Arkadaşıma duygularım değişti ne yapmalıyım?

1 senedir arkadaş oldugum birisi vardı. sonra ona duygularım değişti ve yürüdüm karşılık verdi. buluşmak istedi buluşamadım okul yüzünden sonra araya soğukluk girdi 4 ay. ben buna ayrılık mesajı gibi bir mesaj attım ilgisizliğinden dolayı. sorsan aktif olamıyorum der. o da aramızda ne vardıki bitirdin dedi. öyle kalmıştı. aradan birsüre geçince buna mesaj atıp geri çektim noldu filan yazdı konuştuk ve ben küs oldugumu söyldim o da asıl benım küs olmam lazım ayrılık msjını atan sendın dedi kısa kestik. 2 gün önce aradım 20 dk konuştuk ben dedimki işine geldiğinde filörtleşiyosun işine gelmediğinde arkadaşın oluyrum dedim. kaynatıyodum öyle dedi laf sokmalı bir konusma oldu ama tatlıya bağlandı. izinli gününde buluşalım dedim hamama gidicem dedi bende bu aksam ozaman dedim 6 gibi haber ederım dedım ama dershne saatlrini karıstırmısım 7 buçuk gibi aradım başka yerde oldugunu söyledi. hani buluscaktık dedım 1 saate gelirim dedi bnde hazırlanıp çktım lastik patladı dedi 2. aramama. bekleyecen yoksa yarın bulusak dedi bnde bkledim gelemeyecıgını söyledi yarın görüşürük dedi bnde niye böyle yptıgını sordum geciktin napabılırım dedi. bnde eve geçınce agzıma gelenı symak için aradım açmadı. bende mesaj yazdım dedımkı ben sana demiştim farklı kız oldugumu herkesin yolu açık olsun rehberinden sil beni dedim. beni rehberinden silmemiş mesajıma görüldü atmış sizce ne yapmalıyım

Arkadaşıma duygularım değişti ne yapmalıyım?