüce bir milletiz. Hiç bir millet, bizim gibi yüce değil iBakmayın, şimdi din adı altında uyutulduğumuza! Bir uyanırsak, yine büyük bir güç oluruz.. Zafer Partisi, bizi eski gücümüze kavuşturacak ; tek partidir.
Kaynaklar, Kızılderililerin Türk olduğuna dair genetik testler
https://en. m. wikipedia. org/wiki/Haplogroup_Q-M242
Etrüksler ve Sümerlerin Türk olduğuna dair bilimsel kaynaklar, burada paylaşıldı :
https://www. kizlarsoruyor. com/gundem/a181428-turkler-anadolu-nun-ilk-sahibidir-okuyup-ogrenelim? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q18142821 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bilgiler için 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılAmerikan olmak isterdim, kendimi kariyerimde daha çok ilerletmeme fırsat olurdu. Ayrıca İngilizce dünya ana dili olduğundan dolayı 1,4 milyar insan ingilizce konuşuyor. Ünlü olsan milyonlarca insan seni anlıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru söylüyorsunuz
+1 yılNorveç
01 Yorumla- +1 yıl
Süper
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ingiliz ya da alman
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılTartışmasız Alman olmak isterdim Dünyayı Gezerler Tozarlar En iyisini Yerler En iyisini Yaparlar Yaşam Standartları Çok Üst Düzeyde Avrupa Birliği Varsa Almanya Devleti Yüzünden Ayakta Almanya Bi bıraksa Avrupa Birliği diye bir şey Kalmaz dünyaya Araç piyasasını Ağır iş makinesini Lokomotif olan herşeyi Almanlar Üretiyor Yıllardır Yurtdışında Yaşıyorum Bir tek Havası Kötü Yaz ayında bile kış yaşıyoruz Diğer Türlü her şey Süper Örneğin Bir aylık Maaşla Mercedes BMW almak gibi...
31 Yorumla- +1 yıl
Bende alman olmak isterdim
- Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılİngiliz olmak isterdim. Tüm dünyayı sömürmüş, tüm dünyanın siyasetine yön veren gizli el olan bir ülkenin vatandaşı olmak isterdim. Pasaportum her yerde geçsin, vizesiz birçok ülkeye gidip gelebileyim para birimim en değerli para birimi olsun isterdim.
26 Yorumla- +1 yıl
Doğru Büyük Bitinya ( İngiltere) ya güneşin batmadığı imparatorluk diyolar
- +1 yıl
Kesinlikle ve yüksek bir ihtimal batmayacakta. Adamlarda 2 başkan istifa etti ekonomi yine cillop gibi. Başkanları ben yönetemiyorum istifa etsem daha iyi olur diyebiliyorlar. Ben İngilizlere kötü diyemiyorum arkadaş. Bizimkilerin suratına tükürsen ortalığı o kadar b0k püsür götürüyor alın alın değil kösele olmuş ar damarı diye bir şey kalmamış hala istifa etmeden kalabiliyorlar. İngilizler gururlu.
- +1 yıl
İngilizlerin çok şanslı bir millet olduklarını düşünüyorum bugunki refahlarini dedenlerine borçlular
- +1 yıl
Şanslı değiller. İşlerini şansa bırakmadıkları için iyi yaşıyorlar. Kaderiyetçi değiller. Eğitime önem veriyorlar. Her şeyleri yasalara dayalı asla ketfi uygulamaya izin vermiyor halkları. Adam İngiliz vatandaşı Boris Jonhson elini sıkmaya kalktı kendisine muhalifmiş. Başkana senin gibi bir adam benim elimi sıkamaz, seni bu ülkede istemiyorum dedi adamın elini havada bıraktı. Dün Haber Türk'te haber izliyorum. Boris istifa ettikten sonra Liz Truss geldi. Aynı muhafazakar partiden çıkmıştı o da. Akar yakıt fiyatlarını düşüremedi diye kadının kendi partisinden 8 milletvekili basın açıklaması yaptı. Liz'in istifa etmesini düşünüyoruz. İngiliz halkına verdiği sözü tutamadı dedi. Yönetemiyor İngiltereyi dediler. Liz Truss da halktan özür dile başkanlığım mükemmel değil hatalar yaptım ama hatamı telafi edeceğim hatalarımdan dönmesini bilirim özür dilerim dedi. Karının seçim vaadi İngilteredeki suriyelileri Türkiyeye yollamaktı. Aradan birkaç gün sonra istifasını ilan etti. 1 ay sonra tekrar seçim olacak. Buh haberi veren haber türk spikeri Mehmet Akif Ersoy'da (bu adamın bu isimde olması İstiklal Şairimize bir hakarettir) diyor ki "Bakın birkaç ay dayanamadı." Ulan beyinsiz neyin dayanması la? Kadın hatasını kabul etti. Ülkeme zarar vermektense isitfa ederim dedi. Başkanlık için kullandığı dubleks klasik taş İngiliz evi var oradan 1 valiz ve 1 kol çantasıyla kadın sıradan bir arabaya gitti bıraktı. Gözlerim yaşlandı mk.
- +1 yıl
En değerli para Birimi Kuveyt dinarı Ama !!!
- +1 yıl
@McLareN558 Kuveyt dinarının boynunda tasması var. O tasmayla yaşıyorlar. Ve o para uzun vadeli şekilde değerli olmayacak. Petrol çıktığı sürece ve kullanıldığı sürece değerli olacak. Petrolden daha iyi bir enerji bulunur da kullanılırsa veya petrol kaynakları tükenirse onlar bizden bin kat beter olacak. Kuveyt mirasyedi bir velet. İngiltere ise çalışarak kendini gerçekleştirmiş adam gibi düşün. Ama İngiltere öyle değil İngiltere 21. yüzyılda büyük gelişmiş bir ülkeydi 21. yüzyıldan önce de büyük gelişmiş ülkeydi. Para birimleri de hep değerliydi.
Sanayi devrimini yapmış bir ülkeden bahsediyoruz. Kuveyt, İngiltere'nin ürettiği bilginin katma değerin ne kadarını üretiyor ki? Kuveyt ne kadar teknoloji, bilim üretiyor ki? Onu yapacak adam yetiştiriyor mu? Kaç tane köklü üniversitesi var? Ha, bizden iyidir üniversite olarak eminim ama İngiltere ile mukayese edilemez. Adamların üniversiteleri kaç yüzyıllık. Kendini kandırmak isteyen mallar der ki Afrikayı, Hindistanı, Ortadoğuyu sömürdü. Osmanlıyı da sömürdü. Sömürülmeye açık olan millet sömürülür. Av mı olacağız avcı mı olacağız. Av olmaya gönüllüysek avcıya da kızmanın bir anlamı yok. Biz de nitelikli nesiller yetiştirsek tvlerde eğitim ekonomi dış politika konularını tartışmak ve bunlara çözüm aramak yerine türbanın yasal olmasıyla, başkan adayının kim olacağıyla ilgilenirsek biz av olmaya mecburuz demektir.
İngiltere ve İngilizlerin sömürüsüne baş kaldırıp İngilizleri söküp atan tek biz varız. Bu da büyük bir şey ama YETMEZ! Böyle gidersek bırak İngiltereyi bütün Avrupa'nın ve Ortadoğu'nun Asyanın sömürgesi olabiliriz.
Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Kendi milliyetim dışında hangisinin olduğunun bir önemi yok benim için, hepsi aynı. Sadece hangi milletten olursam olayım yüksek insani değerlere sahip olmayı dilerdim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence en güzel yorum bu 🙏🥰👑
🇧🇪Belçika olabilir çünkü 3 ana dili var ve 3 dil de çok güzel. Aslında fransız olmak isterdim ama belçikada da zaten fransızca konuşuluyor. 3 dil bilmek varken neden tek dil bilmek istiyim ki?😅🙂
11 Yorumla- +1 yıl
Zekice 😅
+1 yılTürk olmaktan gurur duyuyorum ama hangi ülkede yaşamak isterdin ve vatandaşı olmak isterdin diye sorarsanız
Finlandiya 🇫🇮
Amerika Birleşik Devletleri 🇺🇲
Ama dediğim gibi bir Amerikan ve Fin asla olmak istemezdim.01 Yorumla- +1 yıl
Anladım kardeşim tamam
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFinlandiyali olmak isteyebilirdim. Oyle bir ulkede dogup egitiminden fazlasiyla faydalanmak isterdim.
01 Yorumla- +1 yıl
Süper 🇫🇮
Benim tipim Ruslara da benziyor Rus olmak isterdim o kadar tripsiz ve manken gibi kızların yanında olmak var
01 Yorumla- +1 yıl
Evet evet 😅
+1 yılTürk olmak iyi de Türk olarak Türkiye vatandaşı olmak kötü Türkiye'de fakir olmaksa ölüm
12 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum
- +1 yıl
Gerçekçi yorum
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKökenim Türk, kimlikte ise Alman. Beni görenler ise ya İskandinav ya da İrlandalı zannediyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım
- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimi seviyorum ülkemide başkası olmak istemem özenmem de
12 Yorumla- +1 yıl
Diyelim ki Türk değilsin ya sadece düşünceni söyle
- +1 yıl
Düşüncem bu
+1 yılHiç bi milletten olmak istemezdim dünyaya gelmeseydim
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılİskandinav Yarımadasında herhangi bir ülkenin vatandaşı olmak isterdim
04 Yorumla- +1 yıl
İskandinav gibisi yok cidden ya hem refah hem demokrasi 🤗
- +1 yıl
Kesinlikle yaradılışları güzel yaşadıkları topraklar güzel inşallah bir gün en azından görme fırsatımız olur ne diyeyim 😂
- +1 yıl
Umarım gidersin 🤗
- +1 yıl
Umarım 😊
+1 yılDünyaya bin defa gelsem yine TÜRK olmak isterdim.
İroni değil, ciddiyim.01 Yorumla- +1 yıl
Ver mehteri 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Melez Sihahilerden olmak isterdim nereli olduğumun bir önemi yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım
+1 yılBen yine Türk olmak isterdim.
12 Yorumla- +1 yıl
Ver mehteri 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
- +1 yıl
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Valla soğuk iklimden olmak isterdim İsveç Norveç İzlanda gibi ülkelerden
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
TÜRK TÜRK DOĞAR TÜRK ÖLÜR BAŞKA MİLLETTEN OLMAK GİBİ BİR GAYEMİZ YOKTUR 😈
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam kardeşim 🇹🇷
+1 yılAzerbaycan ama her turlu musluman olucaksam ingiltere, kanada, isviçre, amerika olabilirdi
01 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycan zaten türk
+1 yılHerhangi bir ıssız kabilelerden birinin üyesi olmak isterdim.
02 Yorumla- +1 yıl
Afrika kabileleri gibi mi 😅
- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılBu ülkede yaşayan herkes Türk değil. belki sen de değilsindir. Ben Türküm ama. has ve mutlu
01 Yorumla- +1 yıl
Bende Türküm kardeşim
Kore
13 Yorumla- +1 yıl
Güney mı kuzey mı
- +1 yıl
♥️♥️♥️♥️
+1 yılTürk olmasaydım dünyaya gelmek istemezdim
11 Yorumla- +1 yıl
🤔🤔🤔
+1 yılBen Amerikan olmak isterdim
01 Yorumla- +1 yıl
♥️♥️♥️♥️
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılalmanyada mı yaşıyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır
+1 yılAmerika'lı olmak isterdim
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
+1 yılAlmannnn zaten benziyom
02 Yorumla- +1 yıl
🥰🇩🇪🇩🇪🇩🇪
- +1 yıl
☺️👍👌🏼
- Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılYine türk olmak isterdim
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam kardeşim 🇹🇷
Amerikalı olmak isterdim 🇺🇸
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam kardeşim 🇺🇲
+1 yılGüney kore galiba ya, yüz olarak çok tatlılar.
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılalmanyada doğup büyüdüm sayılıyomu 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Evet hahhaha
- Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle japon olmak isterdim.
01 Yorumla- +1 yıl
🇯🇵🇯🇵🇯🇵
+1 yılAmerikalı ya da Avustralya lı olmak isterdim
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
+1 yılzaten doguma büyüme Deutschland
01 Yorumla- +1 yıl
Bende alman olmak isterdim 🇩🇪
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİspanyol ya da İtalyan olabilirdi
03 Yorumla- +1 yıl
Senden güzel italyan olur sksksks
- +1 yıl
Yaaa yaaa ne demezsin 😂😂😂
- +1 yıl
Ksksks
- Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılNorveçli olmak isterim, turuncu saçlar falan..
04 Yorumla- +1 yıl
Harika 🇧🇻
- +1 yıl
Turuncu değiller sarışınlar
- +1 yıl
Çok güzel insanlar 🥰
- +1 yıl
@magnum_blck Orada oransal olarak daha fazla olduğu için öyle söyledim.
+1 yılSlav ya da İskandinav
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZenci olmasın da ne olursa olsun
03 Yorumla- +1 yıl
Siyahi olunca ne oluyormuş sanki 🤔
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum o ten rengini o kadar
- +1 yıl
Pek hoş olmadı ama 😐
+1 yılMoğol olabilirdi
14 Yorumla- +1 yıl
Neden peki abi
- +1 yıl
En büyük stratejistler, askerler oradan çıkmışlar. Dünyanın gen haritasına yayilmakta onların üstüne olmamış. İlk biyolojik savaşın mucidiler. Zeki savaşçılar...
- +1 yıl
Güzelmiş
- +1 yıl
👍😊
+1 yılAmerika
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılLatin
01 Yorumla- +1 yıl
Süper
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKanadalıı🇨🇦
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
+1 yılZaten Türk değilim. Annem Alman babam Çerkes
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Sen bu sorudan muafsın
+1 yılSenin olmak istediğin irkim ben ama yarı✌✌✌🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Yarı türk yarı alman mı?
+1 yılazeri olmak isterdim
01 Yorumla- +1 yıl
Azeri de türk
+1 yılİstemezdim
01 Yorumla- +1 yıl
İyi
Japon olmak isterdim. Anime kızı gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşnakım
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİskandinav
03 Yorumla- +1 yıl
Finlandiya
- +1 yıl
İsveç ya da Norveç daha iyi gibi ama fark ederse kahrolayım
- +1 yıl
İskandinav diyince aklıma ilk Finlandiya geliyor
+1 yılTürk olmak isterdim
01 Yorumla- +1 yıl
Türk değilsin herhalde
+1 yılJapanese
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
Bilmiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Gel senide Fransız yapalım kardeşim hiç Fransa diyen olmadı sksksksk
Aile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. Rus..
04 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Güzel olmak için Rus olmaya gerek yok sizin için siz zaten güzelsiniz 🤗
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılJapon sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm iyiymiş
- Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılIsvec norvec falan
03 Yorumla- +1 yıl
Norveç daha iyi ama
- +1 yıl
Valla isvecli dogsam norvecli olsaydim aga demezdim😂
- +1 yıl
😅😅😅😅
+1 yılNorveç
01 Yorumla- +1 yıl
🥰🇧🇻
+1 yılAzerbaycan.
02 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycan da türk
- +1 yıl
Türklük dışında bir milletten olmak istemezdim onu anlatmaya çalıştım ama o denklemi yakalayamadın.
Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Fark etmez
03 Yorumla- +1 yıl
Bir ülke söyle
- +1 yıl
Güzel 🥰
+1 yılYarım yabancı zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Nereli
+1 yılIzlandali
01 Yorumla- +1 yıl
Waowwww
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım