Hayatıma giren her erkek kısa sürede terk ediyo beni daha az önce yine terkedildim anlamıyorum çirkin değilim ben gerçekten seviyorum değer veriyorum karşındakine ama sorun ne tam olarak
Karşıma hayırlı biri çıkması için bildiğiniz dua var mı yoksa ben böyle giderse daha da çok ağlicam üzülücem
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hadi ya çok üzüldüm. boş ver ya çıkar karşına illa biri. Benim kadar şansız değilsin o konuda
Aldatılıyorum terk ediliyorum ümit verip bırakıyolar
Ne güzel ortak yönlerimiz var.. Ulan ya valla yazık.
Napalım kader
Az önce eski sevgilimde bana bu soruyu sordu neden beni terk ettin diye ben cevabı verdim bence sende sevgililerine sor.
Sordum cevap vermiyor
Hayatına giren hayatının köprüsünden alacağını alıp cikiyo bu is boyle
bence insanların ara da böyle yalnız kaldığı bi zaman oluyor benim içinde öyle kimle konuşsam sonu hüsran bitiyor bişey çıkıyor beklemek sabırlı olmaktan başka bişey gelmiyor elden :)
Gerçekten sevmiştim sence geri dönermi
bence akıllıysa döner seven bulmak kolay değiil bence
Çok sevmiştim kaç kerede söyledim bunu mal değilse anlamıştır başkası eğer onun canını yakarsa ben gelicem aklına o böyle yapmazdı o çok sevmişti dicek
unutursun zamanla her zaman seven üzülüyor buralarda
Evet maalesef öyle ama umarım döner
hayırlısını dile bence
Sorunun nerede olduğunu anlamam için tipini görmem lazım birde konuşmam lazım biraz
Tipimi boş ver kötü değil neden terkedildiğimi çözemiyorum soruyorum net cevaplar vermiyorlar da
Sorunun cevabı belli oldu
Ne
Sorun sensin
Neden
Belki sorun tipindeydi ama o kadar es geçtinki bunu bence hem tipsizsin hemde kör
Ya tipsiz değilim diyorum öyle olsa kimse yüzüme bakmaz ilk adımı karşı taraf atanda oldu tipsiz olsam kimse bakmwz sorun bu değil bence başka bişey ama bilmiyorum
Belki sadece cinsel açıdan yaklaşıyorlar burası Türkiye banada erkekler yavşıyor
Olabilir ama ben artık üzülmek istemiyorum gerçekten hayırlı biri çıksın istiyorum beni gerçekten sevecek biri bazı kızlar gerçekten seviliyo bi erkek tarafından bende öyle erkekler istiyorum aldatmicak gerçekten sevicek
Çevresinde kız olmayan fazla yakışıklı olmayan birini bul
Valla çirkin erkeklerde şerefsiz miş onuda gördüm merak etme
Çevresinde kız olmayan dedim
Öyle erkek kaldımı sence ayrıca aldatıcak olan her türlü aldatır yeterki aldatmasın bir sürü kız olsa da olur çevresinde
Sende aldatmayandan sıkılırsın zaten
Ya bi erkek beni aldatmazsa çok severse eğer ben daha çok severim çok fazla değer veririm hatta en uygun zamanda onunla evlenirimde
He hee öyledir kesin
Allah çarpsınki öyle yalan söylemiyorum
Ben çok duydum böyle şeyler o yüzden pek güvenmiyorum kadınlara
Allah çarpsın dedim yaa ben asla sıkılmam aldatmam çok severim
Ergenmisin a kaç yaşındasın
Ne ergeni yaa 19 olcam az kaldı
Tamam
başka nasıl seviliyosub
Gerçekten seven yok çünkü
Etrafındaki erkekler adına konuş. Genelleme yapma.
@ReLife98 Peki
@To_Be_Honestt umarım karşına doğru insan çıkar. Belli ki sende çok yanlış insanlarla karşılaştın
Umarım 🌸
Sebep ney terk etmelerindeki
Bilsem keşke
:( üzüldüm senin için ya
Ben parçalandım 🥺🥺
:// Üzülme düzelir bir gün ya