Şimdi şöyle bir çocukla tanıştım 2 hafta kadar yazıştık sonra buluştuk. Yani başlarda iyiydik sonra yoldayken bi arama geldi arkadaşın arabası yolda kalmış falan gitmek zorundayım bir sürü kusura bakmalar.
Ben tabi inanmadım onu yaptığı an kafamdan silmiştim beni de eve bırakacaktı işime geldi. Laf soksam mı sokmasam mı diye düşünürken bi arama daha geldi aynı kişiden. Emin olamadım ne yapsam bilemedim.
Eve bırakırken de sürekli sohbet etmeye çalışıyor ben de hiç umursamıyormuşum gibi yaptım keşke yapmasaydım. Vedalaşırken haberleşiriz tekrar kusura bakma dedi ben kafa sallayıp çıktım arabadan. Bir daha arayıp sormadı. Hiç umursamak istemedim ama bi yandan da ağır konuşasım var. Ne yapmalıyım?
Ben tabi inanmadım onu yaptığı an kafamdan silmiştim beni de eve bırakacaktı işime geldi. Laf soksam mı sokmasam mı diye düşünürken bi arama daha geldi aynı kişiden. Emin olamadım ne yapsam bilemedim.
Eve bırakırken de sürekli sohbet etmeye çalışıyor ben de hiç umursamıyormuşum gibi yaptım keşke yapmasaydım. Vedalaşırken haberleşiriz tekrar kusura bakma dedi ben kafa sallayıp çıktım arabadan. Bir daha arayıp sormadı. Hiç umursamak istemedim ama bi yandan da ağır konuşasım var. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesaj atma umursamadığını görsün yaptığı terbiyesizlik 2 hafta konuşmuşsunuz fotoğrafını da gördü ne değişti
Aynen yani resim şoplu falan da değil. Ya ben de umursamak istemiyorum ama böyle de onun işine geliyor zaten sesi de çıkmıyor diye. Arkadaşım da yaz söyle ayıp ettiğini biraz sert konuş diyor. Ne yapsam ki
Kendini önemli zanneder yazma seninde onu beğenmediğini önemsemediğini düşünsün
Numaramı silmiş şaka gibi ya. Neyse tamam teşekkür ederimm
Bu arada numaramı silmemiş, ben son görülmeyi herkese kapatmak isterken profil fotoğrafımı herkese kapatmışım yeni fark ettim. O da büyük ihtimalle profilini kaldırdı çünkü durumu bende gözüküyor başkalarında değil. Çok saçma ya
Cidden kötü olmuş senin için. Konuşma onunla ya da kısas yap
Ya ben yazmadım çünkü hak etmiyor gerçekten ama son kez mesaj atıp ayıp ettiğini falan mı desem diye düşündüm yani biraz ağır mı konuşsam diye. Çünkü böyle işine geliyor biraz. Ama umursamıycam galiba
Aynı ortamda bulunma şansınız olursa da ağır konuşabilirsin
Yok ya öyle bir şey olmaz da. Umursamaz davranmakla doğru mu yapıyorum sence?
Salla ya umursama
Arkadasini onceden ayarlamis bence. guzellik olarak dusunme. telefon konusmalari da aylarca konussan bile etkilemez, demek ki hoslanmadi. hicbir sey demeden sil numarasini
Umursamıyorum ya bu gece numaramı silmiş onu fark ettim. Ya beğenmeyebilirsin ama yaptığı çok ayıp ve ergence çocuk da değilsin yani
Enazindan silmis o da iyi cunku bazilari hoslanmasa da cinsel olarak faydalanirim belki dusuncesiyle konusmaya devam ediyorlar. aman boş ver. benim de basima geldi aynisi, ben de baskasina yaptim. duygular olusmadan bitmesi en guzeli. daha iyisi karsina cikacaktir. genelde boyle yapiyorlar yani
Aynen öyle ya umursamiyorum artik. Sadece şunu fark ettim numaramı silmemiş. Ben dün son görülmeyi kapatmak isterken profil fotoğrafımı herkese gizlemişim. Sabah da onun profilini görmeyince numaramı sildi sandım ama silmemiş o da gizlemiş profilini. Kuzenime anlatırken e sen de kaldırdın ya belki numaranı sildin sanıp öyle yapmıştır diyince fark ettim profil fotoğrafımın olmadığını. Amaç ne anlayamadım yani
Nerden biliyorsun onun da hizledigini
Son görülmeyi de gizlemiş çevrimiçi olduğunu bile göremiyorum onu da gizlemiş yani bence fotoğrafını da gizlemiştir kaldırmamıştır
Sadece kisilerim yapmis olmasin. yani senden neden gizlesin. senin dikkatini cekmek isterse yapar bunu ama sanmiyorum bilemedim Şu an . baska biri icin bile yapmis olabilir. erkeklere zerre guvenmiyorum
Numaramı silmemiş ki durumunu görebiliyorum. Aman neyse kendi bilir
Asla yspma
Ben de umursamak istemiyorum ama böyle de onun işine geliyor zaten sesi de çıkmıyor diye. Arkadaşım da yaz söyle ayıp ettiğini biraz sert konuş diyor. Ne yapsam ki
Daha başında böyle yapan birini senin zihninde bu kadar yer tutması sencede saçma deyilmi
Ya ben umursamak istemiyorum ama yaptığı ayıba karşılık son kez bir şey yazmıyım mı diye düşündüm. Anlasın ayıp ettiğini diye. Neyse ya haklısın
Bırak ne kaybettiğini kendi düşünsün
Atmalısın
Atma
Ben son görülmeyi herkese kapatmak isterken profil fotoğrafımı herkese kapatmışım yeni fark ettim. O da büyük ihtimalle profilini kaldırdı çünkü durumu bende gözüküyor başkalarında değil. Numaramı sildi sandım ama silmemiş ne alaka ya