İlk buluşma gerçekleşti bugün bana sormadan 2 çay dedi ordan notunu kırdım onun dışında gayet iyi geçti buluşma hatta birdaha gorusursek falan da dedi ben hatta denemek için kalkalım dedim vaktim var daha falan dedi yani begenmese hemen tamam derdi ama ben cidden beğenmedim iyi ki de yazmadı bu arada genelde yazarlar ilk. Buluşmadan sonra ilk defa yazmayan biri oldu bu arada bu kişi doktor acaba doktor egosu mu var diye düşünmedim değil
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni kırmamak öyle için demiş maalesef erkekler dürüst olmuyo belirsizlik çok daha kötü bir şey bence beğenmese diye anlam çıkarma sorgulama bence sadece nedenini sorup geri çekil bir sorun mu var iyi misin Konuşmanızın neden bittigini sor ve geri çekil kimse kimseye bir açıklama yapmadan vedalaşmamalı diye düşünüyorum ama karşındaki insan değil bence aynı şekilde kendisine davranışsa hiç hoş olmazdı
Yok sormam boş ver ben biliyorum bu tipleri genelde avukat doktor hep kibirli oluyor insanlari mesleklerine göre yargılıyorlar istediğin kadar güzel ol bu böyle ya
Kendi mesleğiyle biriyle mutlu olsun ne diyim
Maalesef avukat, doktor, kuaför erkekler böyle
Polislerde öyle
Senin meslek ne eğer ona yakın bir mesleksen ekmez ama
Hemşire bile olsa doktor doktorla kendini uygun görüyor kuzen anca kendi eczanesi falan olması lazım ki egosu söner böylelerinin
Bak normalde kimle ilk buluşma gerçekleşse hepsi yazdı Allah'a şükür ama ilk defa doktor biriyle ilk buluşmaya çıktım yazmadı beni uygun gormedi sanırım kendine ben tarih mezunuyum hani hiç alakam yok tıpla falan filan ne biliym bide çok gözü yükseklerde konuşuyordu zaten benim maaşım 100 bin olmalı falan diyor kendi kendine böyle bilmiyorum yani
Yoksa bakımlı gittim gayet guzeldim Allah var
Ben lisedeyken benim sevgilim tıp 4. Sınıftı alakası yok bence pek doktorlar genelde evlilik düşünmüyor işleri soğukkanlılık getiren bir meslek sonuçta bi erkeğin bi kadınla para muhabbeti yapması kadar kötü bir şey yok bence
Evet ya aman yazmasın ya ama bu tipler sonunda doktor falanla evleniyorlar ama güzel de olmuyor eşleri demekki mesleğe bakiyolar
Siz nerden tanıştınız ki
Aynen öyle geç evleniyorlar ve doktorla evleniyorlar ne saçma halbuki haşa sen kimsin yani dimi egoya gerek yok bence
Bilmem ben hastaneye gitmiştim adım ve soyadimdan instagramima istek atmis öyle konuşuyorduk arada ama flortlesme yoktu zaten soğuk bir tip aşık olma duygusu falan yok ders çalışmaktan sanırım bende öyle arkadaş niyetine konuşuyordum zaten işte bugün bana kendi teklif etti Bir kahve içelim dedi sonra yazmadı bilemiyorumm
Belkide gönül eğlendiriyor herkesle
Emin ol seni eklediyse başkasını da eklemiştir canım zaten aşık olmasını bekleme kadavra görmekten başını kaldıramıyorlar stresli işleri var soğukkanlılık gerektiriyo
Kendi bilir kendi kaybeder bugün yazmış diyorusn belki sonra yazar ben sandım ki baya zamandır yazmıyo
Aynen öyle soğukkanlı adamı sevmiyorum biraz nazlamali isterse milletvekili olsun yazsa bile normal arkadaşça konuşurum
Yok ya nazlanmak farklı şey naz kadına yakışır sücakkanlı romantik diyelim biz ona
Sen onu o seni beğenmemiş he wen biraz begenmisin heralde beğenmeyen buraya yazmadın.
Yok beğenmedim cidden öyle sordum sadece
Fotoyla alakası yok bide çok kibirli geldi bana
Zaten kibirli ve kendini zengin varlıklı bi bokmjs gibi göstermeye çalışıyorsa kandini konuşmaya bile değmez para elbise araba somut şeylerdir bu gün yoksa yarın olabilir ama adamlık yoksa asla olmaz.
Benim bineceğim araba şöyle olmalı diyor ondan sonra ben çok sinirliyim normalde diyor ne biliym yaa içim isinmadi
O yazmıyorsa sende yazma bence
Yazmicamm
Yazmaa yazma iyi bi kişi illaki bulunur.